Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BGM

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mély megrendüléssel értesültünk róla, hogy a sokak által kedvelt és szeretett népszerű publicistának, Jurák Katának azután veszett nyoma, hogy több ízben is kritizálta és leleplezte hiteltelenségét a januári diáktüntetésnek. Jurák Kata egy postban éppen azt fejtegette, hogy Soros aktivistái és…..
Minden ok adott arra, hogy imádjuk az 50-es évek szőke szexszimbólumát, Jayne Mansfieldet.Férje "Mr. Universe 1955" - Mickey Hargitay magyar származású testépítő. Közös gyermekük Mariska Hargitay, Emmy-díjas színésznő, az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály Olivia…..
Október 25-én, 71 éves korában elhunyt Jack Bruce, a Cream basszusgitáros-énekese, jelentette be a zenész családja. Bruce halálát májbetegség okozta. A skót születésű Jack Bruce a Cream előtt töbek között olyan zenekarokban fordult meg, mint az Alexis Korner vezette Blues…..
Néhányan véraláfutásosra markolták combjukat az izgalomtól: vajon lesz-e Fodor Gábornak pártja a 2014-es választásra. Hát nem lett. Pontosabban lett, csak halvaszületett. Fodor néhány hónapja bejelentette, hogy ötödmagával megalakította a Magyar Liberális Pártot (MLP).…..
„Nemzeti válogatott”-am Tekintettel arra, hogy a jelenlegi demokratikus ellenzéki pártok nem tudnak/nem akarnak/nem képesek egy listát közrebocsátani azokról a politikai pártokról, civil szervezetekről és független személyekről, akik jelképezik az összefogást, a szövetséget…..
Serj Tankian – Harakiri(Serjical Strike) Serj Tankian valahol nagyon eltévedt. Két évvel ezelőtti, Imperfect Harmonies című, színes, szélesvásznú szimfonikus szirupkölteménye alig volt emészthetőbb tizenhárom kiló vattacukornál, elég sok ember torkán meg is akadt. A System Of A…..
BGM 2012.07.17 21:57:35
@danzig:
Neeeeeeeeem.:-)
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
Az omegás Kóbor János vagy Hobó a magyar Mick Jagger a lányok szerint? Mit tud kezdeni egy asztalos a Stones nyelvöltős logójával? Megírja-e Hobo a Rolling Stones könyvének folytatását? Megannyi izgalmas kérdés, amit az ötven éves Rolling Stones-jubileum kapcsán tettünk fel az…..
Amikor az ember elmegy egy castingra, azaz szereplőválogatásra, azt várja, amit általában ilyenkor szokott kapni, kis fejetlenséget, rengeteg jelentkezőt, skálázó és egymást méregető énekeseket és így tovább. A Voice azonban más típusú műsor, mint a többi hozzá hasonló,…..
Nem fotelből okoskodunk a meccsről ezúttal, hanem a helyszínről. Újra jelentkezett korábbi szerzőnk, Michael Laudrup, aki megjárta tegnap Lemberget. Kicsit másként jött le a meccs a stadionban, mint a tévé elől, de abban egyetértünk, hogy Simon Poulsen tényleg lehetett volna…..
BGM 2012.06.14 14:56:54
Az angol HMV lemezbolt-hálózat a királynő uralkodásának hatvanadik évfordulója apropójából megszavaztatta vásárlóival az elmúlt 60 év legjobb brit albumait. A meglehetősen színes lista élére – kisebb meglepetésként – az Iron Maiden klasszikusa, az 1982-es The Number Of The…..
BGM 2012.05.30 22:00:24
BGM 2012.05.31 16:18:17
@neanderthal: Hát igen az igényesség nem a heavy metálnál és az említett lemeznél kezdődik.Rod Stewart-nak életem egyik legjobb koncertjét köszönhetem(és még vagy 30 ezren) 1986-ban az MTK-stadionban(Előzenekar:EDDA).Mellékesen eladott vagy 100 millió lemezt,köztük a 1971-es Every Picture Tells a Story-t,ami nálam felférne erre a listára.
Köszi a jelzőket(vájt fülű,kult arc) neandervölgyi barátom.:-)A filmre sajnos még várnod kell.
BGM 2012.05.31 17:10:14
@dr. Ez is csak egy nick:
1.A Creedence Clearwater Revival nem ír együttes,hanem amerikai.Amint a Fleetwood Mac sem,mert az angol.A korán elhúnyt kiváló ír blues-rock gitáros-énekest Rory Gallagher-nek hívják.Loreena McKennitt sem ír,ő kanadai születésű énekesnő.
A többi stimmel.:-)

2.Ízlések és pofonok különbözőek,de azt még az ellenségeim se állítják rólam,hogy rossz a zenei ízlésem.:-)Én viszont most már tudom rólad,hogy nem tudsz OLVASNI.Ne nevezz hazugnak,azért mert nem érted meg amit leírtam.Olvasd el még egyszer,hátha megérted.Próbáld logikai sorrendbe rakni:lemezbolt,eredeti lemez,licensz lemez,megvesz,stb.Még a Miskolc is stimmel.-:)
Ahogy az nemrég írtuk, Hoppá! címmel megjelent a Budapest Bár negyedik lemeze, amin ismét a már megszokott vendégénekesekkel adják el a cigányzenei köntösbe bújtatott popdalokat, illetve olyan szerzeményeket, amik kötődnek valamelyik nép a cigánykultúrájához. Olyan énekesek…..
