Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fillérbaszó vadász

0 bejegyzést írt és 1038 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szlovákok és az ukránok is olyan hatalmat akarnak,amely odafigyel rájuk, viszont már torkig vannak az urambátyám rendszerrel; Az európai szociáldemokraták nagyon szeretnék, ha a magyar és a lengyel kormány végre kénytelen volna anyagi következményekkel szembenézni, amiért módszeresen megsérti a…..
fillérbaszó vadász 2019.03.31 16:45:34
@Nekoashi2005: "Az ország nem csődközelben, hanem egy világgazdasági válságban volt! Speciel a 2010-s választás idején javuló tendenciát mutatott az ország a Bajnai-kormány intézkedéseinek hála"

Ez mekkora baromság már. Világválság előtt, 2006-ban már gazdasági válságot csinált a baloldal. Államháztartási hiány. Mond ez valamit. Válság volt itt a nagy világválság előtt. Érted ezt? Ja és a gazdasági miniszter Bajnai volt.
Tudom, hogy ti ballibsik, szerettek Bajnainak egy ilyen "szakamber/gazdasági zseni" imidzset felépíteni, de attól még Bajnai nem lesz más, mint egy politikailag infantilis idióta, egy korrupt tolvaj. Hiába mondod egy 110 kilós ronda kislányra, hogy egy csodaszé modell, attól még nem lesz az.
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
Évtizedek óta nézzük Budapesten a velejéig korrupt politikai elit színjátékát: a kamerák előtt ölik egymást, a felszín alatt viszont nagyon is megy a közösen megálmodott „szakpolitika”. Amikor a budapesti adóforintok milliárdjainak lenyúlásáról van szó, akkor évtizedeken keresztül teljes…..
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
fillérbaszó vadász 2019.02.17 11:09:24
@wmiki: "Normális ember (vagyis aki zömmel a Fideszre szavaz)"

Tessék, nézzél "normális embereket":
www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4
fillérbaszó vadász 2019.02.17 11:09:24
@wmiki: "Normális ember (vagyis aki zömmel a Fideszre szavaz)"

Tessék, nézzél "normális embereket":
www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4
Ha a halálbüntetés kérdése kerül szóba -- bármilyen fórumon is történjen -- legtöbbször nagyon vegyes reakciókra számíthatunk: a harcias pártolástól egészen a merev elutasításig. A halálbüntetést támogatók, vagyis az utilitaristák úgy gondolják, hogy a halálbüntetésnek van visszatartó ereje a…..
fillérbaszó vadász 2019.02.02 07:28:14
@százados: "egyszer valami rosszakarójuk gyilkossággal vádolná"

Aztán ez hogyan működne a gyakorlatban?
Bemegyek a rendőrségre:
- Jónapot! A Béla megölt valakit.
- Kit? Hol?
- Azt nem tudom, de végezzék ki.
- Jól van.

Vagy.
Ki akarok baszni a Báléval ezért megölöm a Józsit és rákenem a Bélára? Ez nem kockázatos egy kicsit?
fillérbaszó vadász 2019.02.05 21:44:07
@százados: Te írtál egy méretes faszságot, te húgyagyú. :)
Karácsony Gergely nagyon elverte Horváth Csabát. A kérdés az, hogy lesz-e elég ereje arra is, hogy az MSZP rászorítsa a változásokra. Hunvald György jelöltsége Karácsony Gergely próbája is lesz egyben...
fillérbaszó vadász 2019.02.05 08:09:36
@Larry Silverstein: "2014 ota a Fidesz szerzett szavazokat egyedul, minden mas part kevesebbet kapott mint 4 eve."

A Jobbik is több szavaztot kapott, mint 2014-ben, okoska.
Al Pacino is szerepet kapott Jordan Peele The Hunt című sorozatában. A Hollywood Reporter szerint ez lesz az Oscar-díjas színész első igazi sorozatszerepe. Az Amazon tízrészes sorozata a hetvenes évek második felében játszódik New Yorkban, ahol egy csapat nácivadász megtudja, hogy több száz háborús…..
Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak. A neve ATV Spirit lett, napi 24 órában sugároz majd gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, reality, kert és barkácsolés témakörökben, az akkori ígéret szerint javarészt vásárolt tartalmakból. A…..
fillérbaszó vadász 2019.01.07 20:39:20
@bélakirály: "Azért az megnyugtató, hogy a bizniszegyház se csinál morális kérdést abból, ha a csatornáján filléres bizsukkal húznak le embereket."

