Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IrvineKinneas

0 bejegyzést írt és 275 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
IrvineKinneas 2008.08.30 07:31:29
Mivel a blog sokat foglalkozik a budget-játékokkal, gondoltam ez azért megér egy bejegyzést. Ugyebár az EVM vergődéséről már írtam/beszéltem épp eleget (pl itt),de elég csak ránézni, hogy mi lett belőle. Rengeteg a kiakasztóan béna játék a választékban, de alapjában még…..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2008.07.06 13:20:00
Ha van egy dolog, amiben szerintem verem a Nerd-öt, az a rajongói videók. Láttuk már a második nyereményjátéknál is, de volt már szinkron "velem", mozifilm-ajánló stb... Kezdjük is DustFoxHun videójával, amelyben a zseniális Robot Chicken mintájára, elkészített egy…..
IrvineKinneas 2008.07.06 18:52:13
Rövid leszek. Videó készül, alakul egy másik nagyon szuper dolog is, amely nagy dicsőség lenne a blognak. Illetve EB kezdés mellé, Lionel Hun ajánlásával egy nagyszerű ajándékot adok nektek, ugyanis küldött egy remek honlapot, ahol régi játékokat lehet játszani, anélkül, hogy…..
IrvineKinneas 2008.06.11 16:30:13
Azt hittem, míg hazaérek, már fenn lesz a Nerd videója, de amíg az jön, kirakom PoisonChihuahua videóját a Snajperről, ahol 4 pontban összefoglal bakikat, illetve a végén azt is megtudjuk, hogy Stelláéknál Heineken helyett mit isznak ..
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..
Múltkor ugyan volt már egy olasz melós cikk, de ez egy másik. És szerintem egy lényegesen jobb írás. Köszönöm Tom Bizkitnek. Az általam bemutatott játékokról készült cikkeknek mindig örülök, egy másik véleményt olvasni tényleg érdekes. A szülinapi különleges videón…..
Valahol azért van egy határ... Soundtrack:Carl Douglas - Kung-Fu fighting Na jól van...Múltkor 2,5 óra kellett, hogy privátból publikus videó legyen, most elég volt 8 perc?Mi a ...? Na mindegy, akkor itt van előbb...18:55 20:51 helyett. ..
Már ősrégi ez a dal, amit visor készített el, de nemrég újra megtaláltam a gépen és szerintem eszméletlenül jó! Nem nagyon csípem a technót, de ez nagyon ott van! Aztán feltűnt, hogy ezt még ki sem raktam a blogra, szóval eljött az idő.Visor még megkért, hogy ezt írjam…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.16 12:32:00
Na, megint elszaporodtak a "Mikor jön új videóóóó?" kommentárok. Így jöjjön egy kis állásfoglalás: Már felvettem a jeleneteket, a kis saját monológot is. Csak még nincs összevágva, "szinkronizálva". Nem nagyon volt rá eddig időm,türelmem. Valamint a játék…..
Lassan tényleg lehetne indítani egy külön mesterlövész blogot. Olyan oltári (ide válassz egy jelzőt) játék ez, hogy Fiti még a Gametrailersen is talált róla egy igen szórakoztató videót! Remek zene, sok bug és Butterbeant is megszállta az ördög! Valamint rengetegen…..
Bár konzolokkal nem nagyon foglalkozom, kár volna kihagyni, amit PoisonChihuahua (emberek milyen neveket tudtok kitalálni???) küldött a Timeshiftből. Szeretjük a happy-hullákat! Tekerjétek fel kedvenc metálbandátok zenéjét és nézzétek meg a klipet: Az adott headbanger egyébként…..
AndrewPuma82 újra talált érdekes képeket a Mesterlövészben. Ugyan ki nem tartogat otthon bekeretezett képeket rendőrjárgányokról? Én speciel most sötétben írok, mert a helyhiánytól már az ablakokat is befedtem velük...
Eszméletlenül szar játék! A videó jó, csak az oroszlán nem kellett volna...Szerintem. Ja, és a Nerd tőlem lopott a videó elején ;) 100000% :P ..
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
Nem tőlem, hanem ahogy a harmadik videómban mondtam, a játék két fómanusa beszélt 5-6 percig. Ebből válogattam ki pár jelenetet, feliratoztam, de nem szóról szóra, hanem csak a lényeget. Illetve a végén a "speed ramp" alatt nem tudom mit értett, de igazából mindegy. ..
Kár, hogy nincs ma Halloween, ez oda való. Stella. Igen, megint a mesterlövész Stellája. 500x volt már róla szó, azt hiszitek már láttatok mindent...? Nos, "Barack" egy olyat küldött... Uff. Ki se merem rakni. Csak a "tovább" után, saját felelősségre és…..
Carpenter küldött két olasz melós videót, melyek nem a küldetéses pályákról vannak.Köszi Az elsőnél jobban megcsodálhatjuk a rendőrök hiperjárgányát és érdekes gondolkodásmódjukat. Érdemes a rendszámra is odafigyelni :P Valamint (amit a videómban csak megemlítettem),…..
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..
Eddig azt hihettük, hogy a Mesterlövész csak egy kis szerencsétlen gagyi, de szerethető játék. De Sam küldött a tegnapi Blikkből egy cikket, ahol egy nő gázpisztollyal lett ámokfutó. Mivel a Blikk írta, ugyebár teljes mértékben biztosak lehetünk, hogy minden úgy történt, ahogy…..