Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pocak84

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koncert után éjjel 2 körül sétáltam haza és járt az agyam, még futott a koncert filmje. Tudtam, hogy akarok róla írni és azt is, hogy fogok, de akkor még nem ilyen jellegű cikkre gondoltam. A koncert utáni nap számos kritikát és fórum hozzászólást elolvastam és eléggé…..
Pocak84 2010.05.16 22:32:55
Tisztelt Hozzászólók!

Életem első véleménye ez egy blogon, mert úgy felhúzott ez a barom sixx, aki az indexen írt a koncertről.
Nemelég, hogy ez a hírportál is kezd egyre szarabb lenni, mert már a Blikk-től szednek infókat és headline cikkekben jelenik meg.

Először is, a Ramstein-es megszólalás és pirotechnika....hát valakinek ez kell ahhoz hogy egy koncertet élvezzen???
Mert ezek nélkül amúgy a Raimsein sem több mint valami átlag szar...

Másodszor: de rohadt gyors volt ez a sixx,,egyszerre mindenhol hallotta a koncertet. Mindenki tudja, hogy a hangosító sátrak körül szól a legjobban és mindenhol szarabbul...
Ezért van különbség az jegyárak között.

Harmadszor: ezek emberek...nem gépek...vegye meg a popDVD összest és húzzon haza az 5.1-es rendszerébe ott dolgozzon az ágyékán:)

Negyedszer: Az összes időszakukból merítettek a srácok...teljes körű képet adtak munkásságukból. Ez illik egy ilyen hírnévhez.

Ötödször: Szért mert tudtak csinálni egy interjúk a basszos újfiúval...attól még nem ő a nap hőse...
Tudja mindenki, hogy a basszeros és a dobos viszi a hátán a muzsikát és királyi felsőt a többiek adják rá.

Hatodszor: igen sixx egy hülye, igénytelen, bunkó par.....aszt, tipikus magyar...aki csak fikázni tud és így saját magát égette le...na meg az INDEX....
Mert egy széteső stadion is kevés volt...bazzeg...szabadtéren minden jobban szól...ez egy stadion...ja és többen jöttek volna, ha több a hely...de nekünk ez van és örüljünk neki...nem fikázunk...úgy mint amikor meglátták a szlovák zászlót....barmok...inkább örülnének, hogy itt költik a pénzüket...

Szerintem óriási volt a koncert és bánhatja mindenki, hogy egy ilyen zenekar csak ilyen ritkán jön. De hozzánk így minek is jöjjön...miért ezek adják a véleményt.

Én ott voltam...és életre szóló élményt kaptam...nem kell hozzá tűz, gépi pontosságú zene...stb, hanem ŐK és azok a búcsúzó szemek a zenészektől és a szavaik....és az élmény hogy szétnyomtak, mert mindenki ugyan azt akarta....hogy közelebb és közelebb jusson hozzájuk.