Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krumplibogár

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember vége lehetett, amikor Nosferato barátommal éjszakába nyúlóan beszélgettük arról, hogy mit is lehetne csinálni a b-oldal feltuningolására. Elég hamar kitaláltuk ezt a saját klipgyártós őrületet (b-oldal.tv, ha valakinek nem esne le). Az tök jó, mondta, mert én is…..
krumplibogár 2010.05.26 23:34:46
@nosferato: Kis késéssel: Kár, hogy nem húzta le magát. Egyébként nem tudom, csak elkaptam ezt a fél mondatot az rtl vagy tv2 valamelyik nívósabb műsorából, amikor bementem a nappaliba. :) Egyébként a B-oldalnak lehet zenét ajánlani, vagy mondjuk feltetetni? :)
krumplibogár 2010.05.29 16:11:53
@nosferato: Akkó én most szeretnék egy ilyet ajánlani: www.youtube.com/watch?v=aUz3fLncTTs
Aktuális. :)
Krumplibogár blog Zeneee 2010.05.26 22:57:00
Hallgassátok a zenéket, amiket linkelek. Írni most nem tudok miről, de talán jobb is.:) Mindenesetre a zenék nagyon faszányosak, de most komolyan. Természetesen lehet  kommentálni is őket vagy ajánlani nekem még többet...
Sokatokban felmerül a kérdés, hogy a statisztika fülön található adatokból melyik mit jelent. Erre próbálok meg válaszolni egy egyszerű példával: Ez a sor azt jelenti, hogy 2015. 04. 06-án 60 különböző számítógépről (Látogató), összesen 63-szor léptek be (Látogatás)…..
Krumplibogár blog Linkek 2010.05.18 22:18:00
Ameddig bénázom és nem tudok videót feltölteni, mert nem tudok.., addig kövessétek sok-sok figyelemmel és szeretettel a Linkblogot ott oldalt, lehet, hogy érdemes. Katt-katt aztán hadd szóljon! :)..
-Amikor eszembejut egy ötlet, történet, sztori, sok banán áll az útjába (az ötlet útjába) és az utamba (mert nekem kéne leírni). Ha túl jónak tartom, akkor meg vagyok róla győződve, hogy az már annyira jó, hogy megvalósították, esetleg közhely, egyszerűen nem jó, nincs…..
Krumplibogár blog Burgonya rap 2010.05.17 15:59:00
"Szexuálisan zaklatott a Pittsburgh Steelers irányítója. Nem biztos, hogy ő volt, de nagyon hasonlított rá. Még jó, hogy a Steelers a kedvenc csapatom!""Ó, milyen klassz nap ez a mai! Azt, hiszem megreggelizem, megetetem a kutyát, aztán gyúrok egyet. Nem mégsem. Mivel…..
"Életmódja:A krumplibogár egész nyáron aktív, télire beássa magát a földbe, átaludva ezt az évszakot. A lárvák többnyire csoportosan rágnak, míg a kifejlett bogarak többnyire magányosan élnek. Tápláléka krumpli és más burgonyafélék levele." ..