Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(---Flúgos Buszos---)

0 bejegyzést írt és 1789 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember mindig reménykedik, hogy a kérdéseire a szolgáltatónál kapott válasz megállja a helyét. Az alábbi esethez hasonlóak viszont egy életre képesek aláásni a bizalmat a legelvakultabb pozitivista naivánál is. Szerződés van, számla jön, csak épp szolgáltatás meg tájékoztatás nincs. Hogy van ez,…..
Ne hörögjenek a cím miatt, ez egy orosz szervezet neve, melynek aktivistái próbálják megnevelni a címben is szereplő jellemű helyi autósokat, akik rendszeresen a járdát használják az úttest helyett. Ami Oroszországban azért nem egyszerű, kell hozzá némi bátorság és szilárd…..
"Szia Egy hete találtam a blogodra, azóta olvasgatom. (Meló közben is, ami vicces.) :)  Imádom. Nagyon-nagyon tetszik elsősorban mert elgondolkodtat, meg hát izgatóak a sztorik, motivál, tetszik a stílusa. Nem modoros, de nem is vulgáris. Megszerzem ma a könyved is, azzal tervezek a…..
(---Flúgos Buszos---) 2015.03.29 13:17:04
@A.Halassy: De mik azok a dolgok, amik izgatnak mostanában? :)
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
(---Flúgos Buszos---) 2015.03.11 14:23:15
@repecs: Én több autóssal találkozom, aki még ennél is önérzetesebb, mikor hibázik.
Nem biciklivel járok. :)
"Na, majd olvasom a blogodban 'P nem bírja szuflával!'" és nevet. Én örülök, hogy - ezek szerint - olvassa a blogomat. "A kezem meg a lábam bírja, de a farkam már nem olyan mint régen." "Nekem jó volt." és első menetnek tényleg erős. Ja, hogy ő nem élvezett el? Majd a…..
(---Flúgos Buszos---) 2014.12.14 00:03:44
@PixiLee: Akkor miért nem írsz neki 3 vagy 6 havonta, hátha visszatér. Mert ugye, ha egy férfi teszi, akkor az milyen bunkó. De fordított esetben már nem ugyanaz.
Meg. Hogy hosszabban is kifejtsem? Kezdem a legelején. Írtam arról, hogy mit tehetnek a férfiak a jobb szexuális életért, a posztban többször is kiemeltem, hogy valahogy a nők fantáziáját meg kell mozgatni. Tévedsz, ha azt hiszed az én esetemben másképp van. Nem. "Mi a szexuális…..
Tavasszal nem borultam virágomba, ahogy a természet, nem lobogott bennem a tűz, kalandot nem kerestem, belekényelmesedtem a hétköznapok kiszámíthatóságába. Ebbe az állóvízbe pottyant bele egy semmilyen szokatlan tartalommal nem bíró levél, aminek írója a véleményemet kérte…..
(---Flúgos Buszos---) 2014.09.29 15:21:26
@gallusz: Mert egy fiatal hapsi, meg egy idősebb nő szerepelne, ami annyira nem elfogadott a társadalomban.
(---Flúgos Buszos---) 2014.10.01 12:14:27
@A.Halassy: Ki mondta ezeket, amiket te írtál? Én sehol sem írtam, hogy micsoda.

Úgy látom, mindent támadásnak veszel, amit én írok.
(---Flúgos Buszos---) 2014.10.07 11:07:01
@A.Halassy: Végigolvastam a fentebbieket is, és egy összefoglaló volt rájuk, nem írkáltam oda mindegyikhez, hogy éppen mit láttam meg benne.
Eddig egyedül jártam klubba, de szerencsére sosem maradtam egyedül, társaság és partner nélkül. Hosszas hezitálás után barátnőmnek is meséltem az élményeimről, ill. elolvastattam vele az eddigi klub látogatásaimról szóló beszámolókat. Nem ítélt el, sőt felkeltettem az…..
(---Flúgos Buszos---) 2014.09.29 15:26:25
@Pitta84: Nehogy valaki csak egy "kalapácsot" vigyen takarításra hivatkozva.

