Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mbeke

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Centralog Szent Adalbert est 2011.03.01 17:41:00
Szeretettel hívjuk a következő Szent Adalbert estre 2011. március 7-én, 17 órakor a Szent Adalbert Központ Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Program: A visegrádi együttműködés 20 éve kerekasztal-beszélgetés Résztvevők: Helena Bambasová a Cseh…..
A cseh választásokra hagyományosan két napon, a múlt héten péntek délután, illetve szombat délelőtt került sor. Sem az eredmények, sem a részvételi arány nem felelt meg az előzetes várakozásoknak. Václav Klaus köztársasági elnök egyenesen úgy fogalmazott, hogy kő kövön…..
Mbeke 2010.06.02 12:44:19
Szitokszavak hangzottak el utoljára a lengyel kormányfő lezuhant gépe pilótafülkéjében. A lengyel Belügyminisztérium a tegnapi napon tette közzé a honlapján Lech Kaczyński repülőgépének, a Polish Air Force 1-0-1 hívójelű TU-154M-nek a feketedoboza által rögzített szöveget.…..
Az Oscar-díjra jelölt David Strathairn amerikai színész játssza el Havel Távozás c. színdarabjának főszerepét. A bemutatóra a philadelphiai Wilma Theaterben kerül sor 2010. május 26-án. Az eseményen a volt cseh, ill. cseh elnök feleségével Dagmar Havlovával vesz részt. A darab…..
  Negyvenezer látogatót vonzott az idei Svět knihy könyvfesztivál, amelynek díszvendége Lengyelország volt. A szám ötezerrel magasabb a tavalyinál. A szervezők szerint a siker oka a pocsék időjárás, a kiváló lengyel szereplés és talán az is, hogy az egyre durvuló…..