Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regress

0 bejegyzést írt és 2738 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy milyen lehet a hangulat a református lelkészek között a Hegedűs-féle Horthy-szobor avatása után, azt jól példázza a nagyszerű Reposzt blog bejegyzésének elkeseredett hangulata: „azt a feladatot kaptam, hogy mindenkinek hirdessem Krisztus evangéliumát, balosnak és…..
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
regress 2013.10.29 18:33:30
@zobod: dugd vissza a fejed viktorod seggébe.
Az igazi kampány videója: Nem szeretnék kampánycsendet sérteni, de ha jól tudom, csak vasárnap van kampánycsend, és jelennek is meg a bajai ismételt választásról ma hírek újságokban. A post szombaton jelent meg...
regress 2013.10.13 13:34:16
@Geréb gyíkká változtatott!: eszed még annyi sincs ,mint egy gyíknak
Gyönyörködjön Ön is a megújuló Magyarország legszebb stadionjaiban. Cikkünk alján önismereti teszt várja.  A debreceni Nagyerdei stadion.    Az FTC új stadionja   A felcsúti stadion   A kispesti stadion    A szombathelyi…..
regress 2013.10.06 10:56:59
@imres: anyád mit adott reggelire,oxigénhiányos? mire hasznosak a stadionok, birkákat legeltetni? mert se foci,se néző.
Csillámport akarnak a szemünkbe szórni - a Nézőpont Intézet vezetője fogalmazott így, amikor egy Kövér Lászlóval közös fórumon azokról beszélt, akik a kormánypártok kétharmados győzelméről gondolkodnak. Korábban már Orbán Viktor is óva intette a jobboldalt az…..
regress 2013.10.05 18:22:21
@Khal Drogo: valószínű igazad lesz.de akkor egyre nagyobb az esély,hogy nem lesz békés változás.
Félrecsúszott a Hernádi-ügy értelmezése Magyarországon. Nem, most nem a kormányzati kard-ki-kard hozzáállásra gondolunk, amely egyszerű nemzeti érdeksérelemként állítja be a Hernádi Zsolt Mol-vezérigazgató ellen felhozott korrupciós vádakat. Ebben nagy újdonság nincs, a…..
Míg minden troll és nemtroll a Kaposvári Egyetem rektora által kiadott dresscode-on csámcsog, mi is hozzátesszük, amit tudunk. Éljenek a trollok! A kép Medvegy Gábor úr alkotása. Miért is tesszük ezt? Ha valaki nem lenne tisztában az előzményekkel: Prof. Dr.…..
regress 2013.10.05 09:56:53
@Flúgatlan: te nagyon hülye,mi köze ennek a szobordöntéshez?ha már itt tartunk,2006 ban miért nem habzott a szád,mikor a csőcselék hasonlókat csinált?@doggfather: a következő lépés az egyenruha,simcska fogja elnyerni.te hány osztályt jártál?téged is jól elengedtek..
hacsaknem Kisvasutat Viktorkának! 2013.10.03 20:21:45
Sejtem, hogy megint irigykedni fogtok, meg felháborodni, meg a rosszindulat fog beszélni belelőtek. Mármint rólatok van szó, akik nem feltétlenül szoktátok érteni, hogy miként lehet egy hétvégényi, a kutyát  nem érdeklő, pörköltszagba burkolt nótázgatás kedvéért 1…..
regress 2013.10.05 09:40:22
@czjanos: ja,majd a hajléktalanok,meg a munkanélküliek,szubtrópusi környezetben múlatják az időt.erre is kurva nagy szükség van
Úgy hiányzott ez a baloldali performansz a jobboldalnak mint a falat kenyér. Sajtótájékoztató sajtótájékoztató hátán, boldog-boldogtalan nyilatkozik, elhatárolódik, szörnyülködik, meresztik a szemeiket a döbbenettől, kibaszott színjáték az egész, miközben belefojtanák…..
regress 2013.10.05 07:32:22
@Meridian74: elmész te a jó anyádba ,a szelektív emlékezeteddel.ha így folytatja a felcsuti csauseszku,a fejével fognak kétkapuzni.
regress 2013.10.05 09:13:12
@Meridian74: te köcsög turulagyú rúdtáncos,ti még rosszabbak vagytok.más kertjébe dobáljátok a szart?primitív bunkó, nem a w.miki volt?@wmiki: te oxigén hiányos,csak ezt a fél mondatot tudod leírni? bővíthetnéd, ez már unalmas..
Három éve történt a vörösiszap katasztrófa, de még mindig rengeteg tisztázatlan kérdés van körülötte. Három éve, október 4-én és a következő napokban az egész ország és a világ is három településre figyelt; Devecserre, Kolontárra és Somlóvásárhelyre. Mára viszont…..
regress 2013.10.05 09:05:13
@Éhes_ló: te nagyon hülye, viktorodék szégyene, hogy az adományokat beépítették a felcsuti stadionba.itt keresd a felelősöket
A kampány kezdetén a rezsiharc ellen bevethető egyetlen politikai fegyverét is eldobta az MSZP, amikor kihátrált az E.On-ügyletet vizsgáló parlamenti vizsgálóbizottság megalakítása mögül. Egyszerű bénázás, vagy másról van szó? "Biztosak vagyunk abban, hogy amennyiben a…..
regress 2013.10.04 19:51:45
@legeslegujabbkor: sajnos a többség még csak 10%-ig tud elszámolni
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..