Hát igen. Kiben bizhatna az ember, ha nem egy ostoba, naív emberek lehúzására szakosodott szektában?
fillérbaszó vadász 2019.01.07 20:39:20
@bélakirály: "Azért az megnyugtató, hogy a bizniszegyház se csinál morális kérdést abból, ha a csatornáján filléres bizsukkal húznak le embereket."

Hát igen. Kiben bizhatna az ember, ha nem egy ostoba, naív emberek lehúzására szakosodott szektában?
Indul a szocialisták rendezte főpolgármesteri előválasztási bohózat! És Indul Karácsony Gergely, korábbi MSZP-P-s miniszterelnök-jelölt, zuglói polgármester. Hát izgultunk rendesen, Karácsony Gergely indulását sokáig lebegtették. Fene tudja miért. Kérette magát, vagy esetleg erre is csak hagyta…..
fillérbaszó vadász 2019.01.05 23:44:20
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
fillérbaszó vadász 2018.12.14 17:23:32
@valaki nagyon más: Persze. A melósokat nem érdekli szerinted, hogy szopatja őket a kormány? Fasza, hogy neked fontosabb, hogy bezár-e Felsőcsatáron az italbolt, mint a rabszolgatörvény
Ma reggel kétszer is hallhattuk Kovács Lászlót a közszolgálati rádióban és a televízióban. Párttársai azzal könnyítették meg a dolgát, hogy nem vonják be az ügyeikbe, ezért mondhatta a műsorvezetőknek, hogy az aktuális kérdések megvitatására nem ő a legalkalmasabb. Egyébként digitális hálózat…..
fillérbaszó vadász 2018.11.06 07:22:35
@Bryan élete: "És ráadásul okos is, nem kicsit."
Vicces egy ember vagy te.

"az a két tisztességes politikus, persze Hornnal az élen "

Persze. Tisztességes. A pufajkás, a cenzor meg a posztkomcsi káder. Biszku Béla ás Rákosi is "tisztességes".
Államvilág Csalárdok Éve 2018.10.17 21:06:43
 [audiovizuális cikk: hallgatásra ajánlom közben a következő számot: Kozmosz: Okosak Földje] Úgy tűnik, hosszú évek után a türkmagyarkeresztény kormány turbómódba kapcsolt, és igyekszik véglegesíteni Magyarország feudalizálását. Vegyük sorra, hogy az elmúlt hetekben mik tűntek el végérvényesen az…..
fillérbaszó vadász 2018.10.19 05:35:14
@szepipiktor: "a magyar társadalom átlép rajtuk, hiszen a segítség, az együttérzés stb. nem ismert hazánkban!"

Ha te ekkora filantróp vagy, hogy egy egész társadalmat szembesíted az érzéketlenségével, akkor már mutathatod is a pozitív példát. Mert te gondolom nem vagy olyan, mint a magyar társadalom. TE rendes vagy, gondolom. Vagy te vagy a ritka kivétel.

Akkor hajrá!
Fogadj be annyi csövest az aluljárókból a lakásodba amennyit csak bírsz. Ha csöves Józsi bebaszni akar , akkor finanszírozd neki azt is. Persze lehet, hogy a szobád közepére szarik és hugyozik, de te biztosan azt is örömmel feltakarítod, mert te olyan rendes vagy, nem úgy mint a magyar társadalom.
Most láttam hármat az Ecseri aluljárójában (kitakaritották őket mi?), már viheted is haza őket. Siess. Biztos szívesebben alszanak a te ágyadban, mint a hideg kövön. Fuss gyorsan, hogy minél előbb segíthess, nem úgy mint a gonosz magyar társadalom. Lehet, hogy elhányod magad ha a közelükbe mész lehet el is kapsz valami TBC-t, Hepatitis ABCD-t, de te olyan rendes vagy, hogy ez sem zavar. Ugye.

