Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mavasi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hulladékudvarból kivakart régi gépek restaurálásának folyamatát követhetik videóválogatásunkban. A megrozsdált, beszakadt csavarok kitekerése és a gépek fémtisztára varázsolása hosszadalmas de nem bonyolult feladat. Azonban pótalkatrészt szerelni vagy készíteni már sokkal nehezebb. Esztergagépek,…..
Az egy főre jutó sörfogyasztás világranglistáját vezető Csehországban a sok „csak ivásra szakosodott” sörözőben is rendkívül fontosnak tartják a „valamit enni sörözés közben” elvét, épp ezért sokféle, pillanatok alatt szervírozható sörkorcsolyával képesek előrukkolni. Most a leggyakrabban…..
Az oroszok már a spájzban vannak; Csak egy maradhat; Bunkó vagy, Bugsy; Fussatok, bolondok; Why so serious; This is Sparta – néhány filmes szöveg, ami mára szállóigévé vált. A felsorolt idézetek gyakran tűnnek fel a neten mémek és kommentek formájában, valamint baráti beszélgetések során is rendre…..
sörfigyelő Platan 10 2017.11.27 17:29:12
Illat: enyhe, csehesen különös Hab: sűrű, rugalmas Szín:  óarany   Elsőre vizes, naná, hogy az, végül is anyag kevés van benne, de aztán összeszedi magát és egyre teltebbnek érezni. Mondjuk ebben benne van az egy hónap múlva esedékes lejárat is, aminek köszönhetően szépen beérett és a maláta…..
mavasi 2019.02.07 20:46:16
@Permon Hopper Mosaic:
Az kesz rablas.
Itt Csehorszagban 10.6 CZK (kb 130 HUF) egy uveg...
Ha akcio van a boltban akkor hozza lehet jutni 9 CZK-ert is.
Egyebkent maga a sor kimondottan kellemes ivosor.
Lillafüred. Miskolc egyik legszebb, legértékesebb része. De vajon honnan ered az elnevezése? Ki volt Bethlen András és mi köze volt az üdülőtelephez? Honnan a Lilla-füred név? Ki volt az a Vay Erzsébet? Mi történt vele a későbbiek folyamán? Hogyan alakult ki a nyaralóövezet? Ezekre a kérdésekre…..
SERTEPERTE Brno kocsmái 1. 2016.03.19 21:18:26
Pegas Helyi sörfőzde, egy hoteljük van a belvárosban, ami alatt található a vendéglátó ipari egység. Sajátos ízvilágú sörük van, szinte mindenki oda van érte. Konyhájuk egész jó, idéntől a hely teljesen nemdohányzó. Az alap kínálat a sima lager-ből, búzából, barnából és egy 18-as Gold-ból áll.…..
mavasi 2018.11.03 23:02:54
Csak hogy bovuljon a lista :)

Petr Hauskrecht - Parní pivovar
www.hauskrecht.cz/vstup

Líšeň brewery
www.lisenskypivovar.cz/

Restaurace Výtopna Hlinky
Starobrněnská 339/12, 602 00 Brno-střed

Pivotéka U Modrého lva (Sorpatika ;) ez sorszakuzlet)
pivoteka.eu/
HamPLÓ Tatra T2 2018.07.03 07:00:00
Amikor áprilisban Pozsonyban jártam, nem csak azzal a furcsán magasépítésű batárral sikerült utaznom a "Város Napjai" rendezvény kapcsán, hanem ezzel a szépséggel is: Ez az áramvonalasan bukta alakú síndöcögény egy Tatra T2-es. Bár a budapesti Tatrák a hetvenes-nyolcvanas évek szögletes…..
mavasi 2018.07.03 21:36:53
sörfigyelő Svijany Maz 2018.06.16 06:33:46
Illat: édes, komlós Hab: tömör, rugalmas Szín: narancsos arany  Látszik, hogy ezzel a sörrel komolyan foglalkoztak, gondolom a prémiumtól elmaradó anyagmennyiség korlátai mellett akartak egy igazán jól eladható húzósört készíteni. Alapvetően a Svijany jellegzetes édes komlóját érezni, hogy aztán…..
 Sok cseh gyártónak van saját, egyedi palackja, de nem mindenkinek. A Primátorokat eddig sima üvegben árulták szép, hagyományos kinézetű címkékkel. Mostantól mindkettőn változtattak. A söreik egyedi formájú dombornyomásos üveget és modern, letisztult címkét kaptak. Az alapsörök, a különleges és a…..
Mai barangolós posztunkban teszünk egy kis kirándulást Európában: megtekintünk néhány településnevet, amely ilyen-olyan okból a szélesebb közönség számára is furcsa, vagy mulatságos lehet. Válogatásunk erősen szubjektív, s a teljesség igénye nélkül készült el (így biztosítva a lehetőséget magunknak,…..
mavasi 2018.02.20 20:02:58
  Hihetetlen népszerűségről tesz bizonyosságot Paul Fusco fotó sorozata. Ritka az olyan közéleti személyiség, akiért kortól, nemtől, társadalmi helyzettől függetlenül ilyen sokan rajongni tudnak, főleg ha politikusról van szó.     Robert F. Kennedy utolsó útját megörökítő képsorozat…..
mavasi 2017.12.03 21:17:28
A 2007-ben elhunyt tenor, Luciano Pavarotti F40-esét vette meg magának. És az szóljon be neki, aki nem ugyanezt tette volna, ha történetesen van annyi dellája. Eddig Infinitikkel és Renault-kkal kellett járnia, helyettük csak megteszi. Remélhetőleg, hamarosan posztol valami videót is…..
Rácsodálkozunk a Nyugatra, mint x évvel ezelőtt, valamint kesergünk a drága kisautók felett. Az Égéstér 140. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
mavasi 2014.10.10 21:53:25
Szinte hetente előfordul, hogy valamelyik kollégánk/ismerősünk idejön, vagy küld egy levelet, melyben tanácsot kér. Mivel az olvasói levelek és kérdések rendre kikerülnek honlapunkra, így ezeket a belső leveleket megtartjuk magunknak. Pedig - mint olvashatják azt alant - sokszor mi…..