Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holdkutyagoló

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsony előtt alig egy héttel mindenki őrült módon vásárol, rohangálunk az ajándékok után, miközben talán csak tudat alatt sejtjük, hogy az üzletek mennyi mindent bevetnek, hogy minél több pénzt húzzanak ki a zsebünkből. Például a zenét. Aki ezekben a napokban járkál…..
Tímea a végsőkig küzdeni fog az Autópálya Zrt. büntetése ellen, amit azután kapott, hogy ellopták az autóját. A cég nem igazán fogja fel, hogy abban a pillanatban, hogy a kocsit eltulajdonították, már nem ő a tulajdonosa. A tolvaj viszont sajnos nem fogja bejelenteni ezt a…..
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
Holdkutyagoló 2012.07.21 13:17:52
Az, hogy szívni fogsz - nem kétséges.

www.hrportal.hu/c/1992-evi-xxii-torveny-a-munka-torvenykonyverol-a-munkavallalo-karteritesi-felelossege-20070716.html

Kiemelném :

167. § (1) Gondatlan károkozás esetén a kártérítés mértéke a munkavállaló egyhavi átlagkeresetének ötven százalékát nem haladhatja meg.
168. § Szándékos károkozás esetén a munkavállaló a teljes kárt köteles megtéríteni.

Szóval vagy gondatlan károkozás, fele fizud ugrik valamint a munkahelyed, vagy kifizettetik veled az egészet és van esély, hogy ugrik a munkahelyed. Szerintem ideje jogi képviselet után nézni.
Puli Space blog Mr. Bean passiója 2012.04.06 09:45:00
A Holdat megjárt asztronauták számára a pokol egészen nyilvánvaló, milyen lesz: egy konteóssal lesznek összezárva, aki hazaárulással vádolja meg őket, és egy Bibliával a kezében rohangál utánuk, hogy esküdjenek meg: tényleg jártak a Holdon. Ezen a héten úgy alakult, hogy Mr.…..
Becsületére legyen mondva a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Hivatalának, talán elsőként és egyedüliként a magyar állam illetékes és hivatalos szervei közül kimondták azt, ami egyébként teljesen nyilvánvaló: a Mogyoród melletti Hungaroring versenypályán zajló autós és…..
Kati eléggé meglepődött, amikor 3 héttel az idei éves elszámolás után levelet kapott az ÉMÁSZ-tól, amiben visszamenőlegesen 110 ezer forint tartozást szeretnének rajta behajtani karácsonyig. Tudjuk, mi jár annak, akinek visszamenőlegesen jár? A kurva anyja, az.Előzmény: 10 éve…..
Holdkutyagoló 2010.12.20 09:10:38
Bár flashjátékot csak kivételes esetben posztolunk, a Geek Mindnak itt a helye. Egy perc alatt kell kitalálnunk minél több játékot a felvillanó játékrészletek alapján - illetve egy percnél azért több jut erre, mert minden jó találatunk után további értékes másodperceket…..
Holdkutyagoló 2010.08.31 09:52:53
Még a KMK-n posztoltam egy, a The Lost Child-hoz hasonló keresgélős játékot, de ez a mostani sem marad el attól bonyolultságban és hosszúságban. Hétszer kell nekiveselkednünk annak, hogy egy ház különféle helyiségeit feltúrjuk tárgyak után, amik természetesen, szinte mindig az…..
Ha valaki meglátja Ed O'Neill-t, azonnal Al Bundy, a szerencsétlen cipőárus jut eszébe, a Rém rendes család című sitcomból, pedig a színész a számára kiugrást jelentő vígjáték előtt és után is inkább drámai szerepeiről volt ismert. O'Neill főleg rendőröket és…..
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
Holdkutyagoló 2010.04.04 17:19:26
