Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.P.Q.R.

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap izéje Kósa Lajos háborodik 2011.04.06 09:09:00
Azzal, hogy Gyurcsány Ferenc megjelent a romagyilkosságok keddi tárgyalásán, átlépte a Rubicont - jelentette ki Kósa Lajos. Szerinte botrányos volt Gyurcsány tette, aki ezzel "persona non gratává vált a magyar közéletben". A Fidesz ügyvezető alelnöke tehát…..
S.P.Q.R. 2011.04.06 14:25:38
@Indriq: Egy. Miben hasonló egy focimeccsen való megjelenés egy gyilkosság-sorozat elkövetőinek a perén való megjelenéssel? Semmiben. Nem is írtam mást. Kettő. A cigányokat gyilkoló banda ügye vastagon átpolitizálódott. Ezért ezen a peren egy vezető politikusnak, akinek a miniszterelnöksége alatt követték el a gyilkosságokat, semmi keresnivalója nincsen. Időben kellett volna fellépni, nem pedig most álságosan részvétet nyilvánítani. Amit Gyurcsány most tett, az aljasság.
S.P.Q.R. 2011.04.06 15:09:52
@bátor nyúl: Épp ez a baj a blogolással. Hogy egy idő után nettó gyűlölködés az egész. Semmi érdemi, csak személyeskedő, beteges feltételezgetések. Maga és a magához hasonló habzószájúak teszik értelmetlenné és szükségtelenné a blogszekciót. Ennyi.
Fissunix – Burn Da Funk [mp3] Deep Purple – Burn Daft Punk – Da Funk klasszikusok rendhagyó találkozójaha ez nem is az első Deep Purple VS Daft Punk mashup, attól még remekégessünk funkot, égjen égjen égjen..
Azért annak, hogy az ember ágyba kényszerül egy enyhe influenzával, van egy nagy előnye: jut ideje megnézni a közszolgálati tévé reggeli műsorát, benne Obersovszky Péter performanszával. Basszus, ehhez képest a HírTV meg az EchoTV stábja korrekt, jóindulatú, balra nyitott és…..
Lángoló Gitárok Piece of shit 2010.08.30 09:02:00
Iron Maiden – The Final Frontier (EMI) Remélem, hozzám hasonlóan sokan utálják azokat a lemezkritikákat, amelyekben a szerző egyenként végigmegy a dalokon, és lelkesen sorolja, hogy melyik szóló jó, hol van király dallam, és hol üt rafináltan a dobos. Következzék tehát…..
Mandiner blog Kilakol 2010.07.09 11:01:00
  Csütörtök délután, míg a Mandiner-stáb egyik fele Horváth Csaba MSZP-s főpolgármester-jelölt jó híreit hallgatta egy közeli lakossági fórumon, mi kisétáltunk a Kossuth térre, ahol a Fehér Kéményseprők Szövetsége, az Otthon- és Érdekvédők Magyarországi…..
 A Bűn és büntetlenség végre bekerült a mozikba. Az Uránia vállalta, hogy vetíti a filmet, annak ellenére, hogy Béla bácsi ismét jelentkezett az űrből egy MTI-közlemény formájában, miszerint letiltja a filmet. Közben azonban a jogászok - élükön Buczkó Péterrel - arra a…..
S.P.Q.R. 2010.06.25 20:37:30
@Sawyer_: Nézd, én nem unom, sőt, ez még mindig kevés. A náci bűnösökkel is hasonló, ha nem tágabb terjedelemben foglalkozik a sajtó, a világsajtó. Ezek, a tömeggyilkosságokban, kivégzésekben, ártatlan emberek megnyomorításában, egy életre tönkre tételében felelősök soha nem nyugodhatnak.

Ha a könyékig véres kezű (karú) 95 éves nácikat sorra kiszedik a brazil esőerdő mélyéről, Biszkut és a hozzá hasonló bűnösöket is minimum nevezzék meg, Rózsadomb mégnincs Dél-Amerikában.
Az Iron Maiden énekese minap teljesen kiborult színpadon a zenekar egyik koncertjén Washingtonban. Éppen jött volna az El Dorado című új daluk premierje, mikor Bruce Dickinson elkezdett bocsánatot kérni azoktól, akik letöltötték az ingyenes számot a honlapjukról, mivel az szerinte…..
  Biszku Béla korábbi belügyminiszter (1957-61) tegnapi MTI közleményére reagálva továbbra is azt gondoljuk, hogy Biszku Béla nemcsak a forradalom leverése és a megtorlások irányítása idején volt közszereplő, hanem akkor is, amikor a vele szemben jól láthatóan…..
S.P.Q.R. 2010.06.24 14:03:19
@Tehetetlen Dodó: Ez most valami remek vicc? Kit végeztetett ki a Schmidt, kérem tételesen a neveket, helyszínnel. Abszurd kommentre abszurd kérés.

