Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PlasticMan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mellékhatásokért nem vállalunk felelősséget, azokkal forduljatok orvoshoz – mondja vicceskedve a Manieggs egész estés animációs film írója és rendezője, Miklósy Zoltán. A Vertigo Média közreműködésével a héten moziba kerülő Manieggs, ahogy az alcím is jelzi, tojások…..
PlasticMan 2015.02.27 16:42:50
@Macropus Rufus: "hát nem is tudom, talán onnan, hogy akkor ide linkelte volna a saját maga által készített videó elérését. Eléggé nagy esély van rá, hogy nem csinált semmit ami jobb lenne ennél."
Mikor felejti már el mindenki ezt a "csinálj jobbat" dumát. Ez már tényleg nagyon gyerekes. Az autó tervezők sem fognak egyenként eléd állni és azt mondani, hogy csinálj jobbat mert leszaroztad az autójukat.
"De ha valaha is készített animációt, akkor egyből másképpen nézné ezt, mert felfogná a mögötte lévő munkát és kitartást (+ a szívásokat). Fikázni a kibicek szoktak, akik nem értenek ahhoz amit fikáznak, de véleményük mindenről van."
Csak tudod a közönséget ezt marhára nem érdekli. Ha felkérésre készítesz egy szoftvert, akkor a megrendelőt a legkevésbé sem fogja érdekelni, hogy te azzal mennyit szívtál. Őt csak a kész végtermék fogja érdekelni, ami vagy működik vagy nem. Az hogy a film már a tervezésnél, (értsd a forgatókönyvírásnál) elbukott nem az animátorok hibája. De hát ez van, a Transformers széria is csili-vili szép meg minden csak kár hogy szar agyzsibbasztó az egész.