Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EasyRight

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alkotmánybíróság pénteken megint elmeszelte a végkielégítésekre kivetett különadót. (A határozat teljes szövege itt.) Ezt rendesen elkúrta a Fidesz, mivel a törvényük nem csak a "pofátlan" "Szalainés" 90 millió végkielégítésekre vonatkozott, hanem…..
EasyRight 2011.05.10 09:22:58
@Vidéki: Egy május 7.-i hírhez: én az önkényes lakásfoglalással azonos ideig tartó bentlakásos intézményben szavaznék meg nekik szállást és munkahelyet. Jut eszembe, a böriben csak papírválogató munka létezik? Kéne nekik adni egy köbméter fát fejenként/naponta, meg egy nem túl éles fejszét, és hajrá. Amennyi fa megmarad, annyi kaját nem kell nekik adni.
@Dubito: Ámen.
Vastagbőr Erőt, egészséget! 2011.05.02 09:01:00
Több hete országos fókuszban van Gyöngyöspata, az oda kivezényelt rendőrökkel együtt. Azt hinné az ember, hogy ha már reflektorfénybe kerültek, akkor nem szenvednek hiányt semmiben, hiszen nem hiányzik egy újabb blama Pintér Sándoréknak ... A TMRSZ rendőrségi szakszervezet…..
EasyRight 2011.05.02 09:45:55
@Nurrddin: Tudom, éppen azért mondom, hogy a rendőrök is másképp állnának hozzájuk.
EasyRight 2011.05.02 13:38:35
@laspalmas: Egyelőre csak magyar kárára történt atrocitás. Mostanában is, régen is. Úgyhogy most úgy néz ki a dolog, hogy a farkasokat őrzik, nehogy a bárányok rájuk rontsanak.
EasyRight 2011.05.02 13:39:24
@mréveiller: Akkó' nincs élőzene... :)
És nem hiszem el, hogy ide nem ment el a TV2 forgatni, de Zimány Linda fogfehérítése sajtó-nyilvános esemény volt ... Fekete Pákó 10 év után elhatározta, hogy megszerzi a magyar állampolgárságot. Ehhez azonban le kellett volna vizsgáznia alkotmányos alapismeretekből. "A…..
Az amúgy korlátlanul szervilis Stumpf András most nem a Fidesznek nyalt be gyomorszájig*, hanem keresztény-humanista mázba öntve szólt be a TASZ-nak és simizte meg a gonoszka Jobbik buksiját. Reggel megírtuk: bőrszín alapján nem válogathat senki az árvízkárosultak között…..
EasyRight 2010.07.15 17:14:36
@gazsenka: az utóbbi 8 évben a kedves cocialisták és LIBERÁLISOK kormányoztak.
És szarba vitték az országot.

Tudod, ez már rasszizmus; valakit a színe, vallása, politikai nézete szerint megkülönböztetni.
EasyRight 2010.07.15 17:19:39
@EasyRight:
Egyébiránt, hogy a post témájánál maradjunk: kapja be mindenki, aki adományt KÖVETEL, vagy miatta reklamál. Megköszönni, azt lehet, sőt illik.
Ha nem kaptál semmit, akkor mi van? Éhen döglesz, vagy kevesebb leszel tőle?
Az a legnagyobb baj, hogy egyeseknek az a természetes, hogy mindent csak KAPNAK, nem pedig megdolgoznak érte. Na ezek az emberek követelőznek, ha kimaradnak egy körből.
nem tudom pontosan mi is ez, de az biztos hogy nagyon kellemestegye fel a kezét aki nem vetné be magát a medencébe a hölgyek középersze csak a nagy meleg miatt és ha nem kell szinkronúszni ;)..
Igen, tudom hogy tegnap megint volt a tévében, de egy Zslive elég volt. Ellenben a magyarokat megihlette ez az alkotás és a Youtubeon máris fent van egy best of válogatás. Az elkápráztató színészi játék mellett a díszletekre érdemes még figyelni. Minden hajó ugyanazt a belsőt…..
EasyRight 2010.07.14 07:15:50
@lutria: Hát asszem nem ez az egyetlen logikai bukfenc... :)
Ekkora idiótaságot én még kisgyerekkoromban sem találtam volna ki. A forgatókönyvírórak vagy eleve elmentek otthonról, vagy csúnyán anyagozott. Simán bebaszva lenni kevés ehhez, durvábban ki kell nyírni az agyat.
A díszlet a legkisebb probléma ezzel a filmmel.
Mindig is érdemes volt olvasgatni a Magyar Közlönyt, sok-sok érdekességet megtudhattunk belőle. Nincs ez most sem másképp, szép csendben végrehajtott személycserékre, és ezáltal érdekes parlamenti figurákra bukkantunk. 1. találat Magyar Közlöny 107. szám (2010. június 23.):…..
Lassan mondom, hogy mindenki megértse: el-ké-pesz-tő. Éppen a múltkor váltott ki nagy vitát a 36 éves nyugdíjas kommandósról szóló poszt, melyben feketén-fehéren olvashatóak voltak a számok: a 3 millió nyugdíjasból több mint 600 ezer korhatár alatti. A 276 ezer korhatár…..
EasyRight 2010.06.11 10:32:21
@Marcellusca: Nem kötelező ezt csinálni.
Egy ápoló szerinted 62 évesen fogja tudni emelgetni a mázsás betegeket? Vagy a kőműves 62 évesen másszon az álványra? Ők nem kopnak el?
Valamennyi korkedvezményt adnék nekik, de azért húsz év az nagyon sok. A 10 még talán oké.
Egy árvíz sosem jön jókor, de pont egy kormányváltás kellős közepén jött rendkívüli helyet a lehető legrosszabb ... az apparátus lebénulva, mindenki helyezkedik, az új államtitkárok  még keresik az irodájukat, miközben mondjuk Borsodban emberéletek forognak veszélyben.…..
EasyRight 2010.06.08 13:53:07
@streszi: A vén hülye. Menjen inkább madarakat menteni.
Komolyabb árvíz meg 20-30 évente van.

