Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Overdream

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Lucernaböde, 07.04. 2011.07.05 11:32:00
Koki és saller: Lucernaböde 2011.07.04. 13:04:24 Igen kedves blogoló, ez az ember a múlt héten még az EU soros elnöke volt és te, kedves blogoló ennek az embernek a körme piszkáig nem érsz fel. Bérfikázó majmok almában (Index) vergődő nevenincs senkik között huhogó senkiházi…..
Overdream 2011.07.06 22:02:31
@Horizont: Hiába, aki olyan sokat dolgozik a magyar népért, a magyar honért, a magyar dolgozókért, mint ő, annak piszkos lesz a keze, ezzel együtt a körme...arra, hogy miért nem súrolja, már nem tudok válaszolni :)

@Marcellusca: jah, de a tigriseknél/oroszlánoknál/etc rosseb nem alacsony az a kerítés...pedig milyen jó kis párharc lehetne :) Troll vs bengáli/szibériai/akármilyen tigris :D

Amúgy meg: nem kell foglalkozni Lucernabödével és a többi, agyilag és gerincileg hozzá megszólalásig hasonló hülyével. Emberek, vagy röhögjünk rajtuk és/vagy ignoráljuk őket. Dühöngeni nem érdemes, válaszolni nekik még úgysem.
MTI: Nemzetközi Szabadság díjat adományozott Semjén Zsoltnak a Ronald Reagan Elnöki Alapítvány Budapest, 2011. június 29., szerda (OS) - Újonnan alapított elismerését elsőként Semjén Zsoltnak adományozta az amerikai Ronald Reagan Elnöki Alapítvány. Az Egyesült Államok…..
Vastagbőr Raffael a Frizbiben 2011.06.06 13:31:00
Láttátok tegnap este a Frizbit? El voltam képedve, hogy Orbán Viktor után Raffael Sándor is úgy érezte, Hajdú Péternek kell interjút adnia, így egy olyan órát dobott össze a TV2, hogy csak tátott szájjal tudtam magam elé bámulni: 30 perces Raffael-interjú, Tomcat, majd SP+Flour…..
Overdream 2011.06.24 22:42:56
@Tigeri: Neked is mondom, mit másnak is mondtam: artúrkánkat kezeld viccként, úgy egész szórakoztató:) A gond, hogy komolyan veszi magát...ezért küldeném is el a halál faszára, hagy szopja, csak úgy istenesen, mélytorkosan...sztójkát, raffaelt és a többi ganét szintúgy...hagy tudják már meg, mi a valódi szopás...@Conv: Áh, a fenét...tényleg lebarnult a napon...az, hogy lefosták, mellékes körülmény :)
Overdream 2011.06.24 23:21:49
@Tigeri: Hűű, most szőrszálhasogató leszek:)
Mit teszel úgy?
Viccként kezeled vagy elküldöd a halál faszára? Vagy is-is?:D
A jobbikosok mellett a kormány is egészségünkért dolgozik: Nagy Anna kormányszóvivő kedden jelentette be, hogy az aznapi kormányülésen döntöttek a népegészségügyi termékadóról, amit az egészségtelen élelmiszerekre vet ki a kabinet szeptembertől. Nézzük csak, hova jutottunk…..
Overdream 2011.06.24 22:21:11
@Tigeri: Persze, ez alap. Te is tudod, mint itt majd mindenki, hogy hőn imádott politikusaink csupán ezt a megoldást ismerik egy-egy adott problémára. Az, hogy ez nem old meg semmit, nem érdekli őket...legalábbis addig, míg ezzel a politikusok külföldi bankszámláit gyarapítjuk...
Overdream 2011.06.24 22:57:46
@Kicsit Karcos: Azért abban nem feltétlen lészen igazságod, hogy az USA-t nem foglalkoztatják az illegális bevándorlók. Nézd meg, mennyi határőr lészen az USA - Mexikó határon, és ezen szervek mikkel vannak felszerelkezve. Baszki, olyan fegyverarzenált bármely európai hadsereg megirigyelhetne.
Azon országban amúgy is 2001 óta egyre inkább bizonytalanabbak a külföldiekkel szemben. Nem véletlen született egy olyan törvény, hogy minden nem amerikait jelenteni kell, aki repülőleckéket vesz (abba most ne menjünk bele, mit értenek ott "nem amerikainak", én sem pontosan értem).
Persze, tény, ott a dolgozó középosztály valóban úgy él, ahogy a filmeken látjuk: takaros kis házikó, két kocsi...ellenben kissé drágább is. De többet is keresnek ott, ez kétségtelen.
Overdream 2011.06.24 23:00:52
@zsoltix: Azaz létrehozták a kivételek kivételének a kivételét? Jól értelmezem?
