Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Locutus

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig várom, hogy megnézhessem ezt a borzalmat... a Starving Games után! ..
Locutus 2013.12.13 13:27:48
@Bacchusz:
Mégis van ezeknek a filmeknek közönsége, akik röhögnek a "pofánhányom a másikat" típusú "poénokon".
Ugyanúgy, ahogy az Asylum filmeknek is van egy kialakult nézőbázisa, akik saját bevallásuk szerint pont a gagyifilm mivolta miatt imádják a stúdió műveit.
Asylum-al kapcsolatban kivétel nélkül mindíg felbukkan a következő hozzászólás: "haverokkal sörözés közben kurva nagyokat lehet röhögni".
Aláírom, hogy ez egyszer-kétszer talán eljátszható. De kérdezem én, hogy mégis mennyi sört kell inni ahhoz, hogy a sokadik utáni gagyicápás hulladék szaron is telipofával lehessen röhögni?
Lehet, hogy én vagyok a savanyújóska, de csak azért nem szeretném szivacsosra inni az agyam, hogy szórakozni tudjak az Asylum gyöngyszemeken. Józanul meg rohadt unalmas már a másodjára is bármelyik filmjük, a rengeteg baromság, és gagyi jelenet ellenére is.
Tehát, hogy a kérdésedre válaszoljak, azért készülnek ezek a filmek, mert van közönségük. Még mindíg van közönségük.
Ha minden jól megy, holnap - de van rá esély, hogy még ma este - felkerül Az utazó-kritika második része, de addig is íme a jövő év egyik nagy blockbuster-várományosának teljesen friss trailere, amiről csak éppen azt nem lehet eldönteni, hogy egy film, vagy egy videójáték…..
..
Locutus 2013.11.26 10:31:19
@Callinicus:
"Ez a film nem arra az elméletre szolgál bizonyítékul, hogy Johny Deppnek a sminkje színészkedik?"

Jahh... Johny Depp az "ezerarcú" színész, aki "bármit el tud játszani"...
Konkrétan copy-paste ugyanazt a karaktert hozza minden egyes filmben már évek óta. Na jó, A magányos lovas-ban még kifejezetten tetszett a játéka, köszönhetően annak, hogy visszavett végre a Jack Sparrow-i ripacskodásból.
Jó, oké, hülye kérdés! Természetesen én is tudom hogy nagyon kicsi az esély arra, hogy ez a film rossz legyen. De vajon sikerül-e összehozni az X-men trilógia és a zseniális Az elsők két univerzumát ezzel az időutazós húzással. Őszintén, nekem nagyon bejött ez az ötlet, az…..
Locutus 2013.11.02 14:14:26
@Ungdani:
Trailerek alá gyakran vágnak be más filmekből zenéket. Nem mai dolog ez, már nagyon régóta csinálják.
Locutus 2013.11.05 12:15:28
@Near93:
Nem zavar. Kit érdekel?
Alapból a négy filmet három rendező jegyzi. Mind a saját stílusát vitte bele a filmekbe, ki jól, ki rosszabbul...
Az X-Men 3 például egy rakás sz*r, és totálisan ütközik az első Rozsomák filmel, ami amúgy szintén egy rakás sz*r.
A First Class pedig egy kiválló film.
Nem mellesleg a szuperhős filmekhez alapul szolgáló képregények is rengeteg átíráson, változáson, retconon mentek át az idők folyamán, legyen szó akár X-Menről, akár Pókemberról, stb. Tehát azok is tele vannak az apró logikai bakiktól kezdve az ordas baromságokig mindennel.
Például a Pókembernél a közelmúltban megjátszott One More Day, ami a legnagyobb seggfejség amit csak a rajongókkal szemben elkövethettek.
De ha már ennyire fennakadsz az ilyesmin, a most készülő filmet se nézd majd meg, mert előre borítékolom neked, hogy a Days of Future Past is tele lesz apróbb, nagyobb logikai bakikkal az előző filmek tekintetében.