Akkor viheted is, vagy a másik lehetőség, hogy eszed ágában sincs a kisujjadat is megmozdítani értük, csak ítélkezel (szemét magyar társadalom) és más faszával akarod verni a csalánt, vizet prédikálsz és bort iszol. Ebben az esetben egy kétszínű, következetlen,álszent szar vagy. Oszt pont.
Lehet, hogy unalmas mindig a BKV angolságain és egyéb marketingakcióin szórakozni, de erre tényleg nem találtunk szavakat: a népligeti metróállomáson egy kis papirosra a következők vannak felírva ékes külföldiséggel (a kép kicsit homályos, de sajnos csak nemokos telefonnal…..
fillérbaszó vadász 2013.11.02 09:31:32
@celle: Ez a forgalmi ügyelet és nem a pénztár. Gondolom ez okozza a Félreértést, mert forgalmi ügyeletesek között nem kritérium az angoltudás.
fillérbaszó vadász 2013.11.02 11:12:27
@celle: 22:00ig nyitva van a pénztár, azután a forg. ügyeleten lehet szakasz, vagy vonaljegyet venni. A forgalmisták nem pénztárosok, náluk nem kritérium az idegen nyelvtudás. Gondolom a dolgozónak elege volt hogy minden második ember euróval vagy/és kártyával akart fizetni ezért a legjobb tudása szerint kiírta ezt a szöveget. Aki meg ezen fennakad, azt irigyelni tudom hogy ez a legnagyobb problémája.
fillérbaszó vadász 2018.10.05 09:05:19
Iszonyú nehéz elkezdeni egy cikket a BoJack Horseman című sorozatról. Aki ismeri, annak egy olyan sorozatról van szó, ami ötödik éve kritizálja nagyon keményen a hollywoodi filmipart, a sztárokat, politikát, kulturális trendeket, miközben pofátlanul vicces, de egyre többször gyomorszorítóan…..
fillérbaszó vadász 2018.10.03 20:12:19
@közösperonos átszállás: ", ez a "meg merték tenni" nem annyira nagy show azért Joss Whedon után tíz évvel."

Twin Peaks után 30 évvel, meg pláne.
Elbukott a forradalom, vége az ellenállásnak. ..
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary Bocsánatkérő közleményt adott ki a Lost című sorozat alkotógárdája, köztük J.J. Abrams, reagálva Evangeline Lilly, a sorozat egyik főszereplőjének nyilatkozatára, amelyben azt mondta, reszketett megalázottságában a sorozat forgatásakor. Lilly, aki Kate-et…..
fillérbaszó vadász 2018.08.06 12:54:45
@Akármiértis: De ez nem ugyanaz a szitu. A kiscsaj aláírta, hogy vetkőzni fog. Ha meg nem vállalja amit aláírt, akkor annak következményei vannak. Ennyi erővel (a logikád alapján) a főnökömet is börtönbe lehet zárni, ha azt mondja, hogy "vagy megcsinálod normálisan a munkádat, vagy kirúglak. "
Ez nem ugyanaz.
Ezen a nyáron több helyen pótlóbuszokal utazhatunk különböző felújítások miatt. A BKK a pótlásokat teljes szigetüzemként oldotta meg. Lássuk, szerintem hogy tette volna ugyanezt a régi, utasbarát szemléletű BKK a 3-as metró északi szakasza és a Nagykörút vonatkozásában! Jelenlegi állapot   A 3-as…..
fillérbaszó vadász 2018.07.18 09:47:32
@bozon: "tömegközlekedéstől az egészségügyig mindennel szó nélkül és vakon elégedett vagy, mert minden úgy van jól, ahogy az illetékes elvtársak csinálják."

Hol állítottam hasonlót te idióta?
Ebből is látszik mennyire korlátolt vagy, ha valaki egy damgóg okoskodó posztot kifogásol az csak elfogult fideszes lehet. Rohadtul mellélőttél retard! Gyűlölöm a fideszt!
Az egész poszt, csak a tipikus pesti elégedetlenkedő okoskodás. Az ilyen posztíróhoz hasonló, sznob pesti akkor is elégedetlen lenne, ha a bkv egy helikoptert bocsájtana a rendelkezésére napi 24 órában.
Hamarosan jönnek a propaganda beszámolói a hajléktalan-bűnözésről, az otthontalanok okozta járványokról és a fedél nélküliek nemzetbiztonsági kockázatáról. A kormány megint a leggyengébbekből, legvédtelenebbekből kreál virtuális ellenséget...
fillérbaszó vadász 2018.06.19 11:43:42
@Rettegek mert ballib vagyok: "Persze a rózsadombi villából kibaszott szolidáris a ballib értelmiség, de ha meglát egy élő hajléktalant, akkor kulcsra zárja a rácsot a kapun."