Kedves Mandiner! Nem hinném, hogy az ilyen erőltetett párhuzam roppant jó tréfa lenne és emelné az önök presztízsét. Biszku, ahogy az ismert, tömeggyilkosságokban játszott vezető szerepet, hogy jön ide egy volt olimpikon izzadtságos kriminalizálása, csak mert most fideszes?

Agyatlan szélsőbaloldali kommentelők lepték el a Mandinert - ez sokatmondó a portál elfogadottsága szempontjából.
Vajon kitől kapta a csokrot? 108 értelmiségi írt alá egy levelet Gyurcsány Ferenc védelmében. Száznyolc értelmiségi, aki hisz még a Nyugatban, a progresszióban. Az ő gondolkodásmódjuk szerint Gyurcsány Ferenc testesíti meg a baloldalt, és a baloldal az ő értékrendszerüknek…..
S.P.Q.R. 2010.06.21 13:12:33
@megmondtam?megmondtam: Ilyen észrevétel is van :)
Az a helyzet, hogy annyira, de annyira kiszámíthatóak ezek a Bauerék és balliberális köreik. Még a nevek is nagyobbrészt ugyanazok, mint közel húsz éve. Már Antall Józsefet és kormányát is ezzel a szöveggel tartották sakkban, persze más indokok miatt. Akkor Surányi György leváltása jelentett egyet a demokrácia halálhörgésével, majd gyors kimúlásával. Chartáztak is, gyertya- felvonultak is nagyon, de akkor még sokan hittek álságos, riadt ábrázatuknak. Ma már a kutyát nem érdekli ugyanez. Lejárt lemez, ennyi.

Bauer inkább fogadjon jogi szakértőket, és próbálja megérteni a Sukoró-King's City megakorrupciós botrány természetrajzát. Ahelyett, hogy a végletekig hiszterizálná a közéletet. Egyébként is, a fél MSZP köztörvényes bűnökért elítélve: másik fele előzetesben, vagy arra megalapozottan vár. Ehhez miért nincs szavuk?
Azt mondják, az volt a békés átmenet ára, hogy háborítatlanságot kaptak ezek az emberek. Biszku példája is jól mutatja: ők tényleg semmit sem bántak meg. (Fotó: MTI/Kovács Attila) Egy kicsit nehezen veszi be az ember gyomra, ha két héten belül kétszer kerül elő olyan ügy,…..
S.P.Q.R. 2010.06.17 11:49:15
@ati41:
"Minden attól függ, hogyan szocializálódtunk az előző rendszerben" - írod.

Nem, nem minden függ attól. Sok minden, de nem minden. Biszku, dokumentumok szerint, háromszáz ember haláláért felelős. Tehát bűnrészes tömeges méretű gyilkosságok kitervelésében és kivitelezésében. Ez nem hit vagy meggyőződés kérdése, ahogy ostobán írod. Aki gyilkol, közvetve vagy közvetlen módon, annak börtönben a helye. Akárhány éves. A nácik megítélésében ez az elfogadott nemzetközi mérce és norma, a kommunista bűnösök esetén is ennek kell érvényre jutnia, pont. Csak a bűnpártolók takaróznak kettős mércével. Remélem, ők vannak kevesebben.
S.P.Q.R. 2010.06.17 14:03:43
@ivrilider: A kommunisták sem, nehogy azt gondold. Egyszerűen gazdaságilag teljesen tönkre ment a nagy Szovjetúnió, a kommunista birodalom központja. Kényszerűségből fel kellett adni a perifériát, azaz a megszállt országokat. De semmit sem önként adtak fel: a politikában például húsz éve a nyakunkon ülnek. És még ők kiabálnak most diktatúráról, ez a legundorítóbb bennük.
  Ahogy arról percről percre rovatunkban Bukovics és Szelli kollegákkal tudósítottunk, szerdán Trianon-konferenciát rendezett a Magyar Demokratikus Charta. Ott helyben csak szöveges beszámolóra futotta, de mostanra elkészült az audiovizuális élménybeszámoló is.   Maguk…..
S.P.Q.R. 2010.06.04 12:04:56
@Hapcedli: csak kiegészítésként a belerúgásról", hogy elegáns-e rugdosni, avagy sem. Arra emlékszel, amikor 2006-ban, a második választási forduló éjszakáján az önelégült Gyurcsány narancsos buktát zabáltatott fel az első sorokban csápoló híveivel? Beszédes szimbolika volt, én speciel hányingert kaptam tőle. Most ugyanez a beteg alak roppant szerénynek mutatja magát a fenti képriportban. De hát tudott ő már gombnyomásra bőgni is. Hamarosan Lipótmező lesz a szoci frakcióból, mert úgyis átveszi.
S.P.Q.R. 2010.06.05 16:15:53
@Hepci: Alapvetően igazad van. Csak hát ezek korántsem gondolják magukról azt, hogy nagyon megbuktak. Közel húsz százalékkal szépen ellébecolnak. Dögvészes korszakuk persze ettől nem szépül meg.

