Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vértintanyúl

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A robotok úgy döntöttek, véget vetnek ennek az adósságosdi kutyakomédiának, és megindították a hiperinflációt. Sándor a soroksári Auchanban vásárolta ezt a 30 dekás sajtot, amin átcimkézés után eggyel arrébb csusszant egy kritikus tizedesvessző. Érdekesség, hogy az új…..
 2001. szeptember 11. Ma van a tiz éves évforduló, tiz év, de amerika nem felejt. Nem felejti az áldozatokat, nem felejti a hősöket. Én sem felejtem el azt a napot. Pár éve éltem itt. Akkortól lettem talán amerikai. Onnantól éreztem meg mi az, hogy amerikainak lenni. Akkor…..
Zoltánnak 10-ből 2 alkalommal enyhén megrugdosva és némileg hiányosan hozta a csomagot a DPD. Nem kell rögtön lopásra gyanakodni, lehet, hogy csak túl nehéz volt a csomag a léghajóban, vagy elvitte a cica: A mai napon a DPD Hungária Kft. volt oly kedves és az alábbi képeken…..
vértintanyúl 2011.02.07 15:36:51
István megdöbbenve vette észre, hogy karácsonyra vett dominókártyás telefonszámának előző tulajdonosának minden személyes adatát elolvashatta a weben:Tisztelt Telekom! Vásároltunk egy vadonatúj dominós telefont aminek a személyes regisztrációs oldalán egy régi felhasználó…..
vértintanyúl 2010.12.27 16:01:06
Mostmár tényleg tele van a Homár ivarszerve a mobiltelefonok mellé adott előfizetés nélküli internettel. Mint tudjuk, ilyen nem létezik. A Telenornál viszont még mindig alapból minden előfizető megkapja a sötét középkori 13 Ft/10kB-os tarifájú wap-csomagot (ilyen hogyan létezhet…..
Vége lett a nyárnak és Dávidnak még mindig nem sikerült pótlencséket szereznie Oakleyjához. Lehet, hogy az üzlet új szemüveg vásárlására próbálja ösztönözni naiv ügyfelet telepatikusan:Nyáron vásároltam egy Oakley napszemüveget Németországban. Az én hibámból…..
vértintanyúl 2010.09.08 19:06:30
@Xezs: köszönöm!!!! (thank you - danke - tessekür - merci - dakujem - tak - grazie, külföldiül)
Ott van egy kurva nagy pont.
Szilvia a Praktiker paradigmaváltó akciójáról küldött nekünk bizonyítékot. Karácsony előtt várható az "Örülj, hogy nem kapsz pofont is" nevű promóció, úgyhogy forradalminak ígérkezik az idei tél is...
vértintanyúl 2010.09.08 15:01:19
@1 Fószer: tudod mikor tárgyalnak telefonon? az kb annyi, mintha önként fölvennék a szopóálarcot: új ps, levilágítás, stb, kapkodva, idegesen, mindenki leb*sz mindenkit, ők meg esetleg egy oldal miatt ott várnak a filmre fél napig (munkaidő után), kinek kell ez?
Na ugye. Hagy mennyen...!
Hepiend következett be múltheti ingyenmalévrepjegyes Citibank-ügyfelünknél. Úgy volt, hogy ismerőse nem vehet részt az akcióban, mert ugyan tudtán kívül, de korábban már volt számlája a banknál. A jóságos cégek azóta megkönyörültek rajtuk és engedélyezték a közös…..
vértintanyúl 2010.09.07 21:17:48
A backdoor kommunikációs üzeneteket bemutató Homár-posztok általában a felhőtlen szórakozást célozzák, ez a bejegyzés azonban a górcső funkcióját is betölti. Toljuk csak a górcső alá az az adópénzből működő mamutszervezetet, ahol a munkavállalók olyan mentális…..
Az történt, hogy Csehországban, vonatozgatás közben elvesztettem a telefonomat. Kellemetlen, új és drága telefon volt. Mindenki el tudja képzelni, milyen bajokkal jár ez, engem a legjobban az zavar, hogy még netbankolni se tudok, mert sms-ben jön a jelszó.Múlt pénteken történt,…..
A Citibank és a Malév közös hitelkártya-Dunakártya ajánlata túl jól hangzott, hogy igaz legyen. És bár tényleg igaz volt, azaz adtak volna európai repjegyet a számla mellé, Szöcskének sikerült megszegnie egy apróbetűs feltételt, ami csak a szállásfoglalás után derült…..
vértintanyúl 2010.09.03 15:00:57
Krisztina úgy bérelt autót a francia Avistől, hogy az adott modell az online rendeléskor nem volt azonnal lefoglalható. A kölcsönző azt vállalta, hogy 72 órán belül jelzi, a kért időpontban lesz-e olyan autójuk. Kiderült, hogy nem, de a Budapest Bank 15 napra zárolta olvasónk…..
