Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakika

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KKBK Göncz Árpád a Patkány? 2011.03.10 02:32:00
    "Göncz Árpád? a patkány?" kifejezést először egy nyugdíjas váci fegyőrtől hallottam...meg is lepődtem rendesen. Apámék szomszédjában lakott... gyerekként párszor vigyáztak is rám...Pár éve halt meg az öreg.ez mindjárt más megvilágításba helyezi a történelmet.... a megválasztása után nem…..
bakika 2020.02.06 11:34:17
@tesz-vesz: Ez így van, ez kibaszott életszerűtlen, hogy egy rab a cellájában jelentést ír. Akinek van valami halvány fingja a börtönviszonyokról, annak ez egy nevetséges felvetés. Mert hogy valaki az otthona magányában, otthon jelentést ír, az ok, na de egy börtöncellában, ráadásul, ahol nincs is egyedül, az nevetséges elképzelés.Ez így van, nyilván szóban számol be egy börtönspicli, nem fejléces szerelmeslevélben.
Miért is olyan titokzatos az USA egyik legfőbb szövetségese?Szaúd Arábia: a titokzatos ország.  A titokzatos királyság. A világ egyik legnagyobb területű országa, amelyről mégis a legkevesebbet tudnak. A világ egyik legbefolyásosabb országa, amelyről ezt csak nagyon kevesen…..
Aki mindig hazudik, annak nincs saját véleménye. a saját vélemény kialakul, folyamatosan tények esetleg tévhitek alapján ülepedik le az emberi agyban saját oksági koherenciával, egyéni logikai képesség alapján, de a hazugságnak nincs kognitív oka. a hazugságot könnyű elfelejteni, ezért nem emlékszik…..
"Csalás nélkül szétnézni könnyedén." 1956 célja -- ha a zavarosból valamit ki lehetne halászni -- az önigazgató, független, semleges szocialista jóléti állam volt. A forradalom hőseinek személyes bátorságáért el nem múló tisztelettel adózhat mindenki, aki tudja, hogy ma harmad akkora politikai…..
bakika 2017.10.29 02:51:43
@444: A hun az nem 1 nép volt, hanem egy törzsszövetség, 24 törzs szövetsége. A törzsszövetségen belül is kialakultak kisebb törzsi szövetségek, törzsek egymásba olvadtak... A finn is hun törzsszövetségi nép volt. Ráadásul a magyar nem is volt egy külön etnikai törzs, még csak olyan túlzottan hunszövetségi sem volt, bár rokon nép volt, és különböző törzsekből adódott össze. Ilyen , hogy hun nyelv szerintem nincs, a hun törzsszövetség székhelyén beszélt nyelv volt valszeg az aktuális "hun" nyelv, az több évezredes múlt alatt nyilván akár különböző nyelvek. Már eleve rossz a kérdésfeltevés is, hogy a finnek rokonai vagyunk-e vagy a pl. türköké, vagy mongoloké, bár nyilván azért a magyar törzsszövetség összetételében voltak domináns törzsek, de pl. finnek is jöttek be a magyarokkal és állítólag Csepel szigetén telepítették le őket. Szóval, hogy szerintem már eleve a kérdésfeltevések is sokszor rosszak.
A Magyar Időkben megjelent Morvai Krisztina-interjút szemléz a 444.hu: "A Fidesz mantráitól legfeljebb annyira mozdul el, mint amennyire a Soros-tervről szóló válaszában teszi:> MK: Az európai migrációs politika annyira abszurd, életszerűtlen és embertelen, hogy csakis valamilyen gonosz, ördögi…..
A történelemből eddig csak ellenpápákat ismertünk, most úgy tűnik, van már “ellenelnök” is, mégpedig Barack Obama személyében. Január 20-a, Donald Trump beiktatása óta folyamatos össztűz zúdul az új kormányzatra, de ez csak a kezdet: Obama mögött egy olyan akciócsoport sorakozott fel, amely 5 millió…..
bakika 2017.02.21 07:37:13
bakika 2017.02.21 07:39:27
@Komodoi: ez a muzulmán antiszemita propaganda kezd nagyon unalmassá válni. Csak nem az Irán Lobbik?
„Nietzsche szerint, amit az ember másnak hazudik, elenyésző semmiség amellett, amit az ember önmagának hazudik. És ma, hála a pszichológiának, minden jel arra vall, ennek a hazudozásnak virágkorát éljük. A pszichológia az a diszciplína, mondjuk az az ellen-jóga, amely távolról sem azt célozza,…..
“Török pénzen, török megrendelésre, a török dicsőségre minaretet terveznek építeni Szigetváron, merthogy a régi romjai sértené a török vendégek érzékenységét. ... És Zrínyi emléke? Az utolsó 800 magyar és horvát keresztény lemészárolt emléke? Ők, tisztelt uraim, pont azért védték és védenék ma is…..
Szeretnék a konzervativizmus jegyében egy okosan építkező, versenyképes, az autonómia és a család értékeire sokat adó értékközösséget szervezni – mondja Béndek Péter filozófus, blogger, a Polgári Konzervatív Párt alapítója. Béndek szerint nem létezik más út, mint a…..
Az alternatív államfő reagál a Hamasz mellett tüntetőkre, elemzi a közel keleti helyzetet és fényt derít a nagy zsidó összeesküvés-elméletre. ..