Mi is csak azt tudjuk mondani, nagyon kevés nő van, aki szereti ágyon kívül is csinálni a "dolgokat".
Simson Marci posztolta legfrissebb fejlesztését a garázsba állást segítő rendszerről: ...amiről nekem meg eszembe jutott számtalan egyéb megoldás is, a szépemlékű Ezermester barkácsmagazin olvasói ötleteit megszégyenítő kreativitással. Az Autófílián is lőttünk már…..
(---Flúgos Buszos---) 2014.08.20 23:50:43
@Pasas: Nálunk öregapám ugyanez, csak a madzagra egy műanyag téglap kivágva, és ha ahhoz hozzáér a kocsi orra, akkor STOP!
Péntek, klub. Péntek, fiús nap. Illetve hívhatnánk "nagy étvágyú csajok" napnak. Vajon jogosan nézek körbe kissé rémülten, hogy alig látok férfiakat? Igen, ez azt jelenti, hogy nőt viszont annál többet. Ebből mi lesz vajon? Legutóbb rettentő sok pasi volt, abból mégis nekem,…..
Ne haragudj a zavarásért. Csak el szeretném mondani, hogy - bár nem régóta de - olvasom a blogodat, vagyis gyakorlatilag már kiolvastam, és imádom. Persze nem így indult, mint utolsó az írásodban szereplő hölgynél. Viszont rengeteget változtam hatására. Először én is titokban…..
(---Flúgos Buszos---) 2014.08.12 17:34:46
@A.Halassy: Akkor mit csináltak eddig? Koromsötétben tapogatták egymást a takaró alatt több évig?
(---Flúgos Buszos---) 2014.08.12 19:44:13
@A.Halassy: Félreértés ne essék, nem szeretnék én senki sem elriasztani.
De ameddig nem merik így a névtelenségben sem megkérdezni, amit még 4 szemközt sem mer megkérdezni mástól, azt itt megtehetné, és lehet, hogy változtathatnánk ezen, hogy "inkább nem szexel".

Én nem hazudom, nem vagyok nagy lepedőakrobata, én sosem a mennyiségre gyúrtam, de ez a foglalkozásom, ami a nicknevem is, így látok naponta dolgokat.
(---Flúgos Buszos---) 2014.08.13 11:21:54
@A.Halassy: Milyen szerencse, hogy rátévedtem erre az útra, így már nem másnak kellett a kérdéseket megfogalmazni, hanem te magad tetted rá az i-re a pontot. :)

Nem, nekem is mesélhetnél erről az NvP-ről bővebben, kíváncsivá tettél.
Mi, nők egy dolog miatt vagyunk egyben érdekesek és kiállhatatlanok, mégpedig amiatt, hogy bár racionálisan tudjuk, hogy mit kellene csinálni vagy hogyan kellene dönteni vagy merre kellene továbbmenni, mégis, ha van egy érzés, ami szerint másképp kell tenni, akkor az érzésre fogunk…..
(---Flúgos Buszos---) 2014.08.08 11:47:36
@A.Halassy: Ugye felveszik a legminibb ruhákat, de mikor a belvárosban a legforgalmasabb megállóban száll le, akkor már húzkodja fel tövig mindenhova, nehogy kilátszódjon bármi is. :)

Férfikérdés: Akkor miért vesz fel olyan ruhát, amiben fél, hogy a rejtett titkai kitudódnak?
Ezt csak azért írom, mert én legjobban a melegítőben flangáló csajokat szeretem, ott nincs titok, ott nem tart össze semmit a farmer, és egyéb szűk ruhák. Ott nincs 2 kiló vakolat sem, és meglátszik a valódi szépsége, mikor nem is gondolná.
(---Flúgos Buszos---) 2014.08.12 18:54:15
@A.Halassy: Akkor gondolj bele, hogy mi hogy látjuk, ha így indul el otthonról, hogy "Na, majd most mindenkinek megmutatom, hol fütyül a rigó".
Aztán indul a bukdácsolás a magassarkúban, folyamatosan megy a kiskötés igazgatása, a miniszoknya alsó része huzogatása, hogy ne látszódjon ki a bugyogója, és a többi mini nadrágnál az örökös húzkodás a fenék fölé, hogy ne látszódjon ki a feneke dekoltázsa.

