Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whizzzzkid

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rudi átverésbe futott bele, R03 csak egy figyelmetlenségre építő trükközésbe. Mert amíg az akciós polcra nem akciós terméket rakni büntetendő kategória, a saját termék csomagolását egy másik népszerű termékhez hasonlóra gyártani és közel helyezni ahhoz, csak szimplán…..
"Nemcsak a vidékieknek szar" című sorozatunk újabb epizódjában Edó és kolléganője ugyan nem mértek mínusz hét fokot a buszban, mint zsámbéki sorstársnőik, de ők is jól összefagytak tömegközlekedés közben, a 160-as és 260-as buszjáratokon. Ugyanis egyáltalán…..
whizzzzkid 2009.01.23 15:10:37
@Joe Forster/STA: Valoban lehet kerekparozni Dublinban. Csak epp eletveszely, mert a buszok es taxik (plusz jopar renitens) is ugyanazt a savot hasznaljak es hat az irek nem epp a legjobb soforok a vilagon. (Hogy finoman fogalmazzak.)

Az hagyjan, hogy integetni kell a busznak, hogy megalljon! Az, hogy a jo helyen varod es vadul integetsz, nem jelenti, hogy meg fog allni... Elvegre ha kesett 30 percet, valahogy csak meg kell probalni lefaragni belole...

Maradjunk annyiban, hogy barcsak BKV lenne Dublinban! Ettol fuggetlenul ha nem esz nelkul szornak el a penzt a BKV-nal (MAV-nal, Volannal, a Parlamentben, stb.), akkor lehet, hogy a futes is megoldhato lenne a buszokon. Es meg sokminden mas.
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
A Zóna Taxinál Novi szerint nem tudják kik dolgoznak, nem ismerik a saját sofőrjeiket vagy valaki hamisítja ezt a kiváló márkát: Külföldi hölgy megérkezik a éjjel a Népligeti buszpályaudvarra, majd szerencsétlenségére, egy valamilyen okból ott lebzselő Zóna Taxis autóba…..
"Nem is olyan szar, ha tudod, hogy másnak legalább annyira" sorozatunk újabb tagja azt mutatja meg, hogy a szerencsétlen Magyarország elé állandóan bezzegpéldának állított Írországban még rosszabb banki ügyfélnek lenni, mint itthon. Egy példa nem példa, de azért jól…..
Igazi hétvégi sikítós horrorsztori Grrrr-től, aki a rikta citibankos automaták egyik leamortizált darabjában hagyta a kártyáját: Báthory utcai Citibank ATM - citibankosok tudják, hogy van budapesten összesen kb 5 darab automatájuk van, amennyiben nem tőlük vesz ki az ember, az…..
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
Megint tanulhatunk B. illetve ismerősei példájából, kiderült ugyanis, hogy ugyan a Malév árul jegyeket Dublin-Budapest járatára december 25.-re, a járatot tutifixen törölni fogják, mert a dublini reptér hagyományosan zárva tart karácsonykor. A Malévet ez nem zavarja, hiszen…..