Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winghealer

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
winghealer 2010.10.05 14:59:01
@triumphator:

Hát én pont ezen akadtam le!
Gátfallal zárják körül nem pedig megfelelően méretezett "gödröt/tavat/tározót" épitenek ahol az iszap szintje minden körülmények között a talajszint alatt van x méterrel.

Verespatak 2.0.

Megjegyzem itt azért megint a hatósági szabályozással van a legnagyobb baj.
Még a legtisztességesebb gazdazdálkodó sem fog szívjóságból atombiztos aranyáru megoldást alkalmazni ha lehet félszar olcsót.
A T-Mobile nemrég közzétette az árait, ami sokakat meglepett, hiszen magasabb árakon kínálják a készüléket, mint az iPhone 3GS-t, és nemzetközi viszonylatban sem mondható éppen alkalmi vételnek a magyar iPhone4 (most összevonva írom, hogy ne kavarjon be a 4-es a sok…..
Bár úgy tűnik, hogy a hadipiar mélységi felderítői leginkább lézersugarak, önjáró robotok és a hiperugrás fejlesztésével vannak elfoglalva  - de most egészen elrugaszkodtak a valóság talajáról: a repülő Humvee képe kissé groteszkre sikeredett. A hadsereg harcrakész és…..
Minden bizonnyal megvan annak is az előnye, ha valaki a szingli létformát választja -ez manapság amúgy is übertrendi-, mint ahogy mostani lakásvizitünk szereplője is úgy döntött, hogy a munka és a képregények pótolni tudják egy szerető hitves szerepét...
winghealer 2010.09.02 12:56:42
agyasztaltv.blog.hu/2010/08/24/elado_belvarosi_lakas
Azért pesten is van hasonló!
Természetesen a kommentekben hazámk lányát is elküldték a búsba a lakását meg lefikázták.
Londonban a Hyde Parkot határoló épületekben 2 milla fontsterling
egy garzon ára.
Meg se említeném a Párizs -Budapest, FO-MO GDP-je közti apró különbségeket.

A kecó ötletes bár nem vágyok ilyenre, pánzem se lenne rá de ettől még jó hogy van akinek van amit szeretne és örülök ha örül neki.
Szeptember 20-án, egy nappal az amerikai premiert követően már a magyar nézők is láthatják a Boardwalk Empire című új HBO-sorozat első részét, azt, amit a legendás Martin Scorsese rendezett, és mivel tele lesz gengszterekkel meg lövöldözéssel, biztos jól fogunk rajta…..
winghealer 2010.08.06 16:33:52
Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók. Ünnepnapokon a…..
Azért szeretek külföldi állatkertek oldalain nézelődni, mert nem múlik el nap, hogy a világon valahol ne szülessen olyan állat, aminek ide kell kerülnie. Most például a Connecticut's Beardsley Zoo a soros, ahol egy alapvetően haszonállatként tartott malacfaj gyarapodott pár taggal.…..
winghealer 2010.07.29 10:43:53
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker:
Nekem 5 van az udvaron és teljesen szagtalanok.
Ürülékét és úgy általában a szagát tekintve bármely egyébb állatom (kutya, macska, tyúkok) markánsan büdös hozzájuk képest.

Ólban, tömegben, moslékon tartva nyílván büdösek.
Tegnap berlini lakásában elhunyt Kertész Imre (۞80) világhírű Nobel-díjas német író. A magyar írók nevében Esterházy Péter, Spiró György és Fejős Éva gyásztáviratban fejezte ki részvétét Dr. Hans-Dietrich Jürgensnek, a Német Írószövetség elnökének. Dr. Jürgens az…..
winghealer 2010.07.07 14:01:33
@Pepe135: Ha neked, nektek nincs is közötök hozzá azért a magyarság értelmesebb és nagyobb részének dicsőség és megtiszteltetés, hogy egy közülük ilyen kitüntetésben részesült.

A blog meglehetősen ízléstelen. Kertész meglehetősen idős ember ezért ez a "frappáns vicc" bármikor valósággá válhat.

A "(۞80) világhírű Nobel-díjas német író" mint poén, hát ...

A keves posztoló megmutatta a művet az édesanyjának?
Geekblog True Blood 2010.06.25 19:00:00
A vámpírok mindig is szerves részét képezték a fantasztikus irodalomnak, rengeteg alkotót ihlettek, akik néha hasonló, néha teljesen különböző módon interpretálták mindezt műveikben. A Nosferatun és Anne Rice klasszikusain át eljuthatunk a modern vámpírtörténetekig, ahol már…..
- Ha túl sós, tégy hozzá egy krumplit. - bökött a gyöngyöző leves felé a nagyi, majd visszafordult a vasárnapi karaj panírjához. Mit tehettem? Nem kérdeztem, pucolni kezdtem. Teljesen feleslegesen. A krumplinak ugyanis az ég világon semmi köze a sóeltávolításhoz. A levesbe…..
winghealer 2010.06.22 13:09:55
@deflorator: a savas és a savanyú nem ugyan az!
A savanyú az egy ízhatás (percepció és mint ilyen esetleges és szubijektív) a savas az egy kémhatás (tudományos és abszolút).
Amit sanyúnak érzel az majdnem biztos, hogy savas kémhatású de a savas kémhatásu anyagok jelentős része nem savanyú ízhatásu.

