Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny Joker

1364 bejegyzést írt és 3148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még egy kis idő, és a világ többé nem lát engem, de ti láttok engem, mert én élek, és ti is élni fogtok.” Az Őrtorony Társulat a János 14:19-et úgy értelmezi, hogy Krisztus visszatérése láthatatlan lesz, és a világ soha többé nem látja Őt. De vajon csakugyan helyes ez az értelmezés?..
„Ő [Krisztus] a láthatatlan Isten képmása, az egész teremtés elsőszülötte...” Az Őrtorony Társulat erre a bibliaversre hivatkozik, hogy alátámassza azon doktrínáját, miszerint a Fiú egy „teremtmény”, szemben azzal az egyetemes keresztény tanítással, miszerint a Fiú „az Atyától született minden idők…..
A „vadállat” értelmezései A Jelenések könyvében szereplő látomások közül kevés adott annyi táptalajt értelmezéseknek, mint a hétfejű „vadállat” képe a 13. és 17. fejezetben. A korai keresztény írók gyakran értelmezték a „vadállatot” az „Antikrisztusként”, ami magában is egy értelmezést igénylő…..
ISTEN KIRÁLYSÁGA 1914-BEN JÖTT LÉTRE? Néhány bibliai kérdés Az Őrtorony Társulat szerint Jézus "trónra ült" vagy "beiktatásra került" az égi Isteni trónon 1914-ben. Már az első században azonban Jézus ezt mondta János apostolnak: "Aki győz, annak megadom, hogy velem együtt üljön az én trónusomon;…..
Ha valaha is haladni akarsz a fejlődésed felé, akkor rendelkezned kell egy célkitűzési stratégiával. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy a célok kitűzésével kapcsolatos stratégia önmagában nem elegendő a céljaink eléréséhez, hanem szükség lesz egy célelérési stratégiára is. Ez olyas valami,…..
Jehova Tanúi Magyarországon, 1989-2016. In: A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház története a kezdetektől napjainkig. Bp., 2017. 271-434.…..
 Kedves Testvérek!   Biztosíthatlak titeket, hogy nem kevésszer jutottatok eszembe! :) Látva  a Tanúk számában történt negatív tendenciát, sokat elmélkedtem, miképpen tudnám segíteni “Krisztus felkent testvéreit”!   A következő javaslatom van! Prófétáljátok, hogy a vég közel van! Ez menni fog,…..
A vezetőtestület nem adott előzetes tájékoztatást a Covid-19 járvány kitöréséről, és az elkerülésére sem írt elő különleges útmutatásokat. A tanácsuk csupán a helyi törvények követése, így nem nyújtanak külön védelmet, mint, amilyet a körülöttük lévő emberek kapnak. Ennek eredményeként a halálozási…..
Lakást bérelni általában nem tartozik a legegyszerűbb akciók közé, az azonban még így is ritkaságnak számít, hogy az ember testi épsége is veszélybe kerüljön közben. Márpedig valami ilyesmi történt Jánossal Hollandiában. A történet színhelye: Rotterdam..
Johnny Joker 2021.03.11 17:23:12
@Arthamyr: irod: "a dolgoknak, amik nem voltak (pl. a nyelvtudás, pénz, tapasztalat, család, barátok), nem megszerzése volt a sok rossz döntés, meg az, hogy ennek ellenére mégis idegen országba "fújt a szél"

Nyelv - Angolul erettsegiztem + C1 fokozat, itt hollandiaban mindenki beszel angolul

Penz - azert menekultunk el agyarorszagbol mert minden igyekezetunk ellenere nullara jottunk ki ho vegen, es ugy lattam ez nem fog valtozni igy orszagot kell valtani, hogy megalapozd a csladnak az anyagi biztonsagat

Csalad - agyarorszagon maradtak, itt meg ahogy jo lett minden (keco, kocsi, jo melo, babavaras), elvaltak tolem

Baratok - agyarorszagban maradtak, itt akit szereztem lakotarsnak csajszit szinten jol atbaszott 2000 euroval pont mielott 1250el nyult le a lakasmaffia

Tapasztalat... nos igen, 25 evesen nem volt annyi, mint most 32 evesen, bevallom.