Tipikus. A cigányokat is csak kellő fizikai távolságból szokták szeretni ezek a libsik.
fillérbaszó vadász 2018.06.19 12:02:06
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ki mondta, hogy fideszes vagyok?
Te olyan segghülye korlátort gyökér vagy, hogy azt gondolod, hogy aki nem szereti az agresszív, piás, alujáróba meg metróállomásra és villamosülésre hugyozó szaró csöveseket az csakis fideszes lehet.
Hát kurvara utálom a fideszt, te retardált. Mondjuk a libsiket meg még annál is jobban.
2010 előtt meg nem voltak csövik? kurvára voltak.
És ugyanilyen szar volt.
Remélem, majd te kapod el a TBC-t a védenceidtől, te libsi szar.
fillérbaszó vadász 2018.06.19 12:03:57
@kommentes nikk: Ja, de ha kedvenc csőveseinek egyike megtámadná az aulujáróban, és pont nem lenne ott rendőr, akkor meg azért lenne diktatúra, mert megtámadják a libbantakat az aluljáróban.
Egy ausztrál fürdőruhamárka gondolt egyet és a legfrissebb katalógusában a modellek retusálatlan fotóit használta. Amitől persze a net elalélt, a kommentelők dicshimnuszokat zengtek...
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
    A roma gyerekek sajátos pszichológiai jegyekkel bírnak, amiket több tudományos kutatás is igazolt már. Bizonytalanok, félénkek, és integrációra vágynak. Mindezen vonások társas eredetűek, és megértésre várnak. Ahogyan egy korábbi cikkünkben is megírtuk, egymás kölcsönös elfogadása és megértése…..
fillérbaszó vadász 2018.05.28 05:22:50
@Jottó: Ez a kedves Oláh Julianna kiléphetne a körútról, nem is kell messze menni, csak a Diószeghy Sámuel utcába, vagy a még híresebb Hős utcába, aztán ott sétálgasson mondjuk éjszaka, és ott is megismerheti, "bizonytalan, félénk" a "nemromáknál intelligensebb" romákat.
A Fox szépen csendben berendelte a Family Guy 17. és a Bob’s Burgers 9. évadát, azaz továbbra is lesz vasűrnap Animation Domination, hisazen a Simpson-család már korábban megkapta a 30. évadig szóló berendelését. Mindezt azután, hogy három sitcomot (The Last Man on Earth, Brooklyn Nine-Nine és The…..
fillérbaszó vadász 2018.05.12 20:22:55
Fölhúztuk a pilótaszemüveget és beleszálltunk a magyar rapháború fingfelhőibe: a Rapülőktől zuhanunk lefelé, hogy az Irént megcsináló VV Okiban az új Balassi Bálintot ünnepeljük, és végül trónra emelhessük a harmadik évezred Ady Endréjét, Mr. Bustát. Hiába van velünk a magyar rendőr, innentől már…..
fillérbaszó vadász 2018.05.12 13:23:41
@-Szűcs Gyula-: "A mi generációnkra ('80-as évek elején születettetek) a Rapülők is legalább ugyanannyira hatott, mint a Guns N Roses! "

Ez kemény így kimondva (leírva). 80-as évek elején születettekre valóban nagy hatással volt a Rapülök. Meg a Jean-Claude Van Damme és Steven Seagal-filmek . Tehát ez olyan mint ha leírná valaki, hogy a Dupla dinamit, a Törvényre törve és a Kickboxer volt ám 90-es évek elején akkora film mint a Keresztapa vagy a Nagymenők.
A legszomorúbb, hogy részben igazad is van.
Képzeld el azt a helyzetet, hogy meglátsz egy filmet és pont a kedvenc színészed a főszereplő. Mész is át egyből a YouTubera, megnézed a trailert és megcsap az érzés, hogy ezt a filmet tuti látnod kell. Aztán meg is nézed és tátva marad a szád. Na nem azért, mert annyira jó volt, épp ellenkezőleg.…..
Ferenc pápa átölelt egy gyermeket, aki sírva kérdezett meghalt édesapja sorsáról. A szentatya múlt vasárnap látogatott meg egy római plébániát, és a hívekkel való szokásos beszélgetés, a forum alkalmával a legszörnyűbb, az egyik lehető legfájdalmasabb kérdéssel került szembe. Egy kisfiú szegezte…..
fillérbaszó vadász 2018.04.20 12:25:39