Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBalu95

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Ilyen nincs... Olyan már velem is volt egyszer, hogy üres volt a pálya, azaz senki sem tartózkodott ott, de hogy egy ez? Viktor írta a következőket Nemrég felraktam a mesterlövészt Vistára, hogy kipróbáljam „legendás” játékot. Ekkor jöttek a furcsaságok. Elindítom az…..
Igen, még MINDIG van meglepetések ennél a játéknál, akármilyen hihetetlennek is tűnik. Árpi küldött egy sajnos igen gyenge minőségű videót, azonban két új infóra így is elég. Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de nekem eddig új volt, hogy a polgármesternél ha elrakod a…..
Előre bejelentem, akárhogy is alakul ez a dráma-e játék körül, NEM lesz ebből 3. rész, ezek mind kiegészítő videók. A következő alany már megvan és tesztelem is. Régi barátainktól van, akiket már úgy hiányoltatok  ..
1. rész és 2. rész az értékelésekből. Nézzük az új adagotLula 3D: 35% -> Erotikus játékkal nem volna gond, ha nem úgy néznének ki a nők, mint valami transzvesztitafelvonulás, vagy a 12 éves pubertáns kanos célon túllőtt mvágyálma. Mint kalandjáték túl logikátlan,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.06.08 22:11:00
Sokan követelték, de én már annyira nem akartam, de most muszáj lesz, mert ezt képtelen vagyok úgy megvágni, hogy 15 perc körüli legyen. :-/Úgyhogy két rész jön, de egyszerre fogom megjelentetni mindkettőt. Hétvégén szeretném ha már fenn lenne, muszáj lesz valami határidőt…..
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..
BBalu95 2010.06.01 15:08:35