Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rositha Crochy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lista szubjektív, és természetesen vitára, diskurzusra ingerlő, ha a kommentekben jönnek olyan nevek, akikkel én nem foglalkoztam, szívesen írok egy folytatást is. Érvelni viszont kötelező lesz, csak egy névvel nem megyek semmire. A lista nem tükröz semmiféle sorrendet. Rami…..
Feltettem pár kérdést pár magyarországi tévének az LA Screenings nevű eseménnyel kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy olyan tévés vásár, amin az összes nagy stúdió levetíti az új sorozatai első részét, hogy abból válogatva a világ tévécsatornáinak…..
Rositha Crochy 2015.05.29 16:56:41
Futóblog Figyelem! Achtung! Pozor! 2014.09.23 21:17:58
Tegnap mit sem sejtve elindultam a gyárból egy szigetkörre. A Futóklubot Sanyosz képviselte, ő szólt a kapuban, hogy a Margit híd felé már nem érdemes futni, le van zárva. Az "iskolakezdésre kész lesz" felújítás ugyanis ezúttal tényleg megkezdődött. A MAC weboldalán…..
„Valójában egy ukrán pék ül a Sándor palotában, akit Schmitt Pálról klónoztak” – áll egy a Hírcsárdához eljutott tanulmányban. Az igazi Schmitt Pál jelenleg a Norvég Tudományos Akadémia Agykutatási Intézetének fűtője.Megdöbbentő irat került a Hírcsárda…..
  Reggel, miután kipattant a szemünk, és kipihenten pillantottunk mobiltelefonunk, ébresztő- vagy karóránk kijelzőjére, kaján vigyorral állapíthattuk meg, hogy még "igencsak korán van". Bizony, órát állítottunk, menthetetlenül közeleg a tél! De miről is szól ez az…..