Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyszo (törölt)

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz gyakran tűnik 80 éves nagybácsik gyülekezetének, de a jelek szerint az az információ mégis elszivárgott hozzájuk, hogy a kortárs magyar ál- és valódi fiatalok társaságban is bátran dicsérik a vonzó férfiakat. A "jó segge van" minősítést például ugyanúgy…..
egyszo (törölt) 2012.03.01 23:07:21
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
Donald Trump semmit sem csinál kicsiben: a milliárdos magánrepülőjében is minden a luxust képviseli. A Rolls Royce motorral ellátott 757-es 43 főt tud elszállítani luxuskörülmények között. Trump a saját repülőjén akár 16 órán át utazhat egyfolytában. A belső…..
egyszo (törölt) 2011.08.20 13:19:08
Belsőség A nép-Porsche 2011.07.09 07:50:00
A sárvédők nem maradnak, a gyáriak kerülnek visszaEzt a autót a nagyon szép lakatosmunka és fényezés, valamint a Porsche fékrendszer és futómű miatt vettem meg. Úgy éreztem, hogy ebből lehet gyors bogarat csinálni, mert az alap, a futómű a fékekkel már megvan, innen könnyű…..
Az előző posztom utáni kommentekből tanultam egy érdekes jelzőt: „szíjjártópetyai”. Ahogy ez a politikában lenni szokott, már a definíció megfejtéséhez sem mindegy, hogy honnan nézünk a szóra. Én azt mondom: a jobboldallal nem szimpatizáló kommentelő meghatározása…..
Csak a legnaivabbak gondolhatják, hogy a MOL orosz tulajdonrészén keresztül Moszkvának ne lett volna célja a magyarországi politikai események befolyásolása. (Fotó: Martin Lahousse/eu2011.hu) Tegnap Fellegi Tamás fejlesztési miniszter és magyar–orosz gazdasági kapcsolatokért…..
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
egyszo (törölt) 2011.05.20 18:55:35
  A jogász szerint a preambulumnak nincs különösebb jogi ereje. Pedig van.  Továbbra sem akar alábbhagyni a hatályos Alkotmány és az új Alaptörvény érvényességéről és esetleges párhuzamos hatályosságáról szóló médiahype – annak ellenére, hogy a napokban…..
Tekintsünk el attól a szépészeti problémától, hogy a KDNP és a Fidesz egy párt-e vagy sem, és nézzük meg milyen ellenzéki módosítókat fogadott be a kormánypárt az alkotmányozás során. Először Szili Katalin járt rosszul. A nemzeti konzultáció baloldali zászlóshajója,…..
Feljelentést tett Deutsch Tamás, mert többen is követték Twitteren. „Ez az én magánügyem. Nem értem, mit akarnak egy keresztény geektől.” –egészítette ki a Balkán Charlie Sheenje.A Terrorelhárító Központ már megkezdte a követők követését, mivel reális a…..
egyszo (törölt) 2011.04.05 16:17:56
egyszo (törölt) 2011.03.29 17:50:35
w Győz a szittya förgeteg 2011.02.17 05:40:00
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről. Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak. Mi így szoktunk győzni, Budapest nemrég megünnepelt védői is ennyit tudtak…..
egyszo (törölt) 2011.02.17 11:06:41
Tanulságos kis lista állítható össze azokból az autótípusokból, amelyek 2011-ben lekerültek - vagy lekerülni kényszerültek - az európai árlistákról. Vannak persze menetrendszerű változások, hiszen például az új Citroen C4 érkezésével magától értetődően távozott az…..
egyszo (törölt) 2011.02.07 07:17:11
Jó, eddig is sejtettük, meg ha józan ésszel belegondolunk, érthető is, hogy amikor a VV lakóit kieresztik a ketrecből oda, ahol nincsen minden nyilvános vécé bekamerázval, azaz a nagyvilágba, akkor az események nem feltétlenül úgy kerülnek rögzítésre, ahogy spontán történtek…..
egyszo (törölt) 2011.01.18 17:05:00
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Olvasom Pali bá' újévi köszöntőjének a végén: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" Hááááát... Oké, hogy olykor baj van a helyesírással, na de hogy éppen a Himnusz két sorát ne tudják rendesen leírni?!Először arra gondoltam, hogy annyira hülyék…..
Talán az ország legszemtelenebb, legbeszólósabb üzletvezetőjét jelentett föl Edit a Sparnál. Emberünk olyat mondott, ami még a Homár levelesládájában sem mindennapos. Kellemes teázgatás alant: Szeretnék önökkel megosztani egy kis szösszenetet arról, hogy a balatonlellei…..
egyszo (törölt) 2010.12.14 18:59:32
Magyaridióta Polt az i-re 2010.12.07 17:12:00
Tegnap, igaz, hogy csodák csodájára, de kilenc évre megválasztották Polt Pétert legfőbb ügyésznek. A formális logika szabályai szerint gyakorlatilag élete végéig, de legalább hetven éves koráig ő lesz a főügyész, igaz, ez utóbbi életkor korlát azért a mostani kormány…..
Még sosem volt Mercedesünk, de ha lenne, tuti nem örülnénk, ha a cég úgy viselkedne velünk, mintha magyar, nem pedig német luxusmárka lenne. Gábor autója nem indult el egy kisebb angol úton. Felhívta a Mercedes Assistace számát segítségért. Nem is az zavarta igazán, hogy az…..
  Na sok mindenre gondoltunk, de erre nem. Mert ugye szoktak licsit, meg rózsavizet, meg termált meg kókuszt is tenni az arckrémekbe, de hogy a világ legegyszerűbben lerajzolható állatának nyálkáját? Szóval, meg kell mondjuk, nem kis fenntartásokkal indultunk neki a csiganyálkát…..
egyszo (törölt) 2010.12.05 20:36:43
@Birca Maxval:
Meggyógyult, csak nem tőle :)
A magyar postás legalább világhírű, mert mindent képes kilopni a levélből-csomagból. Ugye, milyen könnyen dobálódzunk az olyan szavakkal, mint a "mindent"? Igazából arra gondolunk ilyenkor, hogy "szinte mindent". De tévedünk. Igen vicces, sőt fergeteges…..
Gondoltam, hogy eldurrogtatok valami X-aktás szóviccet, ha már a lenti levet az írója Mulder névvel írta alá, esetleg dupla csavarral kaliforgiásat, de inkább nem fárasztalak titeket ilyesmivel pénteken. No de hogy a lényegre térjek: mit gondoltok, mennyire jogos a büntetés és…..