BGM 2011.05.27 13:23:16
@Falshang: Az lenne életem legnagyobb tévedése,ha én elmennék egy ilyen koncertjükre.Világéletemben utáltam ezt a vendéglátós cigány- és esztrádzenét.Bár ez most nagy divat és óriási kasza és kasszasiker,"hála" az undorító Csík zenekar folkosított verziójának.
Subba Való Világ: Finálé 2011.05.08 19:36:56
Ma vége!   ..
BGM 2011.05.08 20:31:41
:-)
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
(Igyatok KV-t mert hosszú lesz!!)Ezúttal egy újabb sorozat elindítására vállalkozok. Úgy gondolom eddig méltatlanul mellőztük énekes nagyjainkat, abból az időszakból amikor még énekelhető dalok születtek, igényes szövegekkel és hangszerelés mellett.   Hölgyeké az…..
Van az az elméletünk/fantazmagóriánk/hülyeségünk Albert Gazdával (és nagyon úgy tűnik, hogy Alföldi Merlot sem bontja ezt a csodás egységet), hogy az olaszrizling lehetne a mi grüner veltlinerünk, potenciális popsztárunk, ami talán még a világpiacon is arathatna…..
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
BGM 2011.04.21 12:58:25
@dani86:
Valahogy így van(Adrianot kihagytad).
Azzal a kiegészítéssel,hogy a sokpasszos játékban akkor is a lehető legbiztonságosabb passzt választják(inkább hátra vagy oldalra),amikor lehetne gyorsabban,de biztonságosan (előre) is passzolni.A túlzott biztonság a támadás és a gólszerzés rovására megy.Emiatt vesztették el a már megnyert meccset Londonban az Arsenal ellen is.
Aki szemfüles volt, talán már be is szerzett egy példányt a papíralapú Lángoló Gitárok második számából. Aki nem, annak elmondjuk, hogy ezeken a Pesti Est-lelőhelyeken lehet felkapni egyet, de az első szám tapasztalatai alapján sietni kell, hogy jusson belőle. Interjúk az új…..
BGM 2011.04.20 14:25:38
Újabb válogatás a szerkesztő kedvencei közül! Aki szeretné követni, az figyelje az én indafotós kedvenceimet, amik be vannak csatornázva az Indafotó Facebook falára is, ha nyomsz egy lájkot az Indafotóra akkor követheted Facebookon is az új képeket. A kedvenceim leginkább az…..
BGM 2011.04.20 14:20:03
Nyilván ez is részét képezi a mostani "Ugocsa non coronat" jellegű hozzáállásnak, miszerint az EU bekaphattya, úgyis mi adjuk az elnököt és majd megmutatjuk, hogy kell a dolgokat csinálni, mert nekünk Brüsszelből ne diktáljanak. Semjén Zsolt - teológus-szociológusként…..
BGM 2011.04.09 10:59:07
@pancel:
Gyűlölöm az erdőt járó motorosokat.
A Kiskunsági Nemzeti parkban motorozol???
Az nem tűrt,hanem tiltott kategória!
BGM
gyalogos és biciklis túrista
BGM 2011.04.09 20:43:43
@pancel:
Ha tolod a motorod az erdőben,akkor nincs semmi gond,az csendes,mint az erdő.Bár kicsit fárasztó,de a mazochizmusnak is vannak lelkes hívei.;-)
BGM 2011.04.09 20:46:03
@1bak:
Olvastam a Hírszerzőn.Ott is tetszett.:-)
comment:com Bannolom a Bannert 2011.03.22 13:06:00
Ha igazak azok a híresztelések, hogy tavasszal ezer alkalmazottól válhat meg a Műsorszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelői Alap (MTVA – vagyis a közmédiumok foglalkoztatója), akkor szinte biztos, hogy aki mostanában új műsort kap, annak nem kell félnie. A Duna TV-n múlt…..
Néha olyan jó látni, hogy a Sors sokadjára már nem pörget három szilvát egy sorba azoknak, akiket igazából eddig se kellett volna segíteni. A feszített arcbőrű albán trubadúr egészen izmosan rábaszott, és ez jó.A sztori annyi, hogy az "ez már olyan szar, hogy attól…..
BGM 2011.03.22 11:32:43
A „Miről szól” rovat témája ismert (többnyire rock) dalok szövegértése, szövegértelmezése. Kapcsolódó háklim, hogy a bemutatott számokban egyaránt fontos a szöveg és a zene, a kettő összetartozik, együtt ad ki egészet. Következik ebből továbbá, hogy az előadás módja is fontos szerepet játszik, és…..
BGM 2011.02.17 19:00:25
@algi: Nem a hős énekel.A jelenet alatt szól a szám.Nézd meg,megéri.
BGM 2011.02.17 19:03:16
@lonesloane: Vad banda!Nem a Guns N’ Roses-ra célzok.:-)