Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faluzsaru

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vannak évfordulók, amelyek megünneplése csendes fájdalommal zajlik. Ilyen ez is. 70 esztendeje annak, hogy Auschwitz-Birkenau felszabadult. De a szívekben nem szabadult fel a sok fájdalom, mert a veszteség leírhatatlan, megemészthetetlen. Azóta is.   A túlélőkről készült…..
-Mi annak idején állandóan csajoztunk a srácokkal. A mi korosztályunk még a Tabánban, az idősebbek az Ifiparkban, az utánunk jövők meg inkább a dizsikben meg a punkkoncerteken. De ment rendesen a nőzés, versengtünk, hogy egy este ki tud több csajt felcsípni. A lekérések után…..
Faluzsaru 2012.12.06 15:36:06
@Void Bunkoid: Azóta Lenina már másképp vélekedik ezekről a dolgokról...
Tudom, Wikipédiáról nem elegáns idézni, de nem érdekel.A pedofilizmus vádjaAmíg Fischert jobban lekötötték a tüntetések, Cohn-Bendit a Karl-Marx könyvesboltban dolgozott (már a neve is szép) és egy óvodát vezetett két-és öt év közötti gyerekeknek. A 2001-es vádat Cohn…..
Faluzsaru 2011.03.21 10:53:18
@tesz-vesz: Olyan származással mindent lehet...
A Médiahatóságot nem hagyta hidegen, hogy mennyire kiröhögték a Zemberek a Tilosnak írt levele miatt.Tegnap este közleményt adtak ki az üggyel kapcsolatban. Nehéz bármit is hozzáfűzni.Jópofa, frappáns....akar lenni." A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság…..
Senkitől. Nincs is nagyon kitől félnie. De ha nem fél senkitől, akkor miért tesz mégis úgy, mintha félne?Mert a helyzet nagyon így néz ki. A kétharmad birtokában előbb elintézték, hogy az új önkormányzati választási rendszerrel minden helyi testületben brutális többségük…..
Faluzsaru 2010.06.11 05:34:47
Hácsé újabb kitűnősége - a legutóbbi Kérdések, melyeket nem szívesen hallunk gyűjteményében bukkant fel ez a darab, amiből aztán az egész poszt kinőtt: -Láttad a Véres acélháború VI.-ot? Nem láttad? N e m l á t a a a d? Alapmű, kötelező! A film arról szól, hogy az…..
Faluzsaru 2010.05.26 04:30:09
Radomir Antić szövetségi kapitány kijelölte azokat a játékosokat, akik május 25. és június 3. között Ausztriában felkészülhetnek a világbajnokságra, olvasható a szerb labdarúgó-szövetség honlapján.A szűkített keretből két középpályás - az ajaxos Miralem Sulejmani és a…..
Következő posztunkban ismét a sporttörténelem jeles momentumait idézzük fel. Számomra a ’90-es évek legemlékezetesebb NBA meccseit a ’97-98-as nagydöntő jelentette – noha egyetlen percét sem láttam élőben. Kinek-kinek máshogy vonult be az emlékezetébe: a Chicago…..
Az alábbi béna viccet azért közlöm, hogy sokadjára is rámutassak arra a veszélyre, amit a szóviccek jelentenek a szaporodóképes magyar ifjúságra nézve. Vegyük például C. Tamást, aki a csajának (!) küldte el a fenti képviccet, aminek a megfejtése persze:nagyon szeretlekMost…..
Faluzsaru 2010.05.20 03:47:14
@bloodmn: Nekem is ez jutott eszembe.
Drága jó Orbán Viktor miniszterelnök-jelölt úr, a svájci frankos lakáshitelem jövő havi fizethetősége érdekében nagyon szépen kérem, hogy ne tessék már olyan hangosan kiabálni, hogy gazdasági vészhelyzet van itten, meg hogy a Matolcsy csúcsminiszterjelölt úrral…..
Hiszen: ha elromlik valami, meg tudják csinálni, és abból, ahogy a villanyszerelőként végzett Zagyva (milyen olcsó lenne poénkodni a nevével, pedig) Gyula ezzel a "Majd a folyosón megbeszéljük!"-kel felidézte az old school, belemenős-bunyós skinhead kocsmák alacsony, ám…..
A FIDESZ úgy látszik semmit se fejlődött 12 év alatt. Az alkotmányellenesnek bizonyuló adórendőrségről gondolom mindenkinek szép emlékei vannak. Ha valakivel a hatalomnak gondja volt, arra azonnal rászállt a nyomozati hatáskörrel is rendelkező APEH (persze csak szelektíven,…..
A Fidesz zászlajára tűzte a nagy nemzetmentést. Legalábbis hangzatos szavak hangoztak el mostanában arról, hogy a nép és a nemzet mindenek előtt. Maguk a politikusok csak a népakarat végrehajtói, semmi több. Minden önös érdek nélküli szolgálógépek. Ezeket a frázisokat…..
  Pénteken megalakult az új parlament, ami leginkább néhány régi képviselő mentelmi jogának megszűnése miatt hozott izgalmakat, na meg azért, mert a számos – viselkedéskultúrailag kihívásokkal küszködő – vadiúj honatya és -anya bekerülése a neogót falak…..
Michael Knight Függő játszmák 2010.05.15 06:56:00
Az igazságügy-miniszter a kormány nevében feljelentést tesz, amiért Vona Gábor gárdamellényben tett képviselői esküt a parlament alakuló ülésen. Csak helyeselni tudom a döntést. De azért arra majd kíváncsi leszek, hogy hogyan szavaz a T. Ház, amikor ez ügyben a Jobbik…..
Faluzsaru 2010.05.16 07:30:39
@Michael Knight: Hát, ez az! Aki hippikülsővel vonul be, illetve egy idegen ország zászlajával, az vajon komolyan veszi-e a felelősségteljes posztját? Ez utóbbi kb. olyan, mint Demszky főpolgármestersége; nem is Budapesten lakik.

