Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mar Sara

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs "joga" a jobb élethez. Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből…..
Mar Sara 2015.09.10 09:42:46
@egy_kommentelo: "ha [...] neked is menekülni kell [...], kívánom, hogy ilyen emberekkel hozzon össze a sors, mint amilyen te vagy."
Hát tudod, nekem kellett. És nem ilyen emberekkel hozott össze a sors, hanem többnyire olyanokkal akik ma a hisztit generálják.
Az is igaz, hogy nem zöldhatáron jöttem, mások ablakán keresztül és nem dobáltam rendőröket. Szépen szereztünk befogadó nyilatkozatot, emlmetek a szüleim a magyar követségre (már csak ezért kinyírhatták volna őket) és szabályosan elintéztek mindent, de a szarvihar csak ezután jött. Míg minden puruttya kaukázusinak 2 nap alatt elbírálták a kérelmét és mivel azok semmilyen nyelven nem beszéltek, mosolyogva integettek nekik, addig a szüleimmel vagy szóba sem álltak vagy csak kutyázták őket hosszú hónapokon át és amivel lehetett megszivatták.
Itt több mint 50 évesen az apám 20 év tervezőasztal után elment az építkezésre segédmunkásnak, az anyámnak sem derogált beállni takarítónőnek. Amikor az önkormányzathoz fordult egy olcsó, hosszúlejáratu hitelért, hogy saját vállalkozásba kezdjen, a szadeszos polgármester pofánröhögte. Közben tizesével húzta fel a házakat a cigányoknak, ingyé.
De említhetném a 2004-es népszavazást is, amikor visítva vertétek magatokat a földhöz, hogy állampolgársággal ide jönnek majd a magyarok és elveszik a munkát (azóta sem jöttek)... Most meg ellen-óriásplakátra mennek a csilliók (közben nagycsaládosok éheznek). Ja, hogy akkor magyarokról volt szó. Szégyen amit műveltek, nincs még egy ilyen ocsmány típus, amelyik csak a "sajátjaitól" tagadja meg a segítséget. De ne izgulj, nem felejtettük el.
„In­kább egy­he­ti plusz nyug­díj, mint újabb fegy­ve­rek!”(Kortárs magyar miniszterelnök ahonvédelmi büdzsé csökkentéséről.*) Legalább fél éve tart a polgárháborús-háborús feszültség Ukrajnában. Hogy mit lépnek erre a szomszédok? Románia 700 millió lejjel,…..
Mar Sara 2014.09.01 16:58:21
@Doomhammer: "Nyilván ezért vonták ki a szolgálatból"
Nem. Azért f o g j á k kivonni, mert kell a pénz az F35-re, ami amúgy is tudja majd mindazt amit az A10.

" helyettesítették egy mesterséges intelligenciával rendelkező drónnal" Ő, izé. Leszál és útvonalat választ ha kell. Googleautó. Nem véletlenül ül a két 'pilóta' a konténerben...

"még véletlenül se 30 mm-es gépágyúval szereltek fel" A nagyrészül el sem bírná.

"hanem kiberhadviselésre alkalmas eszközökkel" ? Mivan? DoS támadás a global hawkról? Kiberhadviseléssel nehezen loccsantod szét a tálib agyát, annak meg a legkiberebb eszköze az AK47. Arra nem mén a vírus...
Mar Sara 2014.09.02 11:48:00
@mioporfeszosz: "Ez van sajnos, ez a történelmi sorsunk, nincs már visszaforduló."
Csak akkor nincs, ha már így gondolod.
Mar Sara 2014.09.02 11:56:20
@Molnárgörény: "1918 novemberében a képesség még meglett volna, az akarat hiányzott."
Az akarat is megvolt, a revízió akkor is csak a gané politikusokon múlt.
A témában ajánlom Maderspach Viktor 'Élményeim a nyugat-magyarországi szabadságharcból' c. könyvét.
KatPol Blog A nagy fordulat éve? 2014.06.11 07:00:00
CN & Rammjaeger83 Az igazat megvallva itt a szerkesztőségben nem követtük lankadatlan figyelemmel a krími és kelet-ukrajnai eseményeket, illetve ezek visszhangját, de annyit így is bizonyosan el lehet mondani, hogy mindezt a véleményformáló nyugati média az orosz külpolitikában bekövetkezett…..
Mar Sara 2014.06.12 16:20:07
@NAR: "nem az öböl-menti szunniták harcolnak ott az iráni síitákkal - az amerikaiak meg csak nézők?"

LOL, dehogynem. A focimeccsen is a nézők dobálják a legmodernebb labdákat, ruhákat és frissítőket az egyik csapatnak. Csak annyira óvatosan, hogy nehogy őket is pofán találhassa egy eltévedt tizenegyes...
Jóleső nyugalommal nyugtázhatta minden, az egyéni közlekedéshez ragaszkodó, egy-két tonna vasat magával cipelő megrögzött autós az elmúlt hetek két hírét, amelyek járványszerűen söpörtek végig a a hazai és nemzetközi autós szaksajtón. Az egyik hír megfellebbezhetetlen…..
Mar Sara 2014.06.11 10:22:36
@eßemfaßom meg áll: lehet nem az 50es szaron kellene kiprószálnod a motorozás örömeit a 130 kilóddal.
A 125-ös majám 2 személlyel (ami tényleg 130 kg) sem evett többet 3,2 L-nél.
Egy 19 éves srác legyen szíves hivatalos dokumentumokkal bizonyítani, hogy valószínűleg sosem látott dédnagyapja mit csinált 70 évvel ezelőtt. Ha nem tudja, akkor nyilván náci volt. "Egyetlen kérésem van mindenkihez. Tegye fel a kérdést magának, hogy hol voltak, mit csináltak,…..
Mar Sara 2014.01.30 09:49:10
@álfirkász: "anyád meg valamelyik nyilas tetű kurvája volt, igaz?"
Lehet, bár másfél évesekkel csak a magadfajta pedofil szabaderkölcsűek élnek nemi életet.
A tetűt egyébként kikérem magamnak!

"A két nagyapám '44-ben már valahol a Don-kanyar környékén feküdt tömegsírban."
Hazudozzál, nem is volt nagyapád, benneteket tojásból keltetnek valami ipari egységben.