Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aqualost

21 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem a Levi's új, 2011-es őszi kollekciója. Alapból nem igazán kedvelem a márkát, hiszen kb. évente egyszer, ha találok magamnak valami olyat, ami tetszik és még jól is áll rajtam. De a mostani lookbook fotók láttán…..
Nem vagyunk oda Roberto Cavalliért, kicsit csicsás, kicsit színpadias amit csinál. Viszont legalább nem fullad unalomba. Nézzük az idei tavaszi lookbookot. Sikerült feldobnia a formális viseletet, színekkel, strasszokkal. A bordó zakós szett egészen jó lett, a mokaszin mindenképp…..
A napokban megkezdődött a Milánói Divathét, melynek keretein belül a nagy divatházak a 2011-2012-es őszi/téli kollekciójukat mutatják be. Első összeállításunkban a Burberry Prorsum, a Roberto Cavalli, a Bottega Veneta, az Emporio Armani és a Prada jövő őszi kollekcióját…..
 Stefan Janoski profi gördeszkás és a Nike összefogott az utóbbi időben. A Nike gördeszkás cipőket kínáló vonala nem annyira érdekes, kivéve ezt az egyetlen darabot, amelyet Halloween előtt árulnak majd. A vérfoltos cipő feltehetőleg valamilyen vámpír, esetleg…..
Nézzük, mit tartogat nekünk erre a hónapra a Zara - színek, végre színek! Nem tudom, mennyien fogjátok választani a mustársárga, hússzínű vagy zöld nadrágot; mindenesetre mi nagyon örülnénk neki, ha minél több HeStyle-olvasót látnánk viszont ilyen öltözékekben az utcán.…..
BLOG2 AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT 2010.07.21 11:07:00
Az oldal elköltözött: http://tevekeny.blogspot.com  ..
Hol? - Csinálj blogot!    Előszó: Ebben a bejegyzés sorozatban a néhány éves tapasztalatomat szeretném megosztani. Weboldalt csinálni nem csak azért jó, mert nagy látogatottsággal pénzt lehet keresni, hanem azért is mert kreatív lehetsz konkrétan a magad módján. Eddig…..
BLOG2 Hírek - nem tipp 2010.07.20 16:25:00
Hírek - 2010. 07. 20.Bejegyzések lettek módosítva: 18.Tipp - Ezt hallgasd meg! - Jó zenék ingyen! - újabb letöltő oldal lett hozzáadva. tovább az oldalra...5. Tipp - 1. Emlékápolás - Fotókidolgozás - A képek albumára mutató link helyére képvetítés került! tovább az…..
Jó zenék ingyen!   Előszó: Ezen a bejegyzésen olyan oldalakat szeretnék ajánlani, ahol ingyen zenéket lehet letölteni illetve hallgatni. Itt is, mint minden linkgyűjtő cikknél várok ötleteket is a kommenteknél.    Letöltő oldalak: LetoltesKereso.hu…..
 Játékok interneten      Előszó: Ebben a cikkben olyan cikkeket gyűjtöttem össze, amelyek neten futó jó játékokat tartalmaznak minden kategóriában. Játékgyűjtő oldalak Jójáték.hu - http://jojatek.hu/ - Az oldalon nem annyira sok játék…..
Fotóátalakítás   Előszó: Szeretnéd fényképeidet különlegessé tenni, vagy humorizálni velük? Van egy képed a barátodról és ki akarod pingálni vagy csak megajándékozni egy mosollyal. Ebben a bejegyzésben olyan internetes lehetőségeket szeretnék bemutatni amivel át…..
 Makaó   Eszköz: Magyar kártya (32 lap)   Játékos szám: min. 2   Előszó: Ez a játék a logikát veszi igénybe. A Makaó azoknak valók, akik az egyszerű játékok hívei, nincsenek bonyolult szabályok. 1-2 játék után az ember már bele is…..
 SimCity Társadalmak (PC Games)      Előszó: A játékot még a Sims rajongó korszakomban vettem, de mára azokkal már leálltam, de ezt a játékot mégis ma is szoktam használni. A SimCity-k annyiban eltérnek a Sims sorozattól, hogy itt nem 1 vagy esetleg valamivel…..
 Online hallgatható rádiók Sajnos nem ismerek sokat, de remélem, ha talál valaki csak a címet elküldi. A weboldalak az FM -en is futó rádiókat tartalmazzák.Rádió 1 - http://www.radio1.hu/ - A fejléc jobb oldalán található egy gomb "Online adás"…..
 Ping Pong   Előszó: Ezeknek a cikkeknek főleg az a lényegük, hogy emlékeztessenek milyen soklehetőségünk van (hasznosan) elfoglalni magunkat.    Szabályok: A játékot logikusan ping pong asztalnál kell játszani. A középre felhúzott háló jelöli a két…..
A Google.hu (Weblap)   Előszó: Talán fura hogy pont a Google oldal az amelyikkel ezt kezdeném, de nemrég jöttem csak rá, hogy mára már egy keresőből jóval kinőtte magát.    Sok sok funkció: Az első és szembetűnő funkció ami az alapját képzi a…..
Júniusban ezeket a filmeket néztem meg amik tetszettek! Randiguru - Egy szerelem szakértőről szól. Hogy pontosan mit csinál? Segít az igazijukat kereső férfiaknak megtalálni az igazit. Ötletes kis film az Én a robot sztárjával.Kill Bill Vol. 1 és Vol.2 - Egy lebilincselő harcos…..
Mirrors Edge (PC Games) Előszó: "A város azelőtt csak úgy lüktetett az energiától; mocskos volt és veszedelmes, de csodálatos és eleven. Mostanra minden megváltozott. Lassú folyamat volt; legtöbben fel se figyeltek rá, akik mégis, vállat vontak és beletörődtek. Sokan a…..
Bowling   Előszó: A Bowlingot nem hiszem, hogy meg lehet tanulni legfeljebb bele lehet jönni. Ez egy, olyan sport amihez tehetség szükségesebb feltétel mint a kitartás, de szórakozásnak semmiképp sem rossz. Nekem is volt már hogy taroltam, de ugyanabban a körben el is buktam…..
Lost Via Domus (PC Games)    Előszó: Csaknem egy éve volt, hogy megvettem és még mindig van, hogy előveszem és végigjátszom. Talán nem is kell mondanom hogy a játék a Lost - Eltűntek film alapján készült.   Tudnivalók: A filmben nem…..
Kill Bill (filmzene)  Bang bangTwisted nerveil cut your fucking head off just like this fucker - l arena kill bill sountrackKill Bill Vol. 1 - Green Hornet ThemeMalcom Mclaren-Kill Bill Vol.2 - About Her Quincy Jones - Kill Bill – IronsideKill Bill - Don't Let…..
Fotókidolgozás      Előszó: A fényképek megörökítenek egy pillanatot, de ami ennél is fontosabb egy emléket. Én sok képet kereteztettem be magamnak, sokat nyomtattam és ajándékoztam. Én kevésbé értek a fotókészítéshez, mint a kidolgozáshoz, nincs is profi…..