Locutus 2013.11.13 11:52:21
@Near93:
Az általad felhozott filmeknél - Raimi féle Pókember, Nolan féle Batman - egy rendező munkája az összes epizód. Mellesleg a harmadik Raimi Pókember mekkora bullshit...
De hamondjuk az összes Batman filmet nézzük egyben, az eredmény több mint röhejes, a negyedik Pókember meg szintén nem illeszkedik a szériába.
Számomra örök fájdalom mondjuk, hogy az X3-at nem Singer rendezte és emiatt egy totál középszerű rendező elbaszta a Főnix sztoriját, amit az X2 végén olyan finoman felvezettek a tavon megjelenő sziluettel.
Én mint említettem, ugyanúgy vagyok a képregényfilmekkel, mint magukkal a képregényekkel. Ha ott beleférnek hosszú távon a logikai ütközések, és a retconok, akkor itt is.
DE! és ez hatalmas DE! csak akkor, ha amúgy maga a film jó!
Az X3 és az első Rozsomák fos (a másodikat nem láttam), azoknak nemiatt nem nézem el még pluszban a logikai bukfenceket, de az X1, X2, First Class filmek szerintem vannak olyan jók, hogy ne akadjak fel rajtuk.
Az X-Men például egy régóta futó, kesze-kusza sztorijú képregény, ahol gond nélkül előkerülnek évekkel korábban elmerült szálak, szinte minden összefügg mindennel. És bizony baromságok, logikai bukták is akadnak bőven benne: Magnus / Xorn / Magneto - féle sztori, vagy Jean Grey állandó meghalása, feltámadása, stb...
Egy újabb gyerekeknek készült, gagyi vígjáték, a Minizsenik és A Maszk fia nyomvonalán haladva. 5 éves kor fölött csak saját felelősségre! ..
Locutus 2013.11.05 09:34:13
@Rainse:
Elérte a legvégső határt, és ott rájött, hogy mégsem az űr az...
A Bosszúállók egy jelenet közepén random megjelennek, aztán felrobbannak. Ez aztán a paródia, aztamindenit! Nem kellett csalódni! A The Starving Games tökéletesen méltó lesz a Bazi nagy film és Katasztrófafilm és társaik által képviselt branchoz. ..
Locutus 2013.10.18 09:10:20
@Alerstorm Pirate: Mert te meg akarod majd nézni???
Már ez az előzetes is bőven sok volt belőlle, én biztos nem fecsérelek rá egyetlen további másodpercet sem!
Jó lesz? Biztos, hogy nem!
Vicces lesz? Naná, hogy nem!
Adok neki egy esélyt? Persze, hogy nem!
Legfeljebb ha a srácok majd csinálnak belőlle ide egy videót, azt megnézem.
..
Locutus 2013.05.22 08:04:25
@MovieManiacs:
Biztosíthatlak, hogy nem fogják olyanra csinálni, mint a klasszik trilógia.
Még ha meg is közelítik a színvonalat, a fanatik Disney gyűlölők úgyis prüszkölni fognak, hogy "fúj dizni".
Amit nem értek, hogy mire jó előre hőbörögni, meg anyázni? Nem a kész film alapján kéne véleményt alkotni?
A Disney-nél nem hülyék ülnek az asztalfőn, ezt látni lehet eddigi stratégiájukból. Nagyon jól tudják, hogy mekkora fejőstehén a Star Wars franchise, és jó esélyel nem fogják hagyni, hogy elússzon a bevételi lehetőség azért, mert beleteszik Miki egeret.
Locutus 2013.05.22 08:04:33
@zecske:
A Vasembernek emlékeim szerint az első két részében sem folyt patakokban a vér... Tony-nak pedig a képregényben is volt piamentes időszaka. Amit te hibaként rósz fel, azt én karakterfejlődésnek látom.
Ez a "családbarátosítás" meg szerintem egyáltalán nem csak a Disney-re jellemző. Sajnos a mai filmek hatalmas hányada egyszerűen élvezhetetlen számomra.
Nem felvágásból írom, de rohadék sok filmet láttam eddigi életemben, és biztosíthatlak, hogy kellőképpen átlátom a filmgyártás mai helyzetét.
