Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gab_89

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fejlesztők a 41-es verzióban elsősorban a sebességre és az erőforrás kímélésre hajtottak rá. A legnagyobb változást azok tapasztalhatják, akik szeretik azt a munkamenetet folytatni, amit korábban abbahagytak, és így a böngésző indításakor akár lapok tucatjait kell egyszerre betölteni. A korábbi…..
 This photo of Piknik Pavilon is courtesy of TripAdvisor Az vajon miért van, hogy a legtrendibb helyek sem tudják elviselni a kritikát, és kezelni a Facebookon érkező nem ajnározó véleményeket? Tök egyszerű lenne pedig összeütni valami olyasmit, hogy: "Kedves vendégünk!…..
Gab_89 2015.12.11 00:50:23
@atpijkamo: Például:
„Ez olyan, minthogy nem megyek az uccára mocskos nadrágban.”

„Eccer volt egy problémám egy szolgáltatóval, nem akarták megérteni”

Ezek magyar órán tuti három pontos helyesírási hibák. :D
A marketing blablát most nem fordítom le. A lényeg, hogy a következő hetekben minden Opera termék logója meg fog változni. A sort az iOS-es Mini kezdte a mai napon. ..
Főbb újdonságok A könyvjelzőkezelő mostantól alapértelmezetten engedélyezve van a flags-ben. (Fontos, hogy még nem funkcióteljes! Például a gyűjtőlaphoz hasonló tartalomalapú keresés az egyik fejlesztő szerint bele fog kerülni.) További újdonságok Tovább folyik a…..
Nálam a 2013-as év telefonja a Moto X volt. A gondot az jelentette, hogy nem érkezett meg a készülék az Öreg Kontinensre. Dühöngtem is érte pár sort.A Moto G után felröppent a hír, hogy mégis érkezik a készülék Európába is. S lőn, világos: bejelentette a Motorola, hogy elhozza…..
A 2013-as év is igen jó felhozatalt hozott a telefonok piacán, érzéseink szerint olvasóink hosszas fórumozások, tesztolvasások és ismerős-kikérdezések után is csak nagyon nehezen tudták eldönteni, hogy mire cseréljék le esetlegesen az előző évekről megmaradt készüléküket.…..
Nehezen áll össze az Opera 12.10 vonal, közben csak telnek-múlnak a hetek. Ma megjelent az Opera 12.12 első fejlesztői előzetese. Ez a verzió ismét arra vállalkozik, amire elődje, vagyis megpróbálja minimalizálni a fellelhető hibákat és új szintre emelni a stabilitást. Ezzel…..
Frissítés (június 30.) - Szépen halad a letöltés-számláló. Nemrég már elérte, és azóta bőven meg is haladta a 14 milliót! Az elmúlt napok ilyenkor szokásos RC esője után szerintem senkit nem ért váratlanul, hogy az Opera ma kiadta asztali böngészőjének legfrissebb,…..
Az előzetes várakozásoknak megfelelően az Opera ma kiadta asztali böngészőjének legfrissebb stabil kiadását Windows, Linux és Macintosh operációs rendszerekre. Mivel ez még a 10.6x-os széria része, ezért elérhető PPC-s rendszerekre is, de a továbbiakban ezek támogatása…..
Gab_89 2010.09.10 16:13:13
Ritkán van bajom az új verziókkal melyek véglegesek de ez nem lett jó :(

Tegnap felraktam utána youtube -on videókra kattintva nem hozta be az adott videót hanem mindig
www.youtube.com/videos ide ugrott. (ez mára megjavult...magától)
Most meg egy fórumon melyen IPB 3.0 fut ha ez mond valakinek vmit. Miközben nézem a témákat vagy írok kiléptet magától állandóan újra jelentkezhetek be.
Érdekes hibák lehet egyéniek is de tegnap óta van mióta 10.62 felment.
Összeomlás viszont még nem volt xD
A mai napon az Opera Software útjára bocsátotta legfőbb termékének, az asztali Opera böngészőnek legújabb kiadását az Opera 10.6-ot. A kiadás érdekessége - a szokásos újdonságokon túl -, hogy hosszú idő után ismét szinkronba kerülnek a verziók a főbb operációs…..
Gab_89 2010.07.01 17:36:28
@Brain89: Ctrl + F12 ott haladó fül majd a "megnyitott fül újrahasznosítása" elől vedd ki a pipát.
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..