www.origo.hu/itthon/20090701-magyar-gardafeloszlatas-masodfoku-itelet.html

Ebből számomra az derül ki, hogy nyugodtan lehet viselni az egyenruhát, csak abban gyülekezni nem lehet. Az egy szál Vona meg nehogy már csoportosulásnak számítson.
Euridiké néni már kurvára unja. Megint ott áll előtte a két hülyegyerek: Attiska és Milánka. Pedig ő már hányszor igazságot tett, és mégse jó nekik sehogy. Atti az idősebb és nagyobb: de behemótságához, csöndességéhez élhetetlenség, naivitás és helyenként hirtelen…..
Faluzsaru 2010.05.16 05:40:49
@Blassius: Nálunk is volt egy ilyen gyerek. A kérdés, hogy vajon egy oviba jártunk-e, vagy mindenhol van egy gatyaletolós?
  A Jobbik programjában szerepel a mentelmi jog eltörlése. Vona Gábor egy betiltott cuccban tette le az esküt az Országgyűlés alakuló ülésén, szépen az éppen beálló mentelmi joga mögé bújva. Sólyom olyan keményen lecseszte, mint még senkit.   „Minden…..
Faluzsaru 2010.05.16 05:23:37
@mavo: És maradtak is olyanok...
A Konzervatórium új sorozatában megpróbálja kommentár nélkül bemutatni azokat az eddig kevésbé ismert jobbikos országgyűlési képviselőket, akikről úgy gondoljuk, nagy karriert fognak befutni - legalábbis a médiában mindenképp. Sorozatunkat a magyar politika egyik új…..
Faluzsaru 2010.05.16 03:56:17
Subba HUNGARY VS FACEBOOK 2010.05.14 16:29:00
Zseniális tumblr (Nem tudod mi az a tumblr? Hát haver, akkor te bizony garantáltan béna vagy) azokról a bájosan naiv emberekről, akik képesek elhinni, hogy fizetős lesz a Facebook. “Még az utolsó réteget is lehúznák? Már csupasz vagyok!!” Varga Edit megbűnhődte már…..
Faluzsaru 2010.05.16 02:53:13
@helci: Sőt, aszongyák a Metro újság is az lesz. Há', hogy a bánatba' fogjuk így megtunni, hogy összegyütt-e a píz a Zeszmeralda szemműtétjire?
killtheradical Kétujjas zene 2010.05.15 11:32:00
Zagyva György Gyula kedvéért visszaállítjuk az apostoli magyar királyságot, mentett image-ből: De csak mert jó a cipője, még ha hülyeséget is beszél...
Faluzsaru 2010.05.15 16:47:24
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
Faluzsaru 2010.05.15 04:49:24
 Kedves barátaim tévedtem! Rossz irányba kerestem a nemzeti progressziót, az ország végleges európai értelemben vet lakhatóságának megteremtését! Tévedtem amikor azt hitem, hogy az lehet kiutat mutatni az ország fasizálódásából, tévedtem amikor azt gondoltam a liberalizmus…..