Regisztráció Blogot indítok
Adatok
braun89

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az udvar üres. Már csak a sárga falról leeső vakolat halk nesze üti meg fülemet. Az utcáról még beszűrődik egy-egy kocsi moraja, de más semmi. A szürke égbolt lassan feketére vált, reménykedem, hogy talán ma újra láthatom a csillagokat, de a remény szertefoszlik, a felhők nem.…..
Ez a tizedik! El sem hiszem. Tizedik, tizedik, tizedik, tizedik. Megőrülök, kiugrom a bőrömből és meztelenül fogok rohangálni 20percen belül az udvaron. Úgy ver a szivem, mint még soha egyetlen randi, koncert, kocsmázás előtt sem remegett. Izzadok, pislogok, vakarom a fejem és nem…..
Reviczky4 Hírmondó Hamis tételek 2010.12.17 12:40:30
Magyar gazdag, a kés szépek országa, de még olyan nagy rád a Prada, meg a Dolce Gabbana, inkább költenéd jó kampányra, mint hugyozandó Champagne-ra. Te bálványok ványadt lábú báblánya. Tudod mi vagy? Egy táska használt koton, valami Louis Vuitton, egy naiv úton. Hello Kitty, nem…..
Reviczky4 Hírmondó Városember 2010.12.17 12:24:00
2010. december 6.-án gazdagabb lettünk egy új 30Y nagylemezzel, a Városemberrel. Őszintén szólva nem igazán értem ezt a lemezt. Gyakorlatilag semmi köze nincs az eddigi munkájukhoz. Egy interjúban azt olvastam, Beck Zoltán Tanár úr nyilatkozta; hogy tulajdonképpen magas ivből…..
Reviczky4 Hírmondó 906 2010.12.17 12:15:00
Ugye mindenkinek ismerős ez a szám?Hány átmulatott éjszakát zárt le az utolsó leghosszabbnak tűnő út, melyet ezzel a busszal tettünk meg és bekötött szemekkel küzdöttünk, hogy kibirjuk az adott megállóig. Gyönyörű emlékek, magasröptű beszélgetések, csajozás, pasizás,…..
Azt, hogy Magyarországon meg fogsz élni csak és kizárólag abból, hogy zenész vagy; most felejtsd el,ha eszedbe is jutott. Nem, hogy nem fogsz megélni, de ha örömödet leled esetleg egy koncertben, akkor még fizethetsz is érte. Viszont ha már fizetsz érte, akkor érdemes egyes helyeket…..
Évről-évre egyre csalódottabb vagyok amikor közelegnek az ünnepek. November közepén meglátom az első díszt. November végére már az egész város fényben úszik. Miért? Én ezt inkább nyomasztónak tartom és inkább leránt, mint amit el kéne érnie. Szomorú, hogy az embereknek…..
Őszintén szólva ez is ugyanolyan téma, amit át kell élned, ahhoz, hogy beszélni tudj róla, vagy véleményt alkotni. Átéltem. Hosszú volt. Pozitiv és negativ élményeim is vannak, de teljesen feleslegesnek tartom, hogy erről beszéljek. Ahogy azt is, hogy 25-26 éves koromig megint…..
Reviczky4 Hírmondó "Budepesmód" 2010.11.26 11:30:00
Felkelek nagy nehezen, majd elindulok a budai törzshelyemre meginni a szokásos hosszú kávé-szóda kombót egy szál cigi kiséretében. Jókedvűen nyugtázom, hogy megint jól indult a napom és a hideg ellenére sem ment el a kedvem az élettől. Indulás előtt felkészülök pár percben az…..
Reviczky4 Hírmondó Zsákutca 2010.11.19 13:37:00
"Először olyan, mint egy szombati esti feeling, kurva jól érzed magad, mint egy gengszter,  vagy egy rocksztár. Valami, amivel elütöd az unalmat. Csak egy kis szokás. De annyira tetszik, hogy elkezded csinálni keddenként is, aztán csütörtökönként is...és a végén…..
Reviczky4 Hírmondó Tetszik? 2010.11.12 12:27:00
Még le sem vetted a kabátot,de már a jelszavadat pötyögöd be izgatottan,hogy vajon bejelölt-e valaki,kaptál-e üzenetet, megtudd, tegnap ki mennyire rúgott be és utána hol ébredt. Ha nem birod megvárni, hogy hazaérj és végre farmozhass, akkor már a telefonodról is kapcsolódhatsz.…..