Rossz hír: a pszichopata már rég visszatért. Csak egy ócska repedtsarkú prosti módjára kelleti magát. Már a nyakunkon van. Az összes többi ostoba píár.
S.P.Q.R. 2010.06.05 16:25:41
@Hepci: És a másik: szerinted a nyomorult Farkasházynak miért nézik el, hogy nyolc évig a jobboldali ellenzékre fröcsögött? Ha konzekvens lenne önmagához, most politikai vakságában a baloldali ellenzéket ütné tovább. Gusztustalan alak. Nem mellesleg a tőletek-tőlünk ellopott adómilliókból adja ki kutyaszaros Hócipőjét.
  A Miniszterelnöki Hivatal mindig is kellemes kifizetőhelynek számított mindazok számára, akik jóban voltak a kormánnyal, és nem szívesen utasítottak vissza pár millió forintot. A napokban látott napvilágot a Bajnai-kormány MEH-jének talán utolsó listája az elmúlt…..
S.P.Q.R. 2010.06.02 16:40:03
@ulloiut: A Figyelő középbalos lap. Nem rossz, de semmiképp sem semleges.
S.P.Q.R. 2010.06.02 18:51:57
@ulloiut: Egyetértek: alapvetően gyenge a mezőny, és csak gyengébbek vannak. De azt már összegezhetjük, hogy a szerinted legjobb elméleti lap elégtelenre vizsgázott hatalom-ellenőrzés tantárgyból. Az elmúlt nyolc évben a kormány ölebe volt, Gyurcsány szócsöve, összességében mindvégig az ellenzéket ütötte, és a kormány helyett a Fideszt ellenőrizte. Akárcsak a Népszava, igaz,a két balos lap között azért volt némi különbség az NSZ javára.
  Bauer Tamás nemrég szembejött velem a Ferenciek terén. Kopottas kék ballonkabátjában, fekete sapkájában, nejlonszatyorral a kezében nézett bánatosan maga elé, ahogy az aluljáró felé tartott. Mint egy MSZP-s kisnyugdíjas, aki ráébredt, hogy elszállt az idő, és a maradiak…..
S.P.Q.R. 2010.06.01 08:16:46
@homoródkarácsonyfalvi: A felvetésed korrektnek tűnik. A szélsőbalos retorika nem jön át kellően a sajtón, nyilvánvaló, hogy a baloldali sajtó majd hülye lesz alkalmazni széles körben.

Bauer amúgy rettentően unalmas, kiszámítható, túlfuttatott. Ki van égve, és a franc se kíváncsi kirekesztő, antiliberális, gyűlölködő nézeteire. Nácik, nácik, nácik, minden kapualjban - ennyiben foglalható össze híres-neves szürkeállománya. Nem kérjük a vén szélsőbalost. Bauer, te még mindig az ötvenes években kullogsz, menj már nyudíjba!
B-oldal A KISS Budapesten 2010.05.31 08:00:00
Régi idők rákenrollja. Kitörő erővel és energiájuk teljében adott jó hangulatú koncertet 28-án pénteken a Sportarénában a KISS együttes. Látványos SHOW elemeket felvonultató színpadi produkciójukra régi és új lemezeikről egyaránt válogattak számokat de a 36 év alatt…..
S.P.Q.R. 2010.05.31 22:18:11
@natu: Ízlések és pofonok. De én épp fordítva gondolom. Nézd csak meg a Halen lemezeladásait a fénykorukban. DLR idelében két 10 millió felett fogyó albumuk is született (az első, és a Jump!), Hagar ezekhez a sikerekhez képest sajnos csak gyenge utánzat volt, a kritikusok és a rajongók épp hogy csak elfogadták, mert nem akarták, hogy megszűnjön egy ekkora zenekar. Nem véletlen, hogy már ki is alázták az újraalakult bandából, és újra DLR a frontember. Igen, kissé nyúzott a mester, de hát neki elnézzük ezt. :) A hangja a régi.
Eric Singer 1991 óta már a harmadik turnust húzza le a Kiss dobosaként. Az idén 52 éves zenész korábban Alice Cooper, a Black Sabbath vagy az Avantasia tagjaként is feltűnt, játéka ötven albumon is meghallgatható. Ma este, a Papp László Sportarénában élőben nyomja majd el a Sonic…..
S.P.Q.R. 2010.05.28 12:31:06
@nokri: A bosszantó szervezési problémákról nem a zenekar tehet. Ők nyomják, ahogy szokták. A magyar szervezők botrányos munkájától függetlenül a Kiss nagy estét adhat.

