Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chabo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy vérbeli Mercedes-majom elvből sem válaszol erre a kérdésre, és nem azért, mert nem tudja rá a választ, sőt, elég valószínű, hogy csak a Mercedes-majmok sejtik majd igazán, mi is a csízió – de egy igazi Mercedes-majomnak nincs szüksége sem chevrolet-s pólóra, sem…..
A karácsonyi hiéna első és talán egyetlen csajos ajándéka ez az aranyos fondue készítő szett. Lepd meg barátnőd, hogy finom csoki fondue-t készíthessen neked! Persze te sem maradsz ajándék nélkül, jár hozzá egy fehér Instant get póló XXL méretben. A kérdés…..
Akkor még mindig van egy MX-5 a tarsolyban! És hozzá a zseniális Instant Charge XXL-es póló is. És a kérdés? Szögegyszerű: Az utóbbi egy évben két szerzőnk is megházasodott. Kik ők és mik voltak esküvői autóik? ..
Belsőség Pontosan ma… 2010.07.14 05:23:00
…vagyunk tízévesek. Nézzék, ez volt első cikkünk, ekkor indult el az, amiből mára az önök Totalcarja lett. Tíz év nagy idő ebben a szakmában, ez alatt tucatnyi lap született és szűnt meg végleg, de a mi hangyamunkánk nem volt hiábavaló. Tán ezért is sikerült minden…..
Jajj,de csúnya! Esti naezmiez 2010.06.10 20:49:17
Szegénnyel jól elbántak...
Chabo 2010.06.11 14:40:57
Nem mintha nagy truváj lenne, az összes ablaktörlőlapátot úgy találták ki, hogy még az is ki tudja cserélni őket, akinek máskülönben a kapucsengő használatával is problémája van, mert komplikált. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy ablaktörlőlapátot az autók jó részén…..
Jajj,de csúnya! Szép napot Clio 2010.05.27 09:25:46
Walfart szpotted @ hahu. Veri big tenksz end bikicsunáj érte.A beltér gyári. Na jó, a váltógomb nem. (Viszont jót tesz a telefonoknak, hogy a  tűző napon foglalnak helyet a műszerfal tetején?)Minőségi, az biztos, de az orra ocsmány...
...a Renault 5-öst, amit Bog Zoo küldött, de van egy olyan gyanúm, hogy nem fogják megtenni...
Chabo 2010.05.27 20:07:18
Ennél nagyobb fejünk csak egy dézsában lehetneA C3 alapára 150 ezer forint. Hát igen, ez nem az elég húzós kategória: ez már rablás. Elszaladt a ló a Schuberth-tel? Még az is lehet: válság ide vagy oda, a megrendelést követően majdnem két hónapot kellett várnom, mire…..
Van egy ügyvéd barátom, Zoli, aki – hogy is szól az a szőke nős vicc? – nagyon szereti, de nem érti az autókat. Élete legjobb döntését hozta tehát, amikor tíz évvel ezelőtt vett magának egy Volvo Amazont, hiszen az stílusos, jó vezetni, nem romlik el. Zoli hosszú…..