Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schriftstellerin

8 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmatlan éjjel félelem a takaróm, párnámon lidérc. Szombat reggel a fürdőszoba tükrébe nézve Dóri  megállapította, hogy bár este borkóstoló, elég kevéssé való emberek közé az ábrázata. Az elmúlt néhány napban nem javult a helyzet az alvás terén, bár már azt is eredménynek tekintette, hogy a…..
Hogy miért épp az usztrászana közben villant be ismét a csuklyás idegen képe, arról fogalma sem volt Dórinak. Talán a pózban kitárulkozó ágyék miatt? Különös, milyen érzéseket kelt a jóga, csodálkozott a lány.  Vagy a kiéhezettség teszi? A csuklyás idegen nappal inkább bizsergető emlékeket idézett,…..
A boszorkánymedál A szertartás 2018.01.01 17:31:10
Andi a mosdóban talált rá, a falnál állt, homlokát a hideg csempéhez támasztva. - Mi történt? Valamiről lemaradtam? Dóri hallgatott. - Vagy valamit nem értek? Miért rohantál el? A lány csak a fejét rázta. Andi megfogta a karját és maga felé fordította. A hamuszürke arctól visszahőkölt egy…..
Dóri hétvégéjének maradékát beárnyékolta a boszorkányos élménye. Dühös volt Lysandrára, de legfőképpen magára. Hogy is mehetett el egy ilyen teremtéshez? Mégis mit várt? Hogy valami értelmes sül ki ebből az egészből? Utólag jutott eszébe, hogy a medálon látható jelekről nem kérdezte meg végül…..
A boszorkánymedál Rémálmok 2017.12.20 15:20:00
Dóri átvette a bal kezébe a villamos kapaszkodóját, és fehér lennadrágjába törölte izzadt jobb tenyerét. A gyomrát idegesség szorította össze, feje fájt a kialvatlanságtól. Az elmúlt két éjszakája szörnyű volt. A hőségtől nem bírt aludni, egész éjjel forgolódott, kitakarózott, aztán be, de sehogy…..
Linda délután a laptopba merülve találta Dórit, amikor hazaért a munkából. Ledobta a táskáját, csókot nyomott nagyanyja arcára, aztán egy pohár limonádéval lehuppant  barátnője mellé a kanapéra, és belekukkantott a képernyőbe. - Boszorkány? Amulettek? Mi a jó istent nézegetsz te a neten? – röhögött…..
Itt a tudományos bizonyíték arra, miért becézzük a kedvesünket a kiskedvenceink nevével. Talán némi meglepetést jelent, hogy erről (is) a szülők tehetnek. Hát persze...
schriftstellerin 2017.12.14 12:56:33
Tudod te már régen nem érdekelsz, nem fájna ha mással látnálak, s majdhogynem örülnék annak is ha boldognak, ha boldognak tűnne az életed. Tudod nem fájna az sem ha eszedbe sem jutnék soha, van amire kár lenne emlékezni. De ha csak egyet is kívánhatnék, úgy szeretném eltörölni a nyomokat,…..
schriftstellerin 2017.12.13 14:50:07
@Fodor Balázs: de, szeretni is lehet évtizedekig valakit, csak már nem azzal a remegős szenvedéllyel, sajnos... és az azért eléggé bír hiányozni

@Anticinderella: de ez azért van, mert annyira görcsösen meg akarunk felelni egy kapcsolat kezdetén. Szerintem senki sem önmagát adja, hanem azt az elképzelt valakit, aki szerinte kellene a másiknak, ezért figyeljük árgus szemekkel, hogy mire mi a reakció, nem? És erről nagyon nehéz leszokni ám, meg felvállalni magunkat úgy, ahogy vagyunk.
Dóri kifulladva esett be a házba, remegő lábakkal rogyott le a konyhaasztal melletti egyik székre. Mélyeket lélegezve próbálta nyugtatni magát. Az ismerős, hétköznapi környezetben valószínűtlennek tetszett, hogy az imént még veszélyben érezte magát. Hiszen csak pár száz méterre volt Lindáék házától!…..
