Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MouQuiNewL

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
MouQuiNewL 2009.04.28 09:00:01
Ez egyszerűen hihetetlen! Demcsák ennyire buta, vagy csak rosszul hallottam? Eddig azért nem tűnt fel, mert az elé rakott szövegeket, előre betanult kérdéseket tette föl. Ahogy elkezd gondolkodni, máris "tragédia" lesz belőle. :))Érzem, az agysejteim károsodtak ettől az interjútól..
"ilyet Havas Henrik még akkor sem tudott volna..." Havas okos bunkó volt, Demcsák meg buta bunkó. Nagy különbség! Véleményem: A holokauszttagadás bűntetését kitaláló embereket kéne elítélni! A szabad gondolkodás és véleménynyilvánítás korlátozása súlyosabb bűncselekmény, mint a második világháborúban elkövetett náci tisztogató hadművelet, mivel több mint fél évszázada fenntartja a gyűlölködést. Ha széles társadalmi köröben igény van a nácikra, úgyis megalakul egy szélsőséges nacionalista párt, egyesület, bármi, ami kinövi magát. Ha nincs (pl nem tartjuk fent a gyűlöletet fél évszázada), akkor úgyis elvész az eszme a történelemben, és a szélsőséges nacionalizmust az egészséges hazafias érzés váltja föl, ami akár magyarnak nevezett keverékemberben, cigányban, zsidóban és a többi itt élő magyarban meglehet. Demcsák szemében olyan gyűlölet volt a holokauszttagadókkal szemben, mint a második világháborúban holokausztban dolgozó gyilkos katonáknak a zsidókkal szemben... Melyik a jobb? A végén még a Demcsák féle emberek alakítanak antinacionalista diktatúrát (jobban belegondolok az van már most) és retteghetünk tőlünk.
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..