Igaz, hogy a tegnapi újságban jelent meg, de még azóta is ott van, tehát nem tréfa.Teljesen komoly, hogy a híres - megvágott, ám nem hamisított - hangfelvétel miatt kurucinfósan kipakolta a hódmezővásárhelyi Fidesz három, általuk felelősnek tartott férfi nevét, lakcímét,…..
Overdream 2011.04.04 00:33:13
@Conv:
Azaz logikád szerint az állami alkalmazottaknak nem járna szavazati jog? Hisz ők, logikád alapján kiveszik a pénzt a gazdaságból, nem termelik.
Már nem azért, tisztellek, intelligens embernek tartalak, kedvtelve olvasom hozzászólásaid, de ne haragudj, de ez nettó baromság. Nem hinném, hogy egy mentős, tűzoltó, orvos, etc szava kevesebbet számítana mint az X ezredik kis bolt tulajának voksánál.
Persze, azzal egyetértek, hogy valamilyen cenzusos rendszert fel kellene állítani, de nem hinném, hogy a te ötleted teljes mértékben megfelelő lenne. Inkább gondold át még egyszer, barátom:)
Overdream 2011.04.04 10:39:11
@Conv: Mea culpa. Vedd úgy, hogy nem kérdeztem semmit. Kissé félreértettelek, elnézést:)
A leszbi parti sokkal jobban ment, a kurva/pornós sírós picsák inkább maradjanak a kaptafánál. - kérdés: Mikor lépett be a II. világháborúba Magyarország? - válasz: A 19. században. - kérdés: Melyik évben? - válasz: 1918. - kérdés: Nem, a helyes válasz 1942. A még helyesebb…..
Tiszabő egy 2000 fős község Jász-Nagykun-Szolnok megyében. "A lakosság közel 80 %-a cigány származású, fiatalabb korosztályban ez az arány még ennél is magasabb.  A település lakóinak megélhetését sokáig a mezőgazdaság jelentette, még akkor is ha település az…..
Overdream 2011.01.09 23:27:24
@laspalmas:
Az ombudsman ezen kijelentése már csak azért is érdekes, mert a a a Btk 269. § azt mondja ki, hogy az elkövetői magatartás a gyűlöletre uszítás. Magyarán a törvényalkotó nem fogalmazta meg pontosan, hogy ezen jogszabály mely elemekre, csoportokra vonatkozik. Ha ezt megtette volna, akkor talán értelmezhető lenne jogilag ez az álláspont...
De mivel a jogszabály imigyen szól:
"Aki nagy nyilvánosság előtt a) a magyar nemzet, b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő." illetve ennek d pontja: "A lakosság egyes csoportjai az eltérő nézetrendszerek más ismérvek szerint elkülönülő személyösszessége."
Tökéletesen ráhúzható a sajóbábonyi esetre, azon felül persze, hogy ott több esetben megvalósultak élet elleni cselekmények (lásd balta nyoma a fejtámaszban).
Overdream 2011.01.09 23:45:03
@Overdream: Hoppá, az első mondatomban kissé sok az a...egy elég oda belőlle:D
Overdream 2011.01.10 19:29:59
@Kartal (fekete mellényben): Válasz ment, elnézést a késésért.
Vastagbőr 2011! 2011.01.01 00:01:00
2011 !!! Boldog új évet kívánok mindenkinek! Nyomjuk tovább, ahogy (és ameddig) csak bírjuk ... 2010-ben ketten Laspalmassal (megy egy fél eric) 625 posztot írtunk, részt vettünk két választásban, meg egy olyan fülkeforradalom izében is, volt 1 314 299 egyedi látogatónk, akik 4…..
Overdream 2011.01.01 02:47:52
@Kartal (fekete mellényben): Igyekszik az ember:) Tudod, úgy könnyű, ha az embernek majd ötezer CD-je sorakozik a polcon:D Főleg ha a szülei, sőt, a nagyszülei (sajnos utóbbiak már nem) erre nevelték:) . Nagyim egyik kedvence volt, míg élt:
www.youtube.com/watch?v=-mGsxyfrzCk
Apám egyik kedvence (ő sajnos októberben szintén elhalálozott):
www.youtube.com/watch?v=P67f0Wc0D7o&feature=related

Illetve személyes kedvencem:
www.youtube.com/watch?v=qKXU9cFODJw

Kísérjenek ezen dalok az egész évben:))
Ebben a kora délutáni órában túlesünk rajta, és Boldog Új Évet kívánunk minden kedves olvasónknak. Holnap délután folytatódik a nagy évvégi beszavazóshow, addigra remélhetőleg mindenki kipiheni a piálást és/vagy Pali bácsi éjféli köszöntőjét.Az új évre a három…..