Ezért írtam, hogy nincs jobb egy smink nélküli, mindenre nagy ívben tojó, kényelmes ruhában végigvonuló csajon.

Aki folyamatos feszengésben van, azzal ismerkedni is nehezebb, mert akkor az az érzés tör elő belőle, hogy "engem most mindenki meg akar dugni".
Ameddig úgy öltöznek fel, akkor ne is csodálkozzanak. :P
Belsőség Heti merítés 2014.01.12 08:58:56
Megbízhatóan megbízhatatlan Mindenki hitegetett, hogy mennyire jó megbízható autó ez, sajnos nem igaz. Ha csúnyán bánnak vele, akkor elromlik. Még 1,5év után is találok benne szigszalagot meg facsavart, amivel a zsugori elődök szegelték a kocsit. Mire rendberakom és eladom…..
(---Flúgos Buszos---) 2014.01.12 18:18:52
@Cumóóóóó: De te a fogyasztásra irányoztad a gyors felváltást 50-re. Nem a gyorsulásról volt most szó.
Ezért írtam, hogy nem helyén való, amit leírtál. :)
(---Flúgos Buszos---) 2014.01.13 16:11:39
@csiky944: Mint egy turbó nélküli mezei adagolós busz. Én már hozzászoktam.
(---Flúgos Buszos---) 2014.01.13 16:13:04
@Cumóóóóó: Elektronikus gázpedál van benne, és ha szépen lassítod fel, nem annyira nyit ki a szelep, így nem ömlik bele annyi benzin.
A rutinróka ismerkedők azt mondják, hogy neten ismerkedni ciki. Nincsen jobb az élő ismerkedésnél, ezt nem vitatom, de az okos netes kapcsolatfelvétel, amit belátható időn belül randi követ, elfogadható. Majdnem olyan, mint egy zajos diszkóban megbeszélni egy másnapi…..
(---Flúgos Buszos---) 2014.01.02 17:40:42
@A.Halassy: Ő is abban a "sorban" van, amikor már el van keseredve, mert a mai emberek már teljesen másképp állnak a dolgokhoz, mint ahogy leírtad. Egyszerűen a pénz lett a fő szimbólum egy társkereső oldalon is. Nem azt nézik, hogy csinosan van a férfi felöltözve( ha van róla teljes kép), hanem hogy mennyire tehetős.

Napi szinten sok mindent látok a buszról, jó pár ember megfordul egy nap rajta. :)
(---Flúgos Buszos---) 2014.01.03 11:42:42
@A.Halassy: Most találtam rá erre a blogra, bocsi, de még nem volt annyi időm, hogy végignyálazzam, mi volt eddig. :)

Ami késik, nem múlik.
(---Flúgos Buszos---) 2014.01.03 11:45:28
@Dövan: Gyere el buszozni, és megmutatom, hogy mennyi mindenből leszűrhetőek a dolgok. Erről is egy komplett teleregényt lehetne írni.
Most nincs annyi időm, de ha lesz rá, megteszem.
Nem jöhetünk úgy haza autószalonról, hogy ne szöktessünk meg az SD-kártyán néhány csajt. Pláne Tokióból, ahová sokan egyedül azért kimennének, hogy megnézzék élőben az iskolás lányokat, akik oly sok filmben szerepelnek a legkülönbözőbb szerepkörökben. Csikós, aki…..
(---Flúgos Buszos---) 2013.12.28 13:07:25
@alfacharlybravo: Mikor kell menni Stuttgartba, és Münchenbe? Hol kell magunkat reklámozni? :)
(---Flúgos Buszos---) 2013.12.28 15:13:26
@alfacharlybravo: Itthon is akkor ezért keresnek mindig "urakat" a "hölgyek". Eddig csak az SMS rovatot olvastam nálunk, de akkor látom, tovább kell lapoznom, ha éppen merevedésem van.

