Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pillangópark

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László duplavéleményest talált nekünk: Nemrég az Agymenők és a Két pasi meg egy kicsi egy-egy epizódjában ugyanazt a hibát fedeztem fel. Nem annyira fordítói hiba, mint popkult-műveltségi hiányosság, viszont mivel a későbbiekben idézett mondatokra mindkét epizódban épül…..
Félrefordítások Terepmúzeum 2010.04.23 08:52:00
A terepmúzeum nyilván az, ahol régi terepeket mutatnak be, nem? Hantakutya előző nickjén már RJB volt, most ezzel is jól halad:Lehet, hogy már volt, de ha nem, mivel könyvről van szó, ráér kitenni :PAudrey Niffenegger Az időutazó felesége című regényét olvasom, és még nagyon…..
Félrefordítások Kopott iPod 2014.01.23 10:54:15
Sok szeretettel köszöntjük a vs.hu-t áldozataink körében. Bevallom, én eddig nem sokat olvastam tőlük, és talán beküldőink sem, ezért csak most kerültek terítékre. A másik lehetőség természetesen az, hogy eddig egyetlen félrefordítást sem követtek el, de ezt nem szeretném…..
Félrefordítások Eperszőke? 2011.07.03 17:51:00
Ez az eperszőke két beküldőnknek is feltűnt, de nekem leginkább a véleményes hétvégébe fér bele. Anna előtt q-rious-tól kaptuk:Lehet, hogy csak véleményes, mert a google 3000 fölötti találatot ad az eperszőkére, de igazából ez csak mostanában, az angoltudás javulásával…..
  ..
pillangópark 2011.06.27 18:07:23
@banyanyanya: örök hála! :)
Ahogy megígértük, folytatjuk összeállításunkat a ruhabolondokat is akut vásárlásgyűlölővé változtatni képes bolti problémákról. A hajtás után újabb vevőszomorító eseteket talál, amelyek bár nem a legégetőbb problémák, de valamiért mégis nagyon idegesítőek tudnak…..
 ..
pillangópark 2011.03.01 17:22:39
Az utca nyelve Vakmerőség 2010.01.19 01:33:49
Ötvenes barátnők a közértben:- és beadtam magamnak a H1N1-et is meg az infulenzát...Fontos is, hogy a vakmerőség párosuljon az önállósággal!..
pillangópark 2010.12.11 10:58:02
Share | Hogy jóvá tegyem a délelőtti pinkfalas posztot, úgy éreztem kell még ma egy praktikus posztot is írnom, olyan ez, mintha fizetés előtt, lopva megettem volna egy túró rudit a boltban, és később átsegítenék egy nénit az úton...   Szóval, hacsak nincs…..
Következzen egy, a legújabb trendeknek megfelelő újdonság: a holland Piet Hein Eek piacra dobta kopott deszkamix hatású tapétáit.(korábban szerepelt már a blogban egy kis kerti bungallóval) Oda a lomtalanításon guberálás öröme és a kreatív-hobbis munkálkodás gyöngyöző…..
pillangópark 2010.11.15 08:47:43
Az évadkezdéshez képest igen, emelkedett picit a hangulat, de valljuk meg, azon a pocsék kezdésen nem volt valami nagy dolog felülemelkedni. Ezt rögtön bizonyította a második epizód, ahol Kiss Ádám is feltűnt fuckolni, azaz inkább bazmegolni kicsit. Ott Aranyosi vezette a műsort…..
Nem akarom összehasonlítani a régi 'átkos rendszert' és a mostani piacgazdaságot, de én még emlékszem azokra a '80-as évekre... :) és amikor a tudatos vásárlással kapcsolatos poszt megírásának ötlete megszületett, egyszerűen nem tudtam kikerülni ezt sem. Nos, a következő…..
  „Jajj gyerekem, hát hagyjál mán engem ezekkel a léha dolgokkal, annyi értelme sincs, mint a fába faragott pinának” – mondta nemrégiben idős, tapasztalt, 80 év fölött is szkanderbajnok, mindennapjait vadakat terelő juhászként élő ismerősünk, akinek…..
Sokan kerestek meg közületek azzal a kérdéssel, hogy fogjatok hozzá, ha be szeretnétek kerülni a reklámszakmába. Sokan közületek már megpróbálták a dolgot, és friss diplomával a kezükben jelentkeztek ügynökségekhez, aztán meglepve tapasztalták, hogy nem kapnak utánuk két…..
Szerintetek ki volt a legjobban öltözött? Sarah Jessica Parker szövegkiemelőszínű Valentinoban, Kim Cattrall arany-mustársárga Naeem Khanban, Cynthia Nixon Carolina Herreraban vagy Kristin Davis körömlakkpink Jean Desses estélyiben?Forrás: FashionPolice..