Krisztina spéci autót szeretett volna bérelni francia kirándulásukhoz, de sajnos akkor épp olyan nem volt elérhető. A Budapest Bank rendszere azonban nem tudja megkülönböztetni a fedezetellenőrző lekérést a zárolástól, így naiv ügyfél vagy 15 napig vár, amíg magától…..
vértintanyúl 2010.07.19 10:59:12
@Rékuc: meddig mérgezed még a határtalan ostobaságoddal a zinternetet, HP?
Hadd döntse el Kriszti, hogy mit akar...
szasz sün! asszem munka van...
vértintanyúl 2010.07.19 15:57:38
@Rékuc: ezt miért nem mondtad eddig, hogy szopni jársz ide?!!! Most kell megtudnom?!
Néhány praktikus tanács egy alkusztól a kötelező biztosításokkal leggyakrabban előforduló helyzetekre. Például miért érdemes február közepéig befizetni a csekket: Úgy gondoltam talán szerény közönségüket is érdekelheti, a másik oldal... Az alkuszok sötét és…..
vértintanyúl 2010.07.16 18:03:06
@mx3: ott a pont
Károly saját bőrén tapasztalja, milyen nehéz egyedüli szocialista kerületi polgármesternek lenni Budapesten: A fölöttébb szavahihető XIII. ker-i polgármester a múlt héten bájosan mosolyogva végighaknizta a tévék politikai műsorait azzal, hogy az anyukák érdekében (bölcsi -…..
Nem tudom, ti szoktatok-e “fórumozni”, azaz használjátok-e az Index fórumát. Én igen, és büszkén állíthatom, hogy már a kezdetekkor is ott voltam, és a nickem (Droli) már tizedik életévét töltötte volna be júniusban - ha ki nem nyírják. De nem csak én jártam így,…..
Na ezért jó Pesten, itt egy tisztázatlan kártyás tranzakció után a könyvesbolti eladó nem fog átugrani a vásárló számlavezető bankjába, hogy ott bemószerolja őt és a jó esetben a bank sem fog kiadni információkat a számlatörténetünkről. A lenti levél szerint ugyanis…..
Na, most tessék hátradőlni, mert aki velem tart, annak hosszú, de nagyon szórakoztató olvasgatás következik. Előre kell bocsátanom, hogy nem hiszem, hogy ez a levelezés a szó kukacoskodó értelmében "igaz" lenne. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Én szórakoztató…..
vértintanyúl 2010.06.03 08:39:51
@mrsinisterminister: öcsém, Allah nevét nagy kezdőbetűvel írd, mer' baj lesz!
Amúgy kamu az egész, ilyen még itt sincs...
Ismét kaptunk egy Players Room-os sztorit, most a Market Central boltjában gondolták úgy, hogy az igénytelenül megjavított gyártási hibás cipőt köteles a pórul járt vásárló elfogadni. Barátnőmmel egy MISSION márkájú férfi  cipőt vásároltunk a  Market Centralban…..
Nehéz biznisz az ételbiznisz: egyszer, egyetlenegyszer hibázik az ebédfutár, és azonnal kiábrándulnak belőle, mint Mikola István az orrpiercingből. Veronika például azért szakított az Interfooddal, mert alienmájat hoztak ki neki libamáj helyett. Engem lelkesített volna a dolog, meg…..
Vidám amerikai Homár-hírek reggelire, epigonunkról, a Consumeristről:Beperelte a United légitársaságot a nő, akit négy órán át hagytak aludni a gépen leszállás után. Külön klassz a sztoriban, hogy mindez egy egészen rövid, egy órás repülés után történt, a washingtoni…..
Nem felejtem ám a tavaly augusztusi kerékpártúráimat, amikor is Észak-Pestet és Belbudát egyaránt dicséretesen bejártam fényképezőgépemmel - itt-ott 1-1 pohárra megállva. A budapesti ellátóhelyek szinte minden kategóriáját lefedtem a rákosrendezői Manó büfétől kezdve a…..
Zoltán családja elhunyt édesanyja után több banki kölcsönt is örökölt. A bankok tolerálták a helyzetet és egy kivételével mind elengedték a felgyűlt kamatokat, valamint többségében a részletfizetést is engedélyezték a gyászoló hozzátartozóknak. Kivéve az Allianzt, aki…..