Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MadThrasher

46 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 6.-án ebéd után ledőltem kicsit ejtőzni, ám hamarosan megütötte fülemet, hogy valamiféle nehéz tehervonat közeledik. Kilestem az ablakon és egyből elpárolgott a bágyadtságom, hogy kis dühvel vegyes csodálkozás lépjen a helyébe. A továbbító Trains Hungary-s…..
Régi RPCJS követő MegaBrutal (aki emlékeim szerint még valami játékot is akart csinálni a sorozatról) egy nagyon érdekes e-mailt írt nekem, a HEAT körüli mocsoksággal kapcsolatban. Mikor a HEAT: Episode 1-ről csináltam anno a videót, fogalmam sem volt arról, hogy a játék elvileg…..
Blogolkodom, tehát vagyok Forma 1 2011.09.29 19:03:00
Érdekes karriere van a Forma 1-nek az életemben, mert amennyire imádtam egy jó 15 évvel ezelőtt, annyira leszarom most már. Még a 80-as évek végén kezdtem el nézni apámmal, aztán úgy a 90-es évek elejétől a közepéig vallásosan szerettem már. Ez azt jelenti, hogy minden tv-ben…..
MadThrasher 2011.09.29 22:57:00
@algi: Óh igen, ezt el is felejtettem megemlíteni. FIA-féle bundázások össze-vissza, amíg a szem ellát, és sajnos már a WTCC-ben és az összes többi FIA-sportban is megjelenik ez a gusztustalan, sportszerűtlen csalássorozat. Konkrétan tavaly volt nem is egyszer olyan, hogy a semmiért büntettek versenyzőket (köztük Michelisz Norbit is, de azt hiszem, szinte az egész SEAT-armada kapott valamiféle kitalált vádak alapján kiosztott büntetést az évad során), csak hogy a Chevrolet-nek előnyt adjanak, ami egyébként is bőven volt nekik, de a legszebb az volt, amikor egyik pillanatról a másikra szabályokat változtattak. Az utolsó futam előtt a BMW-féle váltóról megállapították, hogy teljesen szabályos, aztán amikor észrevették, hogy így nem Yvan Muller és a Chevy fog nyerni, eszükbe jutott, hogy ez nem így van - a BMW-ket kizárták, a bajnok a Chevy és Muller lett.

Ettől függetlenül, ami nem az FIA nevét viseli a szervezők listáján, az még nem teljesen reménytelen.
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
MadThrasher 2011.02.09 16:27:30
@freddyD: Tudom hogy most kapod a kérdéseket mint annak a rendje és módja, de én is leszek olyan pofátlan hogy egyet feltegyek.:) Te beszélsz lengyelül? (A Battlestrike - Harc a csodafegyverért videód elején hallhattunk pár mondatot tőled ezen a nyelven.)
MadThrasher 2011.02.09 16:36:40
@freddyD: Értem, köszönöm a választ. Én tanulok lengyelül kb. fél éve, éppen ezért kérdeztem, mivel egész jó kiejtéssel mondtad, legalábbis javarészt értettem.:)
MadThrasher 2011.02.09 17:20:34
@Spanishfan: Hehe, pedig ez tényleg az.:) Mondjuk az egész nyelvnek ez a jellegzetessége, hogyha csak cs-ket meg s-eket hallasz minden szóban, akkor az lengyel.:D
Megint egy játék, amely toplistás abból, hogy mennyiszer ajánlottátok. Igazából az én hibám, mert bár itt-ott megemlítettem, hogy ezzel nem vagyok hajlandó játszani, részletesen még nem mutattam be. Hogy miért nem akarok ezzel a játékkal foglalkozni? Mert szinte tök ugyanaz,…..
Az eddig beérkezett pályázatokat igyekszem megtekinteni, listázni. Míg nyertest hirdetek, eltarthat pár napig.Holnap kezdődik azonban egy új nyereményjáték, amire azonban még nem találtam ki feladatot. Az 1 hétig fog tartani, részletek holnap...