Hogy nem fognak az új SW részek felérni a régi 4,5,6-hoz? Ez miért baj? Az 1,2,3 sem ért fel, és valószínűleg akármilyen szuper stúdiónál rendezné akármilyen szuper rendező a új részt, a 4,5,6-hoz akkor sem érhetne fel, azokat ugyanis még pluszban erőssíti a nosztalgia faktor.
Hogy a Disney felvásárol mindent, és egyre nagyobb a hatalma a filmgyártás területén? Lehet, hogy újdonságot mondok, de a világ sajnos már csak így működik! Minden cég, vállalat, stúdió ezt csinálja, és erre törekszik világszerte.
Mikor 2009-ben A Disney felvásárolta a Marvel Entertainmentet, akkor is ment az anyázás, tele volt a net Rozsomák karmos Miki egérrel...
Ehhez képest megnézek egy Vas 3-at, vagy egy Avengerst, és képregényfan kockaként kiválló filmnek tartom őket. Míg látok egy The Amazing Spider-Man-t, ami ugyebár Sony gyártmány, és az abszolút csalódás az egész film. Semmit nem tesz hozzá a karakterhez, semmit nem vállal, és nem is teljesít. Az abszolút középszer amit képvisel, és ez ma már kevés. Baromira kevés.
Szóval amíg jó filmeket szállít nekem a Disney, addig nem érdekel, hogy kit és mit vásárol fel, vagy meddig terjeszkedik. És eddig elégedett vagyok.
Locutus 2013.05.25 13:56:47
@Callinicus:
Azért azok a Star Trek zoknik, amiket még ott reklámoznak, eléggé odabasznak... XD
Elnézést hogy ilyen sokáig várattalak titeket a videóval, de nagyon nehezen ment az összehozása. Egyszerűen elszállt az életkedvem is, akárhányszor nekiültem a vágásnak, olyan gyorsan kiszívta az energiáimat. Mostanra azonban kész lett, és egy kis történelemóra után lerántom…..
Locutus 2013.04.14 11:33:11
@Symat:
Hogy miért nem készülnek olyan filmek, amiket említettél?
Három oka van:
1. Nincsen olyan rendező, aki belevágna ilyesmibe.
2. Ha mégis akad rendező, nem kap rá támogatást.
3. Ha mégis valami csoda folytán elkészül egy az átlag fostól eltérő, ne adj isten jobb, igényesebb film, nem nézik meg az emberek. Igen, jólesik azt hinni, hogy a magyar emberek tömegével vonulnának a mozikba igényes magyar filmeket nézni, de a valóság sajnos teljesen más.
..
Locutus 2013.04.06 11:51:46
@zecske:
Uhh, bammeg...
Azért nem kell ennyire túlspilázni egy egyszerű filmélményt...
Minden tiszteletem BlackSheep-éké, de azért még nem titulálnám őket "filmszakértőnek".
Sokan vannak, akik egyrészt sokkal több filmet néznek, láttak már mint ők, másrészt meg tudnak fogalmazni két szavasnál (szar vót) bővebb, tartalmasabb kritikákat.
Csak éppen ezek az illetők nem vezetnek blogot, nem készítenek elemzéseket.
Na és éppen ez az, amiért én elismerem a srácok munkáját, mert bizony ez egy elég idő és energiaigényes egy meló részükről.
Baaad Movies 5. évforduló holnap! 2013.03.26 08:49:56
Ez csak egy kis bejelentés, hogy holnap mind fel legyetek készülve a születésnapi extra-kiadásra, mely - ha minden jól megy - már reggel fenn is lesz a blogon! És nem a "trónfosztó" bemutatója lesz, az majd utána jön! :) ..
Locutus 2013.03.26 09:49:37
..
Locutus 2013.03.11 11:14:55
@Balint_bacsi:
Végre valaki, akivel egyezik a véleményem!
Ugyanezt az elvakult utálkozást kapja nállunk mindenhol pl. az Argo-akció is, pedig az sem egy "amerika a faszagyerek" film.