Mindig tanul valamit az ember fia. :)
Budapest 1994. Ennyi a címe annak a huszonöt és fél perces Youtube videónak, amit ma reggel egy falat meg nem rágott kajával a számban néztem végig. A sztori viszonylag egyszerű: az M3 bevezetőjétől elmegy valaki egy 123-as Mercivel Budaörsig a Hősök tere, Andrássy út, József…..
(---Flúgos Buszos---) 2013.12.26 14:46:49
@20agh: Szép írás, pacsi érte. :)
A nyereménytől eldobod az agyad, pedig a csajt nem is adjuk oda hozzá. Mennyire menő egy igazi marmonkannából készített guris kisbőrönd. Arra nem vennék mérget, hogy nem pakoltatják ki majd az összes cuccodat a reptéren, de a menőség ezzel jár. Legyél te a társaság központja,…..
Korábban több hazai helyszínt is megjelölt a kínai elektromos busz gyártó cég hazánkban. De végül Bulgáriát választották az új összeszerelő üzemük felépítésére. Ez az üzlet azonban nemrég meghiúsult. Kedden a Build Your Dream (BYD) eljutatott egy közleményt az…..
(---Flúgos Buszos---) 2013.11.27 17:25:09
Azt már megállapítottam az elején, hogy az autós lábpumpa, mint műfaj, szinte teljesen halott. Járkáltam egyik barkácsáruházról a másikra, gyakorlatilag mindenhol ugyanazokat a pár ezer forintos, 12 voltról üzemeltethető kompresszorokat árulták. Nem mintha valamiféle…..
(---Flúgos Buszos---) 2013.09.16 17:47:54
@Secnir: Én már csak régi zsigából szemlélhettem a világot, és mégis felnőttem, nem akasztottak az ablakra Lolka és Bolka figurákat.

Azért majd meglátjuk, hogyha majd 18 éves lesz fiú gyermeked, akkor az agyi szintje mennyire fogja megütni a mércét.
Más családban még autó sincs, és értelmesen felnőnek a gyerekek.

Majd emlékezz vissza eme írásomra.
Amikor autós programról van szó, egy átlagos, családos férfiembernek két problémával kell megküzdenie: egyrészt sok feleséget nem érdekel túlzottan az autó, legalábbis annyira nem, hogy egy délelőttöt vagy délután rászánjon; másrészt a kicsi gyerekeket bármi is csak elég…..
Belsőség A Volkswagennek annyi? 2013.07.18 13:21:18
Ha az öregautón kiütközik egy újabb probléma a legtöbb ember felteszi magának a kérdést: borítsak bele még egy talicska pénzt vagy vegyem tudomásul a hatalmas buktát és adjak túl rajta? Nem is tudom mikor, talán egy éve lehetett az a pillanat, amikor mindent megbocsátottam…..
Türelmetlen barmok. Más szó már nem jutott eszembe, ami még elbírná a nyomdafestéket is, miután Norbert történetét elolvastam. Saját tapasztalatom nekem is, hogy a magyar autópályákon pont a megengedett 130 km/óra (meg még felette az a néhány százaléknyi, ami még belefér) az…..
(---Flúgos Buszos---) 2013.07.11 14:04:05
@GiXXXer: Én csak kinyomom a kuplungot, ha dízellel vagyok, és nyomok egy kövér gázt, hogy terítse be a koromfelhő, ami egyből bemegy hozzá az utastérbe.
autózz! Hol kell lelassítani? 2013.06.04 08:15:00
Egy hónappal ezelőtt újabb szigorításokat vezettek be a KRESZ-ben. Elsősorban a gyermekek védelmében hoztak néhány új - már több más országban is létező - szabályt. Amivel egyet is tudok érteni, iskolák környékén vegyünk vissza tényleg a tempóból. Ugyanakkor ezeket a…..
autózz! Árvíz újratöltve 2013.06.04 15:55:45
A 2010-es árvíz után, amelyről többek között itt olvashattok: http://autozz.blog.hu/2010/06/07/utnak_indulunk ismét munka van. Szerdán, csütörtökön és pénteken a Margitszigeten dolgozunk, és ahogy a híreket olvasom, lesz még feladat bőven. Folyamatos tudósításainkat…..