Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vitya95

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Menők”, vagy „Majmok”?   Ma erről a képről szeretnék egy kicsit beszélni. Ugye manapság mi a "menő"? Manapság az a "menő", ha az egésznapod bent töltöd a WestEndben, eszel egy sajtburger menüt a mekiben, bemész a wc-be ellőni 5 képet, miközben vicsorogva feszítesz a…..
Vitya95 2013.10.17 12:29:27
Üdv! Teljes mértékben egyet értek Veled!! A hozzáállásoddal a véleményezésedről és minden egyéb mást beleértve!
Nem nem tudom ebben mi a jó?!
De csak, hogy ne szidjak mindig másokat magam példáját hozom fel: Amikor kisebb voltam (most 18 éves vagyok) "próbáltam utánozni a nálam nagyobbakat, mert az biztos jó, gondoltam én... De eljött az az idő amikor a saját "stílusom" a saját "véleményem" mellett kiálltam akkor is ha másnak ez nem tetszett!! Szerintem mindenkinek aki ilyen "állapotban" van mint mondjuk én voltam, először is fel kéne ismernie a problémát és annak okozóját, mint amit már írták is előttem, hogy nincs se véleményük, hogy másokat követnek / utánoznak!!
A másik, az hogy ha "ezeknek" megmondod a véleményedet akkor vagy leszólnak vagy jön a megszokott "duma" -Mert Te nem ilyen vagy lehet ez is jó" Már ne is haragudjatok de szerintetek az a normális, hogy olyan a külsőtök / gondolkozásotok / véleményetek mint mindenki másnak?!
Szerintem nem is tudnék, indokot írni / mondani, hogy miért nem akarok ilyen lenni, mert egyszerűen nem akarom ezt az ágat követni, eszembe se jutott, hogy így öltözködjek, és viselkedjek!!
És a végére! Olvastam másik hozzászólásban a köpködés és ahóz hasonló undorító szokásokról. Sajnos régebben és is csináltam, de rájöttem, hogy
1. semmi értelme
2. undorító
3. nem szeretnék a saját nyálamban tocsogni
4. Más embereknek is kellemetlen ha belelépnek
5. Vajon mit gondolhattak rólam akkor? Hát már tisztában vagyok vele... és kicsit oda figyelek másokra.. ez akkora gond lenne? nem hinném!! :)
Végezetül csak a "saját sztorim" Bicózgatás közben 3 ezekhez hasonló csávó valamit beszólt és visszakérdeztünk (ketten voltunk, ők hárman), hogy mit mondtak mert nem értettük, és elküldtek a büdös p*csába.. De mivel ezt azért nem hagyjuk szó nélkül bicikliről leszállva és azt tolva elkezdtünk feléjük sétálni, h rendezzük nézeteltéréseinket, na azok fogták magukat és elszaladtak...
Tehát megint ott tartok, hogy még arra sem képesek, hogy kiálljanak magukért!!
Köszönöm, hogy elolvastad!!
Üdv: Vitya