Megtanultam kevesebbet bizni az emberekben es duplara-triplara bebiztositani MINDENT
Johnny Joker 2021.03.11 19:13:33
@Golf2: ja, hogy nem tudott kint maradni, igy mer ertem!

en a fentiek aran tudtam kint maradni, 7 eve elek itt es 5 eve foglalkozom muholdas internettel, ujrahazasodtam es a lakas is sikerult
Johnny Joker 2021.03.11 21:50:04
@SzZoole: Mert ha hétszer elesik is az igaz, ugyan felkél azért; az istentelenek pedig [csak egy] nyavalyával is elvesznek.
Példabeszédek 24:16
A határátkelők két nagy csoportja (azok, akik tudatosan csak meghatározott időre mennek külföldre, és azok, akik végleg tervezik) közül Zita a másodikba tartozik. Így aztán eljött az az idő is, hogy megszerezze a holland állampolgárságot. Ami nem is olyan könnyű járvány idején. (A cím természetesen…..
Johnny Joker 2021.01.21 21:51:59
@Csodabogár: schwajscheneggerek miatt
Elérhető magyar felirat ehhez a videóhoz, ha rögtön nem jelenik meg a felirat, akkor a beállításoknál kell bekapcsolni hozzá! Elérhető magyar felirat ehhez a videóhoz, ha rögtön nem jelenik meg a felirat, akkor a beállításoknál kell bekapcsolni hozzá!..
Miközben Hollandiában is küzdenek az emberek a járvánnyal, az iskolák próbálják megoldani az oktatást, Vera szembesült azzal, hogy még a betűk terén is akad eltérés Magyarország és Hollandia között. Konteóhívők pedig mindenhol vannak...
Hollandiáról elsőként nem feltétlenül a kőkemény bürokrácia jut az ember eszébe, pedig a helyzet kifejezetten rossz ebből a szempontból. Olyannyira, hogy a napokban a kormány is belebukott egy csúfos ügybe, ami ráadásul nem is egyedi. A holland miniszterelnök kormányával együtt távozott..
Johnny Joker 2021.01.17 14:16:05
@Buchhalter: [nem vagyok JT, a blogom a JT szektaja altalad is emlitett tanitasait leplezi le es a beszervezo es agymoso modszereiket]

A nemzeti erzuletu hollandokat is meg lehet erteni, hogy kapaszkodnak a nyelvbe es nehezitik a honfoglalok eletet, hiszen onvedelembol cselekednek.

A bearamlo balkani csalokat is meg lehet erteni, hiszen visszaeltek egy lehetoseggel amolyan elegtetelt veve.
Johnny Joker 2021.01.18 19:35:39
@Buchhalter: nem azert az elegtetel mert bulgaria barmikor is holland gyarmat lett volna, hanem az agyas talpraesett fiatalok termekeny nok elszivasa miatt. egy orszagot mar nem katonailag vereztetnek ki hanem penzpumpaval es agyelszivassal. erre ertettem az elegtetelt

a gyarmatokon a verfurdot a tulajdonosok tartjak fent, legitimizalva a katonai jelenletuket es azt hogy rajuk ott szukseg van. valojaban nincs.
A britek uniós kilépésével alighanem tovább nőtt Hollandia népszerűsége a külföldi munkavállalók körében. A legegyszerűbb nyilván munkaközvetítőn keresztül próbálkozni, azonban ennek is megvannak a maga veszélyei – derül ki János összefoglalójából (korábbi írását itt találjátok)...
Johnny Joker 2021.01.08 21:05:09
@Dammiel: koszonom a javitast, igen, ott lakhelyet ertettem
Johnny Joker 2021.01.08 21:06:58
@Örömhernyó: angol nyelvudassal a high end tehat pl agysebesz es a low end tehat pl ladamoso munkakorokbol van boven hollandiaban a parthoz kozel
Johnny Joker 2021.01.08 21:08:47
@Örömhernyó: koszonom, erre kiterek egy kovetkezo reszben
Ez az ismeretterjesztő videó szándékosan nem egyes vallási közösségekkel foglalkozik, hanem általánosságban a jelenséggel. Bemutatja a „szekta” szó meghatározásait, az általános problémákat, valós esetek alapján hívja fel a figyelmet a tipikus, illetve a lehetséges veszélyekre, a csatlakozás és a…..
Johnny Joker 2021.01.07 22:39:20
@Ihletett: miert kene megtalalni a hangot mas emberekkel? egy parral, igen. amugy meg talaja meg mindenki maganak. beke!
Johnny Joker 2021.01.08 14:43:21
@Ta0066: Elon Musk aki tegnap lett a vilag leggazdagabb embere, tudja, hogy a foldet nem lehet megmenteni es probalja kimenteni az emberiseget egy marsi varosba. Az ingatlanportfoliojat eladta es mindenet ebbe a projektbe teszi, ahogyan megigerte.
Johnny Joker 2021.01.08 19:58:47
@keresemazutam: en meg csak a frigyladas idoszakot, ezekiel es a jelenesek konyvet veszem a kepletbe es meg par talalkozast, ami hiteles es nekem ugy kerek a történet.