Slow Motion O, mint orgazmus 2017.12.11 22:09:35
Számtalan oldalról lehet megközelíteni az orgazmus élményét, ami olyan csodálatos és egyedi, mint talán semmi más fizikai élményünk, azok közül, ami nem kerül semmibe és nem káros a szervezetünkre. Szóval adott ez a remek élmény, amire mindenki vágyik, aki már valaha is megtapasztalta, és ami (talán…..
Sokaktól hallom, hogy a magyar társadalomban meglehetősen erősen van jelen az irigység, a féltékenység, és hogy sokan szívesebben látják elhalni a jó kezdeményezéseket és embertársaik tehetségét, mint hogy előrelendítsék azokat. Ennek oka főként a frusztráció, amit akkor éreznének, ha valaki vagy…..
A levél 2 napja érkezett, írója láthatóan feldúltan jegyezte le a vele történteket. Dehát ki ne ragadtatná magát mondatokon átívelő caps lockra, ha kiderülne, hogy 3x vonták le tőle a bevásárlás árát? Az ügy kapcsán elég helyes döntésnek tűnik, hogy olvasónk nem szándékozik többet többet ebbe a…..
schriftstellerin 2017.12.07 16:41:23
@cmx85s: valamelyik nap azt olvastam, hogy csak azokat a recepteket számolja el a TB, amik fel vannak töltve felhőbe, szóval azért lehet aggódni egy kicsit sztem :o
Szeged, napjainkban A kertkapu kicsit nehezen záródik, mondta Linda, mielőtt elment otthonról. Dóri most mégis kicsit kétségbeesetten állt ott, kezében a pórázzal, aminek a végén Ischler már türelmetlenül ugrándozott. Bárhogy rángatta a lány a kilincset, nem talált olyan helyzetet, ahol a kulcs…..
Volt már egy poszt ebben a kategóriában (és még lesz is). Most a kertésznadrágot vettem célkeresztbe, mint olyan ruhaneműt, amely szinte teljesen képes kiölni egy nő megjelenéséből mindent ami vonzó, ami szép, ami előnyös... ami nőies.Nem láttam még olyat akin tetszett volna.....
Szexofon blogja Klasszikus aktok 2. 2011.02.02 06:42:00
Azért be kell, hogy valljam, némelyik nagyon tetszik.....
schriftstellerin 2011.02.06 23:06:42
 Ismerünk finn írókat, költőket, sportolókat: nevük nem egyszer hosszú, de semmitmondó. Mégis, honnan erednek, mit jelentenek a finn vezeték- és keresztnevek? És miért nem olyan a sorrendjük, mint a magyarban?  Roland tette fel a következő kérdést: A finn nevekről…..
Szexofon blogja Tálalva! 2011.01.31 06:32:00
(node késsel-villával?)..
schriftstellerin 2011.01.31 10:37:59
Kardhal Társasjáték 2011.01.21 11:42:37
– Lássuk a tegnapi jelentéseket! – nyújtom át karomat az asztal fölött, türelmetlenséget színlelve. Detti kapkodó, zavart mozdulatokkal lapozza át újra a papírkupacot.- Azt hiszem, elfelejtettem kinyomtatni – hebegi kisvártatva. Elkerüli a tekintetemet.…..
schriftstellerin 2011.01.21 14:46:10
Szexofon blogja Erdei szeretkezés 2011.01.18 06:51:00
Még alig voltam túl a húszon, de ebből a sztoriból is tettenérhető, hogy már akkor is valami különös bizsergést keltett bennem ha szabad ég alatt kufircolhatok.Az aktuális csajommal, célzatosan letértünk az erdei ösvényről és félrevonultunk levetkőzni egy tisztáson.Egy lejtő…..
Szexofon blogja Hajamba túr 2011.01.05 07:03:00
Van még egy dolog amit imádok a nyalásban. A Kedves örömén, a kéjes megfeszülésen túl, annak a látványán kívül, hogy milyen gyönyört okozok, ujjai időnként beletúrnak, belemarkolnak a hajamba, miközben én hevesen bólogatok az ölében.Olyan érzés ez, mintha egy kicsit…..
schriftstellerin 2011.01.05 15:29:41