Overdream 2010.12.31 23:14:37
@Kartal (fekete mellényben):
Nálunk sajnos (vagy inkább mégsem sajnos, mivel nejem nem ihat a második számú trónörökös miatt) csak én iszom egyedül...immár lassan négy órája, úgyhogy kezd hatni az alkohol:D
Köszönöm a dicséretet:)
További kellemes időtöltést az év fennmaradó részére és Boldog Új Évet...remélve, hogy kedvenc blogunknak kevesebb témája lesz a 2011-es esztendőben:)
Overdream 2011.01.01 01:08:27
@Kartal (fekete mellényben):
No problem, én borra iszok pezsgőt:D
Ismételtem köszönöm a dicséretet:)
Látom, néked is megártott a pia:D:D
B.U.É.K:D
Múlt hétfőn benyújtották az új médiatörvény-tervezetet, melyben még csak az szerepelt, hogy a magyar rádiókban "a zenei művek közzétételére szánt műsoridő huszonöt százalékát magyar zenei művek bemutatására kell fordítani." Pálffy Istvánéknak ez nem volt…..
Írtam már néhány bölcsis postot, és most ismét nekiállok egynek, mert Siófok városvezetésének sikerült az eddig talán legpofátlanabb húzást megtennie a témában. A sonline kommentelői szerint Balázs Árpád polgármester úr jelenleg Egyiptomban üdül, így Démuth Pál…..
Overdream 2010.11.09 14:33:08
@an hero please3: Már sokan mondták, legtöbbjük még nem szabadult:)
Úgy társalgok veled, ahogy értelmi és empatikus képességeidet figyelembe véve megérdemled. Se több, se kevesebb. Amennyiben magadra veszel némi empátiát, abban az esetben én is máshogy állok majd hozzád.
Overdream 2010.11.09 14:36:21
@laspalmas: Pont ideje volt. Nincsennek pontos adataim, mennyi támogatást is kapnak az államtól ezen intézmények, de gyanítom, nem lehet túlontúl sok.
Az ottani körülményekről nem is beszélve (nincs még személyes tapasztalatom, csupán ismerőseimtől hallottam ezt-azt, amik nem voltak nagyon szívderítőek).
Overdream 2010.11.09 14:38:31
@an hero please3: No látod, pont ez itt a probléma. Alapjában nem lennél egy agyatlan marha, de az empátia hiánya a szememben többet ront egy-egy emberen, mintha hülye lenne.
Viszonylag régen írtunk már ingatlanbotrányról. Most itt egy. Fideszes. A Rogán Antal által vezetett budapesti Belvárosban nagyformátumú beruházás, mondhatni megaprojekt készül. Néhány hónapja átadták az Új Főutcát, nem sokkal később pedig napvilágot láttak az Új…..
Overdream 2010.11.07 22:45:33
@Kicsit Karcos: Itt az ötös, nesze neked virtualítás :5 :D
Olvastam véleményed, látom, itt (is) egyetértünk:)
Overdream 2010.11.08 01:47:13
@Álmos:
Egyrészt: nem Laspalmas feliratozta, köze nincs hozzá, csupán, amolyan érdekességként betette. Írta is, hogy elhatárolódik tőle (pedig nem feltétlen kellene:))
Másrészt: mi az undorító benne? Nincs, legalább némi igazság benne? Dehogynincs. Akkor mi a gond? Vagy kérdezhetném így: melyik kis kedvencedet sértette végig a fenti videó?:D
Vastagbőr Itt az idő ... 2010.11.03 14:33:00
Az egyik olvasónk egy fantasztikus meghívót továbbított nekünk, most meg is osztom veletek:   Blogtalálkozónak meg is felelne :-)) A viccet félretéve, szuper érzés, hogy már hetente dörgölik az orrunk alá, hogy ez itt a Európa vagy talán az egész Világ legrasszistább…..
Overdream 2010.11.04 15:21:32
No, megkésve bár, de, hagy-e mondok erről pár keresetlen szavacskát.
Az AI-t nem lehet komolyan venni...mióta megalakultak, soha, egy országról, népről sem szóltak elismerően. Mondhatni, ez, amiről itt írtok, szokásosnak mondható.
A gond az, hogy ez még mindig annak a lejárató-hullámnak az utóhatása, mit Mohácsi "nagy a pofám és utálom a hazám" Vikike indított el, és melyet az ENSZ is felkapott nem sokkal utánna. Ami azonban véleményem szerint még nagyobb baj, hogy a kormányzat ez ellen nem akar igazán tenni semmit...nem áll ki senki a nagyvilág közvéleménye elé, mondván azt, hogy ez, amit ez a lokátorfülű picsa mond, mind csak rágalom. Senki nem mondja azt, sem az ENSZ-nek, sem az Amnesty-nek, hogy gyertek Magyarországra és tapasztaljatok. Gyertek Magyarországra, mondjuk Hétesre, az Avas lakótelepre, vagy egyéb, híres-nevezetes környékre (ahogy már páran mondották volt a kommentelők közül. Persze, értem én a megfelelni akarást, de könyörgöm: egy magyar kormány mikor akar már az ilyen ügyekben nem a nagypofájú Nyugatnak megfelelni, hanem saját, békét és biztonságot akaró állampolgárainak?