Minden tiszteletem az övé VOLT pár éve. Aztán mikor pl. fosott átmenni az ún. szlovákiába (Mér', micsináltak volna vele? Tán letartóztatják? Azt meg hogy?) szépen lassan már csak egy balfasz öregúrrá vált a szememben.

A kibaszott medreket kotorják ki, az üledékből meg hozzákevert anyagból magasítság a töltést. Közhasznú munkás annyi, hogy gátat lehetne építeni belőlük (nem velük), minden nagyobb településnek van traktora, aszt' hajrá.
Peti és Lali, a Fidesz két aranytorkú madara ismét színre lépett, csak gratulálni tudok mindkettőnek. Örültünk, hogy a kormányváltással megszabadultunk Szollártól, a Rohadtul Irritáló Nyilatkozatok bajnokától, de sajnos helyettesítik. Hétfő, parlament, magabiztos debreceni…..
EasyRight 2010.06.08 11:39:38
@Seduxen: Ámen.
"Szent kezedbe adom lelkem,
légy jóságos bírám,
engedj haza országodba engem..."
EasyRight 2010.06.08 13:21:04
@Lone Wolf: Egyedül maradtál, barátom. Jó a nicked, passzol hozzá.

De most komolyan, minek véded őket? Mármint a politikusokat, nem a fidesz szavazókat. A szavazók csak simán bevették -ahogy te is- hogy milyen fasza lesz nekünk. Hát mégsincs nekünk olyan jó dolgunk. És nem is lesz.

A 16%-os adókulccsal csak a magasabb jövedelműek járnak jól, aki eddig szaré'-húgyé' dolgozott, az ezentúl is azért fog, ő nem fog érezni belőle semmit. Pedig ők vannak nagyon sokan.
A devizahiteleket viszont sikerült jól megnyomni, pedig ezeket is jellemzően a kisebb keresetűek vették fel, na, most ők hogy örülnek.
A magánnyugdíj miatt pedig nem tudok egyértelműen dönteni. Amilyen hozamot (semmilyet) mutattak eddig a magánpénztárak, olyat az állam is tud. Viszont ha az a pénzt is elvagánykodják, akkor se nyugdíj, se semmi nem lesz. Bár ha egy bank úgy dönt, hogy becsődöl, akkor szintén fuccs a nyugdíjkának. Sz'al nem egyszerű.

Megmondtam: lesz még Orbántakaroggy, még ezéven, de ne legyen igazam. Mer' akkor már nagy gáz lesz.
EasyRight 2010.06.08 13:31:01
@Kicsit Karcos: 60 nettó helyett kap majd 63-at. A hiteltörlesztői pedig 5-10 ezres nagyságrendben nőnek.
Szívből gratulálunk drága Fidesz, ez így elsők közti törvényjavaslatnak egyszerűen csodás! Mi is lehetne ösztönzőbb a vadiúj miniszterek számára, mint a fizetés(vissza)emelés... A történet röviden: 2009.május 18-án fogadta el az Országgyűlés a Bajnai-kormány első…..
EasyRight 2010.05.16 10:38:18
@Ásómaci:
Emelik a te fizetésedet is, nyugi.
El.