Lehet keverni a kettőt és időnként fedik is egymást. Azért remélem a patikus aki a gyógyszereinket keveri mellőzi ezt a nagyvonalu megközelítést :-).
Geekblog The Good Guys 2010.06.20 20:10:00
Először egy rövid bemutatkozással szeretném kezdeni. Artemis vagyok, geek-ké válásomról nagyrészt nagybátyám tehet, aki tízéves koromban a kezembe nyomta Asimov mester Alapítvány trilógiáját. Azóta könyvek, filmek és sorozatok százait fogyasztottam el, hasonló és kevésbe…..
winghealer 2010.06.21 15:45:23
@Artemis: Olyan a Sorozatjunkien időnként megjelenő lelkes amatőr vendégblogger feelingje volt az írásnak már a bemutatkozó résznél is.
Ez önmagában nem gáz csak az állandó és időnként idetévedők nem ezt szokták.

Ne lombozódj le (a kritikáktól), lesz ez jobb is!
Minél többet írsz annál jobb.

Annyira azért volt jó a kis szösszeneted, hogy ma este Good Guys megy a tévémben.
Böff Evangéliuma Túró Rudolfok 2010.06.05 13:39:00
Azt hiszem számos devizahiteles gondolja most azt a Szíjjártó-Kósa-stb megmondóemberekre, hogy nyalják meg a bal heréjüket.Nyilván van az a fizetés, amikor az ember leszarja, hogy épp valami hülyeséget mondva mekkorát zuhan a forint és röhögve kifizeti a havi törlesztőt a…..
Két pont között a legrövidebb út az egyenes, de az utak valójában igen ritkán egyenesek - amelyek meg mégis, azok rohadt unalmasak. A világot behálózó utakat tervező mérnökök alapos számítások után tűzik ki az optimális vonalvezetést, keresztül az áthatolhatatlan hegyeken,…..
A Szex és New York 2 sok vidám percet okozott eddig nekem. Pedig nem is láttam, de az – állítólag borzalmas – filmről igen szórakoztató kritikák születtek, például a The Strangeré vagy a Guardiané (a szerző szerint a filmhez képest a több mint hétórás Sátántangó…..
winghealer 2010.05.29 20:33:29
Az American Idol, az USA legnézettebb tévéműsora úgy zárta az évadot, ahogy azt sejteni lehetett: a másfél órás finálé tulajdonképpen nem is a két döntősről szólt, hanem egy szókimondó, cinikus angol csávóról, aki kedden este ült utoljára a zsűriasztal mellett. A…..
winghealer 2010.05.27 21:56:21
Az Idol Simonnal és Paulaval volt a csúcson.
Simon nélkül szerintem nagyon bajban lesz.
@kék madár: "az amerikai közvélemény ostoba"
Ugyan már a magyar is az meg az üzbég és ...
Ha IQ alapján , mondjuk úgy 105, adnák az élethez való jogot lenne vagy max 1/2 milliárd ember a Földön.
Mondjuk nem biztos higy rossz lenne.
Ja és Idol biztos nem lenne.
Kurvannya Istenes preambulum 2010.05.27 13:11:00
A nemrégiben (és nem botránymenetesen) megalakult új Parlamentben, a "kettős állampolgárság" megadásához képest itthon kevéssé vitatott, tartalmában nemzeti konszenzust is élvező törvényt fogad el ma az Országgyűlés A Nemzeti Összetartozás (sic!) melletti…..
winghealer 2010.05.27 19:19:09
@kamarti: Felteszem mert hozzák a hagyományt a családból, ez nekik életforma.
Az azért furcsa, hogy hírtelen tele lett MO. kereszténytelen hívőkkel. Már vagy 3 hete.
Mellesleg az ateismus vagy a liberalizmus(ok) is csak egy világnézet és természetszerüleg vetélkednek a többivel.
Az "ennek is az ateisták az okai"-vel kapcsolatosan
azért figyelmedbe ajánlanám, hogy a katolikus eszmerendszer jó ezer éven át üldözte a tanait vitatókat. Ennek egyik remek példája a protestáns Amerika ahova a nemkatolikus keresztények vándorolgattak ki igen nagy számban.

A bigottság és hülyeség sajnos nem hit vagy világnézet kérdése.