MadThrasher 2011.01.09 18:30:45
@Labzo: www.youtube.com/video_response_view_all?v=qlxboEdaY-k
Lényegében ezt nevezhetjük úgy.
MadThrasher 2011.01.08 16:19:57
@MoonTiger:
Látom, nem csak én vélekedem pontosan ugyanígy. Akartam is írni egy hasonló tartalmú kommentet pár napja, de aztán meggondoltam magam. A régebbi videóin (akár még a kora tavalyiakon is) nagyon jól szórakozom még úgy is, hogy vagy 10x láttam jóformán az összes epizódot, de az utóbbi időkben szinte nulla a humor bennük. Jó-jó, még a karácsonyi kiadás nem volt rossz, de a rendes videók... ehh. Kár érte.
Sokan e-mailen küldik el a videójukat, holott a felhívásban mondtam, hogy Youtube-os válaszvideóként kell pályázni. Gyanús volt ez nekem, hogy miért mondják olyan sokan, hogy nem találják és rákeresve nem is csodálkozom ezen.A video response kifejezés megszűnt, hanem lett…..
Végre, amire mindenki várt, újra itt van! Azaz, mindenki kedvenc MadThrasherje egy, már nagyon régen kitalált, de képvicc formájában eddig nem realizált infantilis baromsággal jelentkezik! Feszült izgalom, majd' maga alá vizel már mindeni, nemde? Mi is akar ez lenni? Hát,…..
 Ha jól sejtem, akkor csak mutassam meg a legújabb Orgovo man-alkotást. Desszert/[death-rt.]. Nem, nem viccelek.    Ugyanakkor, egy bejelentéssel tartozom az igencsak csekély számú olvasómhoz. Bár nem árulok el vele zsákbamacskát, de így illik. Szóval az a helyzet, hogy…..
A címből talán kiderül hogy kinek az agyszüleménye ez a 3 merénylet. Levelében azt írta, ezek a gyengébb, lájtosabb verziót képviselik... döntse el mindenki magának! Alíz A teringettét! (a Terry-ne get T-t)fogathajtás..
 Amennyiben mégis megteszed, ez következik be. Orgovo man elpusztítja agysetjeidet. Tehetségét már az előző posztban publikált művekkel is demonstrálta, és repetaként kapjuk a következő alkotását. Halottakról vagy jót vagy semmit, de egy... ...Michael Jackson-vicc sosem…..
Nem sok, de (remélhetőleg) lelkes látogatóm valószínűleg észrevette (nehéz dolog volt) hogy már nyár eleje óta a blog, úgymond, halott. Tervezgettem egy elköszönő-bejegyzést, de aztán lusta voltam rá... hagytam szegény oldalnak hogy kilehelje a lelkét, magányosan, elhagyatva, a…..
Angol cím: Peter Griffin: husband, father... brother? Magyar cím: Peter Griffin: Szerető férj, apa... és rabszolga Leírás: Amikor az ír őseiről magyaráz Chrisnek, Peter rájön, hogy fekete felmenője is van. Rádöbben, hogy ez az őse pont Lois felmenőinek volt a rabszolgája, s…..
MadThrasher 2010.08.07 13:36:25
Angol cím: Peter's daughter Magyar cím: Peter lánya Leírás: Miután magához tér a kómából, Meg szerelmes lesz az egyik kórházi ápolóba. Peter, aki mindvégig őrködött Meg felett, nehezen viseli a kapcsolatot. Brian és Stewie vesznek egy romos házat, amit megpróbálnak…..
Angol cím: Barely legal Magyar cím: Majdnem legális... Leírás: Brian vállalja, hogy elkíséri Meget az iskolabálba, akinek nincs partnere. Csakhogy emiatt Meg az új barátjaként tekint Brianre. Peter, Cleveland, és Quagmire csatlakoznak a rendőrséghez. Letöltés (szinkronos…..
Angol cím