Regisztráció Blogot indítok
Adatok
urbator

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ikaljan blogja A nők dolga... 2015.12.16 12:30:59
Ha már olyan nagy formátumú gondolkodók, mint a Legfőbb Közjogi Méltóságok egyike, illetve a Nemzet Popzenésze kifejtette, hogy mi a nők dolga, illetve mi a nők önmegvalósításának legmagasabbrendű beteljesülése, magam is hozzászólnék e témához.  Szóval minden…..
urbator 2015.12.17 17:41:30
Kevesen tudják, hogy a világhírű gall pestisdoktor és látnok mindig megkülönböztetett figyelmet szentelt Magyarhonnak, és több próféciájában is rendre felbukkan e lángoktól ölelt kis ország képe. Nostradamus szinte mérnöki pontossággal jósolta meg Magyarország részvételét…..
Több mint 17 ezer ember halála árán épült meg a világ legészakibb, 100 ezer főnél több lakossal rendelkező nagyvárosa: Norilszk. A Föld leggazdagabb nyersanyaglelőhelye felett épült település a világ legszennyezettebb, leghidegebb, legélhetetlenebb, legéletveszélyesebb,…..
urbator 2011.03.06 21:37:07
@¿Qué tapas hay?: "1) A permafroszt egy passzív környezeti adottság, önmagában semmit nem épít és nem rombol;" amit írtál az a hülyeség. a perma=állandó froszt=fagy. ennek a mozgása még csak véletlenül sem passzív. többféle talajfolyást, eróziót idéz elő, amit egy kommentben leírni lehetetlen. az egyetemi tételekben meg az egyik legnehezebb volt.
Hiába sok zenekar legnagyobb álma, mégis nagyon hálátlan feladat olyan zenekarnak nyitni, mint a Metallica. Nem elég, hogy korán kell kezdeni, hogy szinte biztosítva van a szar hangzás, de még azzal is meg kell birkózni, hogy a közönség 99%-a simán ledobálna a színpadról, mert…..