en varom hogy leszalljon az isten varosa es megitelje a fold lelkeit
Történelmi adatok Jehova Tanúinak: A Golden Age (Aranykorszak - majd Vigasz, ma Ébredjetek!) 1923. január 3., 214. oldalán (angolban) található az Őrtorony Társulat képviselőinek egyik nyilvános állásfoglalása a védőoltásokkal kapcsolatban. E korai időszakban, mindenfajta védőoltást tiltottak: "...…..
A Mikulás, legalábbis a rénszarvasokkal repülő Santa Claus valójában egy varázsgombát osztogató északi sámán mai megfelelője. https://qubit.hu/2020/12/06/a-mikulas-tenyleg-lappfoldrol-jon-csak-epp-egy-begombazott-samanrol-mintaztak..
Johnny Joker 2020.12.30 20:19:28
@Ta0066: amirol mar az egyiptomiak is irtak parezer evvel azelott abraham fiait rablancra vertek...

szuztol fogant isten fiu visszajon es mindenkinek a szivet merlegre teszi es egy toll lesz a masik oldalon es ha konyebb a szive mint a toll, akkor tovabb mehet felfele, ha nekezebb a szive, akkor visszakuldik irgalombol
Johnny Joker 2020.12.30 21:02:59
@Ta0066: wow, nagyon szepen megfogalmaztad, koszonom!
Johnny Joker 2020.12.30 21:07:09
@Ta0066: es minden fobb hit hirdeti, hogy ez a testi halalunk nem a vegso halalunk, hanem inkabb amolyan kilovoallomas fele...

es ha a gondolatainkkal es inditekainkkal nem jol tankoljuk fel a raketankat uzemanyaggal eletunk soran, akkor...

de ha meg jol tankoltuk fel, akkor nincs felni valonk amikor merlegre teszik a szivunket es a masik oldalt egy tollpihe van, a bekes harcosoknak ez ujjropogtatas es nem felnek a halaltol
Annak a vitathatatlan ténynek köszönhetően, hogy Jehova Tanúi úgy tekintenek az Őrtorony Társulatra mint Isten egyedüli kommunikációs csatornájára, ezek a hűséges követők bármit megtesznek amit a vezetőik mondanak, legyen az bármennyire is logikátlan. Jehova Tanúi az életüket egy elitista buborékban…..
Johnny Joker 2020.12.26 16:35:19
@HanSolo2020: ez 9 evvel ezelott volt utoljara

azeves jelentesrol hitetlen tamas lehet jon egy videoval
Johnny Joker 2020.12.27 11:32:31
@HanSolo2020: ami szamomra erdekes, hogy a vilagvege hangulat miatt novekedniuk kene...
(magyar felirattal - az eredeti videon nincs ott a link)..
Johnny Joker 2020.12.24 15:34:35
@HanSolo2020: de igen, kerek egy kis infot!
Johnny Joker 2020.12.24 20:02:35
@HanSolo2020: koszonom!
 A Vezető Testület továbbra is elnyomja az egyéniséget és totális kontrollt gyakorol Még kisfiú voltam, amikor a nagyapám meghalt. Sokat nem tudok az életéről, csak annyit, hogy ács volt, rendőr, és katolikus. Pontosabban ír katolikus és az a gyanúm, hogy édesapám családja nagyon büszke volt a…..
Johnny Joker 2020.12.02 21:31:16
@Egy_nick: nem en voltam hanem a robotpilota
Johnny Joker 2020.12.21 21:28:49
@Igazság Kereső:

“My brain is only a receiver, in the Universe there is a core from which we obtain knowledge, strength and inspiration. I have not penetrated into the secrets of this core, but I know that it exists.”

― Nikola Tesla
RICHARD E. KELLY SZEMLÉJE Leon Festinger 1956-os, When Prophecy Fails (Amikor a prófécia csődöt mond) című, átütő sikerű könyvében már a legelső bekezdésnél magával ragadja az olvasót, „A meggyőződéses embert nehéz megváltoztatni. Mond neki, hogy nem értesz vele egyet és elfordul. Mutass neki…..
Mi az vagy mik azok az okok, amiért valóban hazajönnének a külföldre költözött magyarok? Magyarországon ezt sokan próbálják kitalálni, de vajon valóban jó helyen keresgélnek? Bár létezik a visszavándorlás, tömegek nem indultak meg hazafelé a határátkelők közül. Van igény a hazatérő szakemberekre? De…..