Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bugyifiu

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel négy évvel ezelőtt , a 38. héten jóslófájásokkal feküdtem be az Istvánba. Egész éjjel a kemény szülőágyon kellett aludnom, hogy a nővéreknek ne kelljen az egy emelettel lejjebb levő kórtermek közt ingázni, hogy megindul-e a szülésem vagy sem. Márciusban, nyitott ablak…..
raklapfos Győzött a foci! 2009.08.26 10:50:00
Minthogy tegnap a Levszki Szófiát a Debrecen jól elverte és kiejtette a Bl-ből, talán nem mellékes megjegyezni, hogy 2006-ban a Barcelona, mint későbbi győztes éppen a Levszki Szófián keresztül jutott fel a csúcsra... Ráadásul egy igen emlékezetes mérkőzésen."Tudósítónk…..
raklapfos Mi a british pop? 2009.08.26 09:50:00
Vegyél két szánalmas gitáros, aki összesen tudnak három akkordot és bili fejük van! Kell egy négyhúros sapkaarcú, meg egy lehetőleg bajúszos dobos! Ennyi! Hogy ez mennyire szánalmas!..
Ha a tavalyi, átfogó változásnál sokkal kisebb mértékben is, de idén is módosul Budapest közösségi közlekedése. Ha a tervek valóra válnak, vagyis a fővárosi közgyűlés szakbizottsága jövő szerdán elfogadja azokat, akkor egy picit megint jobb lehet a tömegközlekedési…..
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..
bugyifiu 2009.03.10 00:42:31
@Reszö: Te nem az Anettka elhunyt férje vagy?

comment:com Kucsera lett a befutó 2008.12.01 18:30:00
A Fejükre estekben az a hihetetlen, hogy állítólag már régen megszületett az ötlet, de mégis mintha egy hét alatt ütötték volna össze az egészet. Értelmetlen játékszabályok, kidolgozatlan karakterek, béna műsorvezetés, meg ugye az alapröhej, hogy a széria közepe felé…..
Az ingatlanhirdetések nyelvi trükkjei, eufemizmusai akár egy külön blogot is megtölthetnének (mint mondjuk a szleng), mi most azonban csak egyetlen posztot szánunk a témának - igaz azt folyamatosan bővíteni szeretnénk. Alapanyagaink többségét kommentek adják (főleg innen -…..
Lehet, hogy pszichológushoz kellene fordulnom, amiért lakáshirdetésekről folyton száz-százötven évvel ezelőtti sorozatgyilkosok jutnak az eszembe, de most mit csináljak? Ez a kétszintes, kétbejáratos, kertkapcsolatos káposztásmegyeri kégli szerintem ideális betyártanya lenne.…..
kár-park Diplomáciai bonyodalmak 2008.10.25 00:01:00
Csúnyán összetört ezt a követségi Volvo S80-as, miután egy kereszteződésben a balról érkező belészállt. Nem a jobbkéz, hanem egy figyelmen kívül hagyott mackósajt szabályozta az elsőbbségi viszonyokat, ezért cascós lenne az eset. Már ha lett volna casco rajta. Nagyon nincs…..
Mit kapni 3 millió alatt, ha az ember igényes, és ragaszkodik a téglaépítésű lakáshoz? - tettük fel a kérdést, aztán pár perc keresés, és tudtuk, hogy a válasz a pesterzsébeti Pirók Gyula utcában lakik. Csupa-csupa szívderítő dolog derül ki a pecóról: egészséges…..
Elég szar lehet külföldről hazatérő járatot lekésni, de Gáborékkal ennél sokkal megrázóbb dolog történt. Már ültek a buszon, amikor kiderült, hogy az OrangeWays túlfoglalta a járatot, és a 64 tényleges férőhelyen felül eladott 12 virtuális hely pont az ő székeikre szólt.…..
Igazán szép, sokoldalú sztorit írt meg Marci a Homárnak: adva van egy überjófejként pozícionált, tegeződős kereskedőcég, egy nőkkel szemben előítéletes, és (a levelében) eléggé offenzív hangot megütő vásárló + egy nőnemű biztonsági őr + egy jó nagy kuncsaftalázás.…..
Az ország legnagyobb plázájáról kiderült, hogy egy szeméthalom közepén lakik és tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni. Ráadásul a ma 10 órai megnyitót is elhalasztották:Ennyit a nyitásról. Még azt a 20 embert is elküldték aki ott várakozott, hogy csak 13.00.kor…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
bugyifiu 2007.09.06 10:06:16
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..
A Homár a kurucinfón sem találhatott volna jobb kurvaanyázni valót, mint amit nusss küldött Fvanciahonból. A parasztvakításáról híres párizsi übersznobáruház, a Lafayette ügyfélszolgálatán ugyanis azért nem adtak neki törzsvásárlói kártyát, mert nincs tartózkodási…..
Eheti kupánkat, egy Nyakó István alakú, aranyozott ágytálat ez az első blikkre rokonszenves taxisofőr kapta, KundK ajánlása alapján: Szerintem, a mellékelt versenyző esélyes a hét legpofátlanabb parkolása díjra. A troli nem bírt kikanyarodni az utcából, mögötte meg fél…..
bugyifiu 2007.07.19 12:50:38
Speedet majdnem levette 5 ezer forintra egy argentin mezes, mobiltelefonos fickó a buszon, aki azt állította, hogy ellenőr, és éppen rendőrt hív a következő megállóba. Gyanús, nagyon gyanús. Aki arra jár, tartsa nyitva a szemét, fényképezze le telefonnal, ha nagyon bátor, tegyen…..
Pályafelújítás miatt egy szakaszon buszra kelltt volna szállnia kaskantyúi olvasónknak. A szadista MÁV azonban egy egész vonatnyi emberhez egy darab buszt rendelt. Izzadás és horror hajtás után. Tisztelt MÁV Ügyfélszolgálat, Tegnap esti utazásom során olyan mértékű…..