Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-COUNTER93-(METALCORE)

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes módon a Ringriker kihívás váltotta ki a legnagyobb visszhangot, de megértem, én is veletek izgulok, hogy tényleg végig lehet-e vinni egyáltalán... Múltkor előkerestem az én kiegészítőmet, hogy meddig jutottam el. Ez volt az a rész, ahol én feladtam.  Az első…..
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Vagy 6x kellett végignéznem a Sniper - Art of Victory befejezését, de nem vettem ezt észre. Szerencsére Attila szemfülesebb volt Ha én szövetségesként azt kérem, hogy bombázzák le a német erődítményt, akkor hogy lehet az, hogy német felségjelzésű gépek bombázzák? ..
-COUNTER93-(METALCORE) 2010.11.21 13:38:16
@Swtcr: múltkor én is ezt kérdeztem e-mailba és aszt hiszem azt mondta hogy a windows media makert meg a cyberlink power direktort használja aszem
-COUNTER93-(METALCORE) 2010.11.21 14:28:23
@gabrocki: rosszul írtad az iszt-et azt ist-nek irják
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..
Ugye a hétvégén elég rossz idő volt ezért nem volt kedvem elmenni haveromhoz a hangoloért így a neten rá kerestem így "gitár hangoló porogram"-ra a googléba, pár oldal nézegetése után meg találtam a meg felelőt habár nem volt még alkalmam össze hasonlítani egy rendes…..
Mivel amit potom pénzért vettem gitárt,annak  volt 1 szakadt húrja!Pár oldalon olvastam,hogy nem jó az hogyha felteszek 1 újhúrt mert annak más lesz a csengése a töbihez képest!Ezért elmentem 1 hangszer boltba ahol kértem akusztikus gitárra való húrt ami 1500Ft-ba került és…..
Gondolom leírom a történetet ,meg a tapasztalataimat hogy hogyan is kezdtem el meg ilyenek. Lehet igy ti is kedvet kaptok és könyeben megértitek mint ahogy más oldalakon le van irva mert,hogy is fogalmazak azok kicsit olyan tudományosan vannak meg leírva!Nekem egy ehez hasonló Klasszikus…..