Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zebegeny

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w mikola istván áruló 2008.07.15 05:20:00
Re: Kitennék Mikolát, de nem merikAh, Mikola István! Ó, pirsenő morgolosta! De rég volt már, hogy utoljára villantott! Pedig a valóságshow legizgalmasabb jeleneteinek főszereplője volt valaha. Keveset szólt, de olyanokat, hogy hetekig lehetett fetrengeni tőlük. Egy igazi Pongó volt,…..
Péter igencsak pechesnek bizonyult és a sebességmérők karmai között landolt. Úgy tűnik nagy a szigor. Kérdés, hogy van-e a rendőröknek mérlegelési joga és ha igen, mégis hol vannak a határok? Tájékozottak vagyunk-e a jogainkról és tudunk-e védekezni az esetleges…..
A beszédaktus-elmélet alapja, hogy ugyanazokkal az előfeltevésekkel szükséges dolgoznunk, ami adódik egyfelől kultuálisan, nyelvileg. Másfelől a párkapcsolat maga a közös előfeltevés-rendszer. Ha a lány fürdés után szexre vágyik, akkor ne legyünk már olyan széplelkű férjek,…..
Pánik van, kéremszépen, nagy pánik. De nem komoly, csak a szokásos. És persze, hogy pénzről van szó. Amióta napvilágra került a Fidesz első emberének terve a nyugdíjak befagyasztásáról, ha nem rohamszerűen, de azért csökken a jobboldalinak mondott párt támogatottsága. Pedig…..
zebegeny 2008.06.25 08:59:41
Ugyan már. Hol van itt probléma. Épülnek az új lakások, házak (nem 10-15Milliós kategóriában. A szelid motorosok a jó ég tudja hány liter üzemanyagot pöfögtettek el csoportosan a közelmúltban is (Alsóörs). Mindenki autózik. Drága az üzemanyag??! Egy sz@rt. Legyen 500Ft egy liter üzemanyag! (persze akkor sem hiszem, hogy változás lesz). Utazások külföldre, meg belföldi WELLNESSEKBE?! Vagy meg kell nézni az éttermeket. Egész nap mindenhol csak a FOGYASZTÓITÁRSADALOM indukálta költekezés, vásárlás. HOL a p.cs@ban van itt probléma???!!!! Jól élünk és nem élünk rosszabbul mint 4 éve. Azt sem hiszem el, hogy minden hitelből megy, nem igaz. Van itt jólét, csak szeretünk mindig sírni.
Minden Homár-olvasó tudja, hogy készül a magyar árengedmény: kiírok egy olyan magas árat, amekkorát csak képes vagyok hazudni, aztán leengedem irtózatosan, az se baj, ha semmivel se leszek olcsóbb, mint az akció előtti valódi ár volt. Olyan ez, mint a bikaherélés: mindenki tudja,…..
Az egyszázalékos szezonnak is megvannak a maga fogyasztói divathullámai, a Homár elmeszesedett antennáival úgy érzékeli, hogy a rákos gyerekek kimenőben vannak a divatból, bejövőben viszont a golfozó kisdedek. Vannak ugye a legendás golfos sztorik Sós Janiról, az egyszerű…..
A Homárt mindig is szexuális izgalomba hozták a reformok, így tíz pálcalábbal dübörgönk örömünkben, hogy a Tesco - legalábbis a Soroksári úti egység - március elseje előtt már hetekkel deportálta a kasszákból a so 2007 egy- és kétforintosokat. Az ügyesség ott rejlik, hogy…..
zebegeny 2008.02.19 15:11:13
Subba Szopatás a Mekiben 2007.10.08 19:48:00
Hogy mennyire nem vicces gyorsétteremben diákmunkásnak lenni, azt kiválóan érzékelteti az alábbi történet: Kentucky egyik McDonaldsában történt az eset még még 2004-ben, hogy egy álrendőrségi magát rendőrnek kiadó személy telefonhívása nyomán egy ropogós, 18 éves…..
zebegeny 2007.10.09 08:50:55
Világszenzációt jelentő fax jutott a birtokunkba. Közel 60 millió AIDS-es beteg gyógyulhatna meg, de Gyurcsány Ferenc akadályozza! Dr. Vida Richárd Emil vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Számos találmányom van, amivel jobbá tehetem az emberek…..
A Tv2 átgondolta, segítséget kért (biztos telefonosat), majd beismerte, hogy hibázott. És megtette a szükséges lépéseket. (Úgy néz ki, divat lett ebből mostanában).A szükséges lépések most egyetlen apró vesszőt jelent, amit csak kirakott a csatorna az Okosabb vagy, mint egy…..
Tegnapi dobozos minőségi fehérborunkra írta giusto80, hogy "ez nem akkora hülyeség ám, mint ahogy tűnik, lásd". A linken az ausztrál Baroken borcsalád termékei láthatók, Bubis és Nembubis kétésféldecis kivitelben. A Homár kiküldött tudósítója, the dude szerint…..
zebegeny 2007.08.14 13:54:08
A Homár hétvégén egy CBA-ban méregette a műanyagzacskókat, mennyit tesznek hozzá a gyümölcsökhöz (semennyit), de Asenki szerint az Auchanban kellett volna keresgélni: Pénteken délután jártunk családommal az Auchan Tópart (Dunakeszi) bevásárlóközpontban. Ott lőttem ezt a két…..
zebegeny 2007.08.06 17:47:04
Száz éves a mozgalom. Pár dolgot kiemelnénk az alább következő hírből: - 560 magyar fiatal multikulturális hangulatban - ügyességi és hagyománytisztelő feladatokkal, de szórakozva emlékezni - egyszerre ennyi magyar fiatal a rendszerváltás óta még nem volt külföldön - Makaó,…..
zebegeny 2007.08.06 17:36:03
zebegeny 2007.08.06 17:37:38
zebegeny 2007.08.06 17:39:10
A hétfőn startolt Favorit persze majdnem ugyanolyan, mint a konkurens Találkozások, vagyis most már Reflektor magazin. Csak valamivel nézhetőbb a virtuális díszlet, egyelőre nincs idegesítő emelt díjas szavazás, és álomkonyhát sem lehetne nyerni. Viszont Szekeres Nóra sokkal jobban…..