Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kritika a jobboldalról

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Köszönjük! 2010.05.15 09:31:00
Csak a tegnapi saját magamat tudom idézni: "Azt is mondhatjuk, hogy beszoptad, mert sok ember számára a te arrogáns busafejed testesíti meg az elmúlt 4 évet... nem szar érzés Miklós, hogy nagyobb elégtételt okozna az embereknek a rabszíjon vezetett bálnatested látványa,…..
Akikről már van fotónk:És akikét még nagyon várjuk:..
Kritika a jobboldalról 2010.05.16 07:29:15
@TuskinRider: Fletót ne! Páratlan tehetség, 100 éve nem adott az Úr ilyen tehetséges embert az országnak a balliberalizmus felszámolására. Még egy két éves adjunk neki bevégezni feladatát szent küldetését. ;)
A nap offblog citromdíját az Elnök úr érdemli: merész, nagyívűre kivitelezett szárnyalása a mellénykével és az akut Jobbik-fóbiával Lendvai Ildikói mélységekbe sikeredett műrepülés lett. Egy Red-Bull Air Race-en értékelhető a bravúr, na de itt ...Fájdalmas…..
Dúró Dóra nem olvashatja az eskü szövegét, mert a Fidesz szerint nincsenek ilyen parlamenti hagyományok.Jobbikos nem lehet a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke, mert a Fidesz szerint mindig a legnagyobb ellenzéki pártnak (=MSZP) jár ez pozíció a parlamenti hagyományok…..
Új ciklus kezdődik, megy a tolvajok kormánya, s jön a 2/3-os többségű polgári demokratikus. De még meg se alakult a kormány, máris néhány erős gyomrost kapott. Saját magától ...Szakminisztériumok legyalulása (nincs még eléggé szétverve??), értékelés: -3 -2 -1 0 1 2…..