Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trefly

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rutinos olvasó egy ilyen sztorira első reakcióként fotosoppot kiált, pedig az élet produkálja a legnagyobb véletleneket. Ha belegondololok, hogy milyen fura történetek kerültek fel csak erre a blogra, Mocskos Kaviár levelének valódiságában sem kellene különösebben kételkednem.…..
Az előbb már hangosan felröhögtem, amikor olvastam Tiberius levelét. Konfliktus itt is volt, mint a néhány nappal ezelőtti, azóta több érintett által kiegészített verekedős sztoriban, a rosszfió viszont ezúttal egy Porsche büszke vezetője volt - ez a márka sem először tűnik…..
trefly 2010.05.15 23:56:14
@A hülye suzukis: "Csak úgy" miért nem lehet együttműködőnek lenni? Én elhiszem, hogy kinn van a tábla, és "el kéne viselnie" ha te bárhol annyival mész, de attól barom, hogy sietne, ha te épp nem azon örvendeznél, h a belső sávban mehetsz?
trefly 2010.05.19 11:48:53
@A hülye suzukis: Közvetlenül arra, hogy a nulláson előzöl, és villognak mögötted, de nem személyeskedni akartam, csak te írtál utoljára erről. A reakcióm mindazoknak szól, akik az önérzetük karbantartása végett tesznek direkt keresztbe valakinek, aki esetleg csak sietne valahova. Épp olyan nehéz eldönteni a mögötted jövőről, h erődemonstrációt tart, mint az óvodában, vagy valóban sürgős dolga van, mint azt, h vki előtted direkt téged szívat, vagy csak "ott felejtette magát" a belső sávban..
Persze ha rád nem jellemző ez a felfogás, akkor bocs, h közvetlenül rád reagáltam!
Igen feldúltan írt levelet Dániel és bár mond az ember néha dühből mindenfélét, azt azért kötve hiszem, hogy mérgében letolta volna az útról a vele szórakozó autót, hacsak nem jön valaki szemből, mert még mindig kevésbé életveszélyes egy árokba forduló autó, mint egy…..
trefly 2010.05.16 00:18:36
@daniferi: Jó a történet, csak egészítsd ki azzal, hogy annyira szerencsétlen vagy, hogy fogalmad sincs, mi történik körülötted az úton, vagy hogy előző este lelopták a tükröket vagy vmi, mert így egyelőre jó nagy barom vagy..