@Pharqui: én speciel igénylem a magas szintű közvetítést és németül egy szót sem beszélek. Angolul elég jól, de sajnos a BBC1 vételére, ahol tudomásom szerint az angol F1 futamokat sugározzák nincs megfelelő berendezésem. Mindössze egy 110-es lavór van az erkélyemen és kellene egy 3 méteres. Marad a mute gomb és a live timing, meg az online kommentárok. A streaming-el nincs tapasztalatom, tudsz esetleg jó minőségű ingyenest? Megköszönném.
Holdkutyagoló 2010.04.04 18:06:31
@prokee: Tévedsz, a bahrein-i futamot Palik-Czollner páros, Melbourne-t Wéber-Czollner kommentálta.
Dezsőmail Subject: Tali 2010.02.15 08:21:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/13 Subject: Tali To: Bogi UnDR96.9 Szia Bogi! Akkor, ahogy megbeszéltük, ma este 19h Kodály tér! ;) A szobornál várlak, megismersz majd, szürke kabát, szürke sál (ha esik, kék ernyő, Moore logóval - ott dolgozom, azért), de tudod mit? Lesz nálam…..
A tavalyi szilveszteri válogatásom idénre is aktuális lehetne, ha nem lennénk túl sznobok ahhoz, hogy ugyanazokra a dalokra táncolunk két szilveszteri partin is. A lényeg persze idén sem a zene, hanem a megfelelő mennyiségű tudatmódosító szer beszerzése, de higgye el mindenki: a…..
A tejüvegből készült szekrényajtó modern, fiatalos gondolkozásra vall?Na, kedves olvasóink, ez egy alkalom az összekacsintásra. Miféle ember ír le egy ilyen mondatot? Forrás: Blikk.hu..
Holdkutyagoló 2009.10.13 10:27:37
Subba Nincs is április elseje 2009.10.12 13:02:00
Azon tanakodtunk, hogy ez az oldal nagyobb kamu-e mint a Vaterás csaj (csóri, ezentúl tuti mindenki így hívja majd, új vezetéknév, ráadásul eleg suxx)? Nem tudjuk eldönteni, tulajdonképpen mindegy, a szórakoztatófaktorból nem vesz el. Ez az oldal a világ első magyar Le Mans24…..
A német Rammstein zenekarnál valószínűleg tényleg elmentek otthonról, vagy már nem tudnak kiadni úgy semmit, hogy annak ne legyen valamilyen pornográf tartalma. A Pussy című új videójuk ugyebár konkrét pornó elemeket tartalmazott, melyre ráemeltek a Liebe Ist Für Alle Da albumuk…..
Holdkutyagoló 2009.10.11 11:03:29
Nem fér hozzá kétség, bár ugye még nincs vége az évnek, gyakorlatilag behozhatatlan anyázáselőnybe került a Vodafone. Most épp egy "üzleti" előfizető döbbent le, hogyan is kerülhet egy hét nyaralás 130 ezer forintba. Az ügyfélszolgálatos szerint ezt az…..
2009. november 23-án jelenik meg az év egyik sikerfilmje a magyarországi piacon a Terminátor 4: Megváltás. Végre megérkeztek a DVD és a Blu-Ray lemezek specifikációi is: DVD A film egy 2 lemezes kiadványon fog megjelenni. Az első lemezen kap helyet a film 110 perces változata…..
Filmdroid Neked ki a.....? 2009.09.10 17:10:00
Biztos emlékeztek még arra, amikor Koimbra nyaralása alatt játszottunk egy picit. Akkor sok-sok komment érkezett- aminek baromira örültem- és úgy vettük észre, hogy kedveltétek, ezért a jövőben többször is lesz ilyen játék. A mostani karakterekre épül. Minden részhez kettő…..
(Tudtátok, hogy Tóta W. Árpád nem egy létező személy, s blogjait egy Commodore 64-es számítógép írja? Pedig így van! A blogparódia pedig megszerezte a programkódot! Kis magyarázat a könnyebb megértéshez annak, aki nem tud angolul vagy programozni: IF=ha; THEN=akkor; GOTO=menj a...…..
Amikor motoros sztori kerül elő a tarsolyunkból, akkor sok esetben emlegetitek, hogy mindig a motoros a hibás, kérdezitek, hogy miért csak ilyeneket rakunk ki. Volt már fordított példa is, nem egy, de azért ez mégiscsak egy autós blog, ahová többnyire autósok küldenek be mindenféle…..