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
bakika 2014.07.17 13:55:58
@brand_boy: szerintem óvatosan, ha egyszer használt autót akarsz venni, hívd el magaddal az apukád...majdnem merő jóindulatból mondom, de tényleg
bakika 2014.07.17 13:57:24
@barkaba: megszólalt a bolsi
bakika 2014.07.17 13:59:13
@sixx: de tényleg, a kommentek 90%-a állat, de minimum ott van
A legtöbbet hangoztatott érvelés ma a Fidesz közvélemény-kutatások szerinti töretlennek tűnő vezetését tekintve, hogy a jobbközép pártnak nincs megfelelő kihívója. Ennek több oka is van: a baloldal töredezettsége, az erős vezető hiánya, az MSZP–SZDSZ-kormányok…..
Vendégszerzőnk, Kiss Ádám írása.Ha száz éve lett volna YouTube, akkor könnyen lehet, hogy a szarajevói merénylet is felkerült volna a népszerű Fail Compilationök közé, mivel ilyen rövid idő alatt ilyen sok baklövés nem hogy a merényletek, de talán a történelmi események…..
bakika 2014.06.30 14:34:32
@aehrenthal: Tök jó, hogy mondtad, ezt nem is tudtam. Külön élvezet itt értelmes kommentet olvasni, thx.
bakika 2014.06.30 14:36:18
@Doomhammer: A cikk címe: "A szarajevói bakiparádé", de sebaj....
A mandineren jelent meg egy felhívás, miszerint párbeszédet kezdeményeznek a fiatal középosztály politikából történő kivonulásáról. Gondoltam írok ezzel kapcsolatban, hiszen ez az a réteg, akik közül a libertarianizmus fő támogatói kerülnek ki. Viszont szerintem a kérdés…..
bakika 2014.05.25 02:25:51
@Untermensch4: Ez elírás sztem, inkább ha, akkor...
GFG Blog Minden kiderült 2012.10.29 05:28:13
„váratlanul kiderült mi a feladata” (L. Simon László: Váratlanul kiderült)   Van az úgy, hogy egy hét alatt minden kiderül. A múlt héten kiderült, hogy milyen is az erős ember karikatúrája, vagyis milyen, mikor egy gyenge erős embert próbál meg játszani. Kiderült,…..
Augusztus 20-án feldobtuk magunknak a témát: nekünk a magyar? Pár napra rá a mikrobloggereket kérdeztük meg, mit jelent számukra a magyarság. A napokban október 23-ra készülünk: annak idején, '56 forradalma előtt irodalmárok hallatták egyre erősebben hangjukat a közéletben.…..
Zárjuk a napot Frigyesy Ágnes közismert újságíró és Meister Éva népszerű színművész felhívásával, miszerint az ún. balliberális oldal ne tüntethessen egy forradalom évfordulóján, mert csak. Ezúton is gratulálunk a megalapozott érvrendszerhez, további sok sikert kívánunk…..
A korrupció nemzetközi közlekedési útvonalait feltérképező kézikönyvet írt egy román újságíró, miután egykori kommunista titkosszolgálatok embereire bukkant néhány határokon átnyúló, szövevényes sztoriban. A kézikönyv elsősorban az offshore cégparadicsomokban bejegyzett…..
bakika 2012.08.01 23:25:36
@tonchyka: Magyarországon nincs feljelentési, csak tanúskodási kötelezettség, az is csak nem közvetlen hozzátartozóknak, szerintem, hozzáteszem, véleményem szerint helyesen.
bakika 2012.08.01 23:28:34
@Art Mooney: igen, ez így van, bizonyos pozíciókban van csak.
  Pénteken, a Sziget harmadik napján a HVIM tüntetett a fesztivál helyszínén, az ellen tiltakozva, hogy az egyik tagjuk januárban bejelentett tüntetését a Sziget szervezői figyelmen kívül hagyták és nem tárgyaltak vele. A tüntetők a Sziget bejárata elé vonultak, hogy…..
bakika 2011.08.15 12:38:22
@Alfőmérnök: a rendőrség brutalitása nem kormányfüggő, a tasz a jogért és a jogsértés ellen lép föl, a kormánynak ehhez semmi köze, amúgy a véleményem már megírtam, kivételesen igaza van a Zagyvának, hogy brutális a magyar rendőrség, és ez addig marad így, amíg nem tesz minden megkínzott, megvert, zaklatott ember feljelentést...az egy dolog, hogy nem volt joguk tüntetni, mert a lefoglalt időben nem tüntettek, a módosítást meg már elutasította a rendőrség, de akkor sem lehetett volna megkínozni, és nem csak a fasisztákkal viselkedik így a magyar rendőrség, hanem bárkivel, aki nem tetszik nekik és akire valamiért dühösek, szarnak a jogra magasról, lásd legutóbb az átlátszó.hu megzsarolását, de millió példa van nap, mint nap, és sajnos csak kevesen tesznek feljelentést. ha azt akarjuk, hogy ez megváltozzon, minden jogfosztott embernek följelentést kell tenni és kötelességünk támogatni a megalázott embereket, ha fasiszták, ha szociáldemokraták, ha liberálisok, ha konzervatívok, nem számít, hogy kit aláztak meg
Vitába is szállnék Ceglédi Zoli írásával, meg nem is. Azt írja: ...egy párt dönthet úgy, hogy megvádolt tagjait, tisztviselőit, politikusait magára hagyja, mosakszik és elhatárolódik. Főleg, hogy alappal gondolhatjuk úgy, hogy igaz az a gyanú, mely szerint Hunvald komplett…..
bakika 2011.05.09 21:51:04