Én speciel tudtam előre a bécsi és pozsonyi dátumokat, mégis a pestire megyek.
S.P.Q.R. 2010.05.29 18:44:15
@gyz: Elsősorban bohócoztál, ami elég amatőr szintű megnyilatkozás volt. Az arcfestés és a különleges ruházat a Kiss imázs része, vagy 35 éve már. Aki ide kommentel, legalább ennyit tudhatna róluk.

Sixx mai beszámolója alapjaiban véve korrekt, de talán túl szigorú. A Beth nekem éppenhogy hiányzott. Nem árt, ha a kemény anyagot oldják egy kis lírával, mértékkel persze. A hangosítás viszont túl brutál volt, én közép-elöl ültem a zöld zónában, ott végig torz volt a hangzás a túltekeréstől. Még a beszédek alatt is.

Részvétel: a küzdőtér tele volt. Az ülőzónák hátrafelé már nem, de azért kb. 75-80 százalékos volt az össz. részvétel. A álló közönség viszont tényleg nagyon gyenge volt, Stanley pedig kitett magáért. Nem is szokták ennyire erőltetni a barátkozást-csápolást, az biztos.
S.P.Q.R. 2010.05.30 11:14:42
@gyz: Nálam a bohóc többnyire mást jelent. Ha téged zavar a Kiss külseje, foglalkozz mással. De ez sértés ebben az értelemben.
  Ma délután nagygyűlést tartott a Fidesz-KDNP a régi jó bulik helyszínén, a Kossuth téren. A tömeget a Balázs Fecó-Varga Miklós-Palcsó Tamás drímtím melegítette be egy remek dallal, ami, ha jól emlékszünk, az összefogásról meg egy új világról szólt. Ezután Semjén…..
S.P.Q.R. 2010.05.30 08:37:52
@nestrot10: Barátom, te nagy bajban lehetsz, hogy nem vagy képes civilizált stílusban és olvasható tartalomban önkifejezni. Vagy csak akkora a jelentőséged, úgy általában, mint egy szolidan kicsusszanó szellentésnek. Jó dolog ez a blogozás, bizonyára. Pár percre nagy gyerek lehetsz te is. Most azt hiszed, jól odatetted magad, sokadjára. Hogy kemény csávó vagy. Pedig az a híg hasmenés, amit szavakba igyekszel rakni, sajnos kizárja ezt.

GyF. vonagló, idegbeteg ordítozásai a parlamentben nem volt elég? Ahogy Orbán felé fordulva kiabált, hogy nincs másik gazdaságpolitika? Nem volt elég a hatásvadász módon összeroskadó, kifordított zsebekkel odaálló ripőkből? A síró, bőgő, elcsukló hangú, pojáca Gyurcsányból? Aki évekig képtelen volt agyilag felfogni, hogy ha valaki elkúrta, mint ő, akkor takarodik szépen? Ha van ember, akit a politika és hatalom súlyosan megbetegített, mentálisan lenullázott, az GyF. Kár, hogy a Lipótot éppen az ő szemkilövetős, gumilövedékes, békés embereket brutálisan összeverető, törvénytelen regnálása alatt zárták be. Ott lenne a helye az ilyennek.

Ennyit a kommentjeidhez, neandervölgyi.
S.P.Q.R. 2010.05.30 09:11:21
@nestrot10: Te szerencsétlen. Mehetsz te is a Lipótra. Egyre többen vagytok.
2009. augusztus 7.A Jobbik fő stratégiai célja, hogy minden magyar egy országban éljen, ám egyelőre a kettős állampolgárság és az autonómia valósítható meg. Előbbit mindenképpen szavazati jog megadásával tudják elképzelni — szögezte le Vona Gábor a gyergyószentmiklósi…..
S.P.Q.R. 2010.05.26 13:02:50
@homoródkarácsonyfalvi:
Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. (Vona Gábor)

Nem akarlak bosszantani, de szerintem erősen ide tartozik Vona távolmaradása. Az ürge ugyanis máról fogva halott. Vége van Vonának. Szavahihetetlen lett. Fenti magyarázata: nulla áthúzva. Milyen nemzeti (!) radikális politikus az, aki élete első fontos napján eltéved, és "rosszul tájékozódik"? Alkalmatlan. És csak súgva merem kimondani: gyáva. Aki egy rádióműsorba menekül azon felelősség elől, amiért és annyit szónokolt a közelmúltban.

Vona, még ma add vissza a mandátumodat. Semmi jogod szádra venni a szórványmagyarokat. Hazug, szánalmas alak lettél, és ilyen gyorsan. Vona, te Gyurcsány kettő vagy. Nem bírlak tovább nézni sem.
S.P.Q.R. 2010.05.26 13:23:23
@homoródkarácsonyfalvi: Ki a gazdája? A Lipótmező bezárt ugyanis.