Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tatiosz

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi Hangunk Csíplek Kalocsa? 2023.04.14 08:31:36
Megtudtuk, hogy Kalocsa legnagyobb rendezvénye, a paprikafesztivál szeptember 8. és 10. között lesz. Az új vezetés 2019-ben azt ígérte, hogy az ország legnagyobb gasztronómiai rendezvényévé fejlesztik. Eddig nem volt semmi (szerintük, de most végre minőségi kultúra lesz Kalocsán. Hajrá! Ehhez…..
Vélemény, kritika, javaslat = elkönyvelés, kritika, retorzió. Március idusára Petőfi nyomán. Manapság is van véleményünk, de legtöbben azt magunkban tartjuk. Olyan világot élünk, amelyben egy kritikus hozzászólás vagy akár egy lájk miatt is retorzió érhet bennünket. Jobb meghúzni magunkat, s még…..
Kalocsa blog Újabb "szemét" ügy 2017.01.18 10:12:31
Legutóbbi cikkünk után kaptunk egy levelet (azért levelet mert az írója nem tudott/nem akart regisztrálni a blogon), ahol kifogásolta, hogy miért foglalkozunk annyit az előző időszak hiányosságaival, hiszen csak az nem téved aki nem dolgozik, ráadásul sok esetben nem is a helyi önkormányzatok voltak…..
Úgy gondolom, Sólyom László köztársasági elnök úrnak orvoshoz kéne fordulnia mert valami gond van a szívével. Talán egy doboz BetalocZOK megoldaná a problémát és a vérellátás egyenletes lenne a bal és jobb pitvar között. Mert most felborult az egyensúly, és a jobb pitvara az…..
Már megint a zsaruk! Már megint egy ellenzéki áldozat! Már megint mondjon le Csurcsány! Ennek már soha nem lesz vége? Nem tudom ki a fene az a képviselő, de ha nem volt nála semmi akkor fogja be a pofáját! Biztos játszotta az eszét, és mikor kiejtette a száját a Fidesz szót, a…..
Fenyi blogja Milliárdosok hazája? 2007.07.10 10:32:28
Állok az újságos bódé előtt. Az egyik bulvárújság cikklapján Kóka milliárdjairól írnak, a másikon Bódy Szilvi milliárdos barátjáról. Egy napilap az olajosok milliárdjait veszi célba. Velem, a kisemberrel vajon mikor foglalkoznak? Talán ha én is ültem volna a halálautóba,…..