Míg a kormány(ok) mindent megengednek egy-egy renitens kisebbségnek, félve a Nyugat vádjaitól (kiknek szintén megvannak a maga problémái a saját renitens kisebbségeivel), addig itt a büdös életben nem lesz béke. Nácizhatnak jobbra-balra (inkább jobbra:)), attól még a tény tény marad: a cigányokat a normál ember nem a bőrszíne vagy egyéb eltérő külső jegye miatt nem kedveli.
Leninnek egy dologban igaza volt: Tanulni, tanulni, tanulni! De míg a cigányság körében igencsak elenyészők az olyan fiatalok, kik a felsőoktatást vagy egyáltalán, a tanulást/munkát választanák a henyélés, a megélhetési gyerekgyártás és a bűnöző életmód helyett, addig a normál, dolgozó ember meg fogja vetni őket...és félni fog tőlük. Félni fog a csordába verődött bűnöző elemektől, kiknél a fene tudja, milyen fegyverek vannak.
Nem ezt állítom, hogy a "magyarok" között nincsenek renitensek, bűnözőzők...egy nagy különbség azért van: ha őket ítéli el a társadalom, a kutya nem kiállt rasszizmust.

Végszó gyanánt pedig, mielőtt a kedves "liberális" olvasók (van itt még olyan?:)) elkönyvelnének rasszistának, nácinak, miegyébnek: jómagam is cigány vagyok.
Overdream 2010.11.07 22:38:24
@bluuu: Köszönöm!
@Ironfist: Tudod, hogy nem ilyen liberalistára gondoltam, mikor írtam hozzászólásom. Nem véletlen tettem idézőjelbe sem:)
Amit leírtál, azzal egyetértek, magam is hasonlóan gondolkodom. A gond az, hogy a mai Magyarországon a liberalizmus ma már teljesen mást jelent, mint ahogy ezt az ősök, a gondolkodók annak idejében kitalálták. Azzal, ami volt, egyet tudok érteni, bár jómagam azt vallom, hogy csakis azzal szerezhet bárki is jogot önmagának, ha előtte kötelezettségeket vállal. A kettő együtt működik csak.
A rasszisták nem igazán érdekelnek. Munkám folyamán rengeteg szidás, káromlás, átok ér...mind cigánytól. Persze, értem én, hogy utálnak börtönbe kerülni, dehát na:)
Overdream 2010.11.07 23:10:08
@Kicsit Karcos: Valahogy éreztem:) Eddig csupán olvasgattam errefelé, így nagyjából reális kép alakult ki bennem az itteni, mondjuk úgy, törzskommentelő-gárdáról...és ez mindenképp pozitív kép.
Innen látszik, hogy nem egy vérmes náci-blog ez, hisz egy olyan cigó, mint jómagam egyetérthet a poszttal, és a kommentek nagy részével:D
Mekcsey rendőrkutya története a feljelentettek szemszögéből, a NOL-ról. Videóval. "Csoportos garázdasággal és hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítanak hét helybeli férfit, akiket később a gyöngyösi kapitányságra állítottak elő. A parancsnoki kivizsgálás a…..
Remélhetőleg senki nem gondolta komolyan, hogy Ildinéniék tényleg aaaannyira rettegtek Vonától és a parlamenti hacukájától, mint amilyen hangosan sipítottak. Két dolog van: - Az MSZP csúnyán kikapott a választáson, és mondhatni semmiféle érdemi dolgot nem tud majd tenni az…..
Overdream 2010.05.19 19:55:12
@MSimon:
Ha már ilyen kedvesen ajálgatod azt a kormányrendeletet: ne csak olvasd, értelmezd is. Ha ez már megy, akkor próbáld ezt ráhúzni a Vona-ügyre. Ha nem megy (és garantálom: nem fog), gondold át tudástárad, enyhén felületes.
Overdream 2010.05.19 19:58:41
@Kicsit Karcos:
Bár nem tőlem kérdezted, de:
Nem, eddig nem minősült annak, hiába tartottak amolyan "nyílt napot" ama bizonyos szörnyű bűncselekmény napján a Parlamentben. Bár nem lenne meglepő, ha visszamenőleg átminősítenék:D
Megalakult az új Országgyűlés, letelt a régiek mentelmi joga, lehet vinni őket szépen sorban, ahogy Mikivel már meg is történt. Ezen kéne ma a hangsúlynak lenni, hogy lezárult egy korszak, megy a Gyurcsány/Bajnai/Lendvai-kormány. Ezen kéne, de nem....véletlenül sem. Az a nyamvadt…..