Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vakpocok (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most lép hatályba az a jogszabályváltozás, amely újabb pofon lesz a rokkantnyugdíjasoknak. A szabályváltozás szerint az özvegyi nyugdíj szempontjából a rokkantnyugdíj egyenrangú lesz az öregségi nyugdíjakkal, így nagyon sok rokkantnyugdíjas még inkább a tönk szélére kerül.…..
vakpocok (törölt) 2012.08.30 06:30:54
@minorita: "a gyerekek elvárják, hogy a szülő támogassa őket, de nem gondolják, hogy nekik is támogatni kell a szüleiket. "
Ezzel kapcsolatban 2 gondolat:
1; az átlag fiatal szülői támogatás nélkül 90%-ban nem tud önálló életet kezdeni és családot alapítani. 2 minimálbérből amikor bármikor, bárkinek megszünhet a munkahelye elég vakmerőség a gyerekvállalás ill. a saját otthon megteremtése. Persze mondhatják sokan hogy mi a fenének egy fiatal családnak önálló otthon? Ezt jellemzően azok mondják akik nem tudják saját bőrön, hogy milyen nagy hepiség pl. egy 3 szobás lakásban élni ahol az egyikben a szülők, a másikban a testvér (esetleg szintén családdal) a harmadikban a fiatal házasok 1-2 kisgyerekkel. Az albérlet járható út lehetne ha lenne megfizethető albérlet amit fenn lehet tartani minmál bérből azaz havi nettó 60-ból. Vagy marad a külföldre költözés.
2; azt hiszem a legtöbben szívesen támogatnák a szüleiket, ha lenne miből. Itt a szeptember, jön az iskola. Csak kérdezzétek meg az ismerőseiteket, hogy mennyibe kerül 2 általános iskolás gyerek beiskolázása? 100 ezer elég rá?
Tegnap óta töröm a fejem, hogy hol lehettek Orbánék nyaralni? Mert az üzemkészre töltött akkumulátorokkal felvértezett Viktorunk első megnyilvánulásaiból nekem a Seholsziget gyanús, ahol Lévai Giling-galang tömte a fejébe a tündérmesét, és elhitette, bármilyen csodához elég…..
vakpocok (törölt) 2012.08.25 11:57:47
@Nemzetidegenek nyálverése: Hülyegyerek! Ha a memóriád kicsit jobb lenne mint egy lepkének akkor emlékeznél arra hogy a legnagyobb privatizációs szabadrablás a jobb oldali Antall és az Orbán kormány alatt volt. Ki a fene adott el bagóért a kormányzásának utolsó pillanatában 12 állami gazdaságot? Segítek: nem Gyurcsány hanem Orbán!
vakpocok (törölt) 2012.08.25 12:01:28
@Nemzetidegenek nyálverése: Tegyük még hozzá ehhez a Simicska bizniszt a Kaya Ibrahimmal és Joszif Tottal, AZ Ezüsthajós bizniszeket, a Milennáris parki milliárdos lenyúlásokat, a székház eladásból befolyt összeg "átemelését" a családi kőbánya bizniszbe stb, stb. stb.
vakpocok (törölt) 2012.08.25 12:14:06
@Nemzetidegenek nyálverése: "Az a nemzet... azok az országok, amely valaha kapcsolatba kerül és került, a szocialista=kommunista foxi maxi szekértoló tolvajokkal,
ott egyenes az út, a veszteségbe, nyomorba... szegénységbe... munkanélküliségbe!!"

Szegény Lengyelország... nem tudják ezek a buta lengyelek, hogy ott is szocializmus volt 40 évig... nyomorognak is erősen: "A lengyel hazai össztermék (GDP) 4,3 százalékkal bővült tavaly. Idén az első negyedévben 3,5 százalékra lassult a bővülés éves üteme az euróövezeti adósságválság hatására."
hvg.hu/gazdasag/20120817_lengyelorszag_novekedes_lassulas
Az tény, hogy mázlijuk is van, mert ők ortodox módon kezelik a gazdaságukat.
Nem tudom eldönteni sírjak vagy röhögjek azon, hogy két év parlamenti részvétel, kormányváltási ambíció mellett a poszt címében föltett kérdés még mindig releváns probléma az LMP-ben. Hogy mennyire, azt remekül szemlélteti Karácsony Gergely a 168 órában megjelent…..
Kőszegi Zoltán fideszes képviselő a minap Erdélyben egy beszélgetés közben kérdésre válaszolva azt mondta, akár 8 éven belül is elképzelhető egy felülvizsgálat Trianon ügyében. A Fidesz és a kormány helyesen el is határolódott tőle. A képviselő azóta már magyarázkodik,…..
vakpocok (törölt) 2012.08.17 18:48:58
@Arisztogatya: Ejejej, turbómagyar létedre, hogyhogy nem használsz MAGYAR ékezeteket írás közben? Talán nem itt élsz az "óhazában"? Nem gondolod, hogy a partvonalról kívülről osztani az észt egyfelől könnyű, másfelől meg baromira hiteltelen dolog?
Készültök már? Mert ugye nem kell túl sokat aludni és kezdődik a 20. Sziget Fesztivál, augusztus 6. és 13. között. Addig is összeszedtük az elmúlt évek Sziget reklámjait egészen 2002-től. Jobban nem akartunk vájkálni a múltban, mert már így is bazi öregnek érezzük magunkat…..
vakpocok (törölt) 2012.07.18 18:34:44
@suhanyc: 2 vagy 3 éve készült. Akkor még annyira nem volt lerágott csont mint most
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
Van valami elszomorító, hogy milyen módszeres ostobasággal veri szét a kormány a köztársaság intézményeit. Az Alkotmánybíróság ügyéhez legalább olyan nagyágyút rendeltek, mint Lázár János, de még a nyugdíjpénztárakra is jutott egy olyan másodvonalbeli dilettáns, mint…..
vakpocok (törölt) 2010.11.19 18:28:38
@igényes: a nagy tesó figyel és elég gyors is :) Amit említettél "csiillagja" azt mostanra már kijavították :), de gondolom a születési hely és idő megcserélésére még nem volt idő :D
Beérkeztek a pályaművek a McLarenes játékra, indulhat a szavazás! November 22. éjfélig várjuk a szavazatokat.  A szavazók között a Tech1Today jóvoltából egy Vodafone McLaren pólót sorsolunk majd ki, ezért (hogy elérhető legyen a nyertes) a kommentekben lehet majd…..
vakpocok (törölt) 2010.11.16 17:27:25
Ilyen, ha a média bennfentesen viccel. Most például a Média Hungary szakkonferencia körüli botrányokon, konkrétan a Juj.hu-t és a MyVipet is tulajdonló Generál Média kísérletén, hogy lenyúlja a rendezvényt. De legalábbis a helyszínt és a közönséget. A klasszikus…..