1000 leütés A bankcsata elveszett 2013.10.02 17:23:25
1. Orbánék pénzügyi stratégiájában a devizahitelek kivezetése elsősorban a rezsim külső zsarolhatóságának csökkentése miatt lett volna fontos (és csak másodsorban a valutánk elinflálásához fűzött kétes érdekből), most, hogy ez nem tűnik járhatónak a forint…..
regress 2013.10.03 19:56:10
@Blogger Géza: géza, ahogy közeleg a vég,úgy leszel egyre szánalmasabb.
Nem csak Simicska Lajos cégének megy jól az állami tendereken való pályázgatás: a Duna Aszfalt személyében szeptemberben kihívója akadt a Közgépnek, bár a vezető pozíció még nincs veszélyben. Create infographics Az építőipari közbeszerzésről általában a Közgép…..
Nem várt hatást váltott ki a szeptemberi fizetések megérkezése kerületünk iskoláiban. A technikai dolgozók közül sokan jelentősen kevesebb fizetést kaptak, mint egy hónappal korábban. "Ilyet még nem láttam!" Nyilatkozta szerkesztőségünknek az egyik döbbent szülő. "Zokogó…..
regress 2013.10.02 20:44:05
@Buta belpesti ballibеrális biboldó barmok!: te oxigénhiányos,mi kapálnak hidegben? most irigykedsz mert anyád a sarkon didereg?
Nem, nem a fülkeforradalom óta elért kormányzati eredményekkel akarnak így dicsekedni, hanem a Dunán júniusban levonuló árhullám kapcsán létrejött példátlan országos összefogásnak kívánnak emléket állítani. A pesti alsó rakparton, és 95 településen. Vélhetően…..
Az most teljesen másodlagos hogy, Balázs Péter érvényes vagy érvénytelen pályázattal ugrott rá a Vígszínház igazgatói székére. Fogalmazhatnék úgy is, hogy nem érdekel. Amit ugyanis a színházakkal művel a kormányzat, az már olyan bohózatba illő, hogy egy másodosztályú…..
A Kecskeméti Törvényszék törölte a múlt vasárnapi időközi önkormányzati választás eredményét, az ötből egy (a 32.) szavazókörben meg kell ismételni a választást. A szombati dátumú végzés szerint a bíróság a rendelkezésére bocsátott videófelvétel alapján…..
Deutsch Tamás a rá jellemző szerénységgel közölte a Fidesz kongresszusa kapcsán: "Bizonyára érdekesebb, izgalmasabb a romantikus hőskor, amikor 1976. április 1-jén Steve Jobs, Steve Wozniak és Ronald Wayne megalapította az Apple-t. És bizonyára unalmasabbak a mostani Apple…..
regress 2013.09.29 20:28:24
@Hubert József: az másodlagos,hogy ez az agyhalott zsidó,vagy nem. a lényeg,kártékony féreg, viktorral együtt.
Rendet tenni nem tud, de legalább a jövőbe lát a magyar belügyminiszter. Pintér Sándor szerdán adott interjút a Népszabadságnak, ahol azt jövendölte, hogy: Meggyőződésem, hogy a közfoglalkoztatás, ha a nemzeti sajátosságok figyelembevételével más-más formában is, de…..
regress 2013.09.28 15:47:06
@dr kíváncsivagyok: a felcsuti csauseszku ,és stadionja is úgy végzi,mint a román cigány,,
Olvasom, hogy 2,2 milliárdért íródik a legújabb (nemzeti) testnevelési stratégia. Tudniillik ennyit nyert el a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázatán a Magyar Diáksport Szövetség. Ebből indul el a „T.E.S.I. – Mindenki testnevelése” elnevezésű kiemelt projekt. Ha valaki…..
regress 2013.09.28 14:01:28
Bajban van a Pető Intézet adták hírül nem is olyan régen több helyen is. Ha nem jutnak pénzhez, akkor hosszabb távon könnyen bezárásra kerülhet a sor. Pedig ez aztán nem olyan "ágazat", ahol versengenének egymással az intézmények. A Pető intézet pedig a mozgássérültek…..
BANDITAPOLITIKA Rizsaharc. 2013.09.16 17:56:36
Orbán Viktor újabb szabadságharcot hirdetett 2014-re. Pedig ez az év a bukásának az éve lesz, csak ezt még nehezen akarja elfogadni. Ezért folytat továbbra is féligazságokon, totál hazugságokon alapuló megtévesztést azok számára, akik még mindig azt hiszik az ország első…..
Dr. Pető András az 1940-es években hozta létre a központi idegrendszeri károsodás következtében mozgássérült személyek helyreállítását célzó konduktív pedagógiai rendszert (Pető módszer), amelyet az általa vezetett intézet alkalmazott először. Az intézet két helyen…..
regress 2013.09.10 20:49:24
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: te oxigénhiányos,miért nem a meccsen ugatsz?
Hetekkel ezelőtt elkezdtem írni egy posztot a trafikmutyi gazdasági hatásairól, de aztán félbehagytam, mert egy lusta disznó vagyok. Most viszont kénytelen vagyok posztolni, mert közben a valóság beérte a jóslatomat, még mielőtt publikáltam volna. Azt már igen sokan elmondták, hogy csúnya dolog…..
regress 2013.09.07 23:01:42
@Shalala Lala: ritka sötét figura vagy
regress 2013.09.07 23:03:29
@grani: és egy még józanabb polgár agyonlövi az átlag józan polgárt.oszt jónapot