Ami pedig kifejezetten irritál, hogy néhányan egyenesen olyanokat írnak, hogy az akkor Iránban lévő amerikai diplomaták megérdemelték amit kaptak, pusztán csak azért, mert amerikaiak.
Az ilyen nyilatkozók nagy része amúgy szerintem meg sem nézte ezeket a filmeket, pusztán elolvasta a tartalmat, és utánna reflexből löki a süket utálkozást.
Hosszas pihenő után végre elkészült az új epizód, ami eddig az évadban a legtöbb munkát igénylő rész lett. Sajnos hangilag - nekem legalábbis úgy tűnt - még mindig nem gyógyultam fel teljesen, ez néha lehet hogy hallatszik a kommentáron is, de emiatt már nem akartam újra…..
Hát igen, ez sajnos rossz lett! ..
Locutus 2013.02.23 11:18:45
@radarr:
Arctalanság? Honnan ismerős nekem ez a nagyon szar szöveg...?
Baaad Movies Baaad Movie? - Cycle 2013.02.13 09:53:38
Magyar (!!!) 3D-s animációs művész-scifi... na, vajon ebből mi sül majd ki? Én mindenesetre várom... még ha félek is hogy borzasztó lesz. ..
Kérdezz - Felelek (50) Kérdezők:TheEdward39 gajdikukabatebeni05adam0072Robberator   Kérdezz - Felelek (51) Kérdezők:Robberatorosiris970filippolippi02MyDori97KongFan666   Kérdezz - Felelek (52) Kérdezők:KongFan666 ..
Locutus 2013.02.13 12:23:24
@szantai77:
Csakhogy ők "gyöngyszemként" azokat a filmeket definiálták, amik idézem: "olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek")".
Az általad felsorolt filmek egy része nem egésszen felel meg ennek a kritériumnak (Gyűrük ura, Star wars).
Megjegyzem az, hogy valaki idegösszeomlást kap, nem egyenlő a totális elmezavarral. Ezért nem lesz emberünkből őrjöngő tömeggyilkos, ami már teljesen más kategória.
Idegösszeomlást nap mint nap kapnak emberek, ha már nem bírják a nyomást, csak éppen mindenki másként éli meg.
Locutus 2013.02.13 12:23:28
@Terrordrone:
Az Alkonyatban tényleg vannak homokos vámpírok?
Egy részt sem láttam, azért kérdezem.
Locutus 2013.02.15 10:24:28
@szantai77:
Kösz, de inkább kihagyom.

Az idegösszeomláshoz még annyit, hogy az nem a haragról szól! Nézz utánna a konkrét betegségnek.
Előbb azt kéred számon a karakteren, hogy miért nem gyilkol le gondolkodás nélkül, ösztönösen mindenkit, utánna meg azt, hogy józanul, logikusan gondolkozva miért nem maszkírozza el magát...
Íme a sorozat harmadik, egyben befejező része - legalábbis egyelőre nem készült több - mely még a másodiknál is igénytelenebb, de meg kell hagyni, sokszor már szórakoztatóan rossz. Az ajánlott oldalak között pedig mostantól megtaláljátok a Movie Maniacs csapat (akik a harmadik…..
Anno az első részt is kiveséztük, a második azonban már-már az Evidence szintjén áll. A Grave Encounters 2 az egyik legrosszabb darab nem csak a found footage filmek, hanem unblock az összes film között! ..
Nos, látvány... az van! Ezen kívül Wall-E meets Legenda vagyok meets District 9 meets Tom Cruise... én nem tom, nekem valahogy ez nem jött át, igaz, a képregényről se tudok semmit. Úgyhogy titeket kérdezlek, jó lesz ez? ..
Az Oscar harmadik helyezettje, DosEvolution készítette nem sokkal a győzelme után ezt a listát, melyben a 10 legdurvább számítógépes túlzást mutatja be, melyeket tévésorozatokban elkövettek. Ha elsőre nem hangzana izgalmasnak, elmondom, hogy szerintem a videó baromi jó, rengeteg…..
Locutus 2012.11.29 07:06:52