Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vidorka

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
időről időre feltör bennem a vágy és a késztetés arra hogy írjak..de miről?? és mikor?? és kinek??? de, hogyan, és ha elkezdeném, akkor minduntalan ott ülnék az üres lap fölött csöpögő tintával...vagy, ha már, jelenleg, 2012-őt írunk, akkor ülnék az üresen villogó…..
minden_kezdet_nehéz yeap 2011.08.18 23:52:00
 hihííímegtaláltam a blogomat!!:))valamiért hetek óta motoszkál benne h előtúrom, lefújogatom róla a port, elolvasom mi volt akkor, és mi van most..igenmi van most?? valamiért úgy érzem h jól esik/esne dolgokat ide leírni...szóval valószínűleg ez lesz...és jupííí, mivel…..
Habos Hírek jelenti, hogy ma délelőttől a Föld nevű bolygón él és hangját élezi az első ember,akit nem fogok képen vágni, amikor nénizni kezd engem. Nagynéni lettem a Férjem ágáról. Ő meg Nagybácsi a Fivére magjáról...izééé...Azóta életem Szerelme Tántinak hív,…..
minden_kezdet_nehéz a gyökere 2010.05.24 01:58:00
hmtúl sok minden cikázik a fejembennem csak most, általában állandóan...ezért pl igen nehéz irni..mert a gondolatok az agyamban mindig gyorsabbak, mint ahogy le tudnám őket irni..és témában is nehezen szétválasztható..miden összefügg mindennel..pl mostanában 1 v 2 maximum 3 dolog…..
 Miért érzem minidg h ha a dolgok nem igy mennének akkor „ki kéne találni”, „nem én lennék” ha ez nem velem történne esete, és hogy leginkább egy groteszk film főszereplője vagyok, fejemen a…..
 hm, asszem a blog neve önmagáért beszél :Dnu, akkor előkerítem az első szösszenetet...ugyanis már pát napja legyártódott...csak még várta h helye (helyje, hellye ?? ehh, itt tudni kéne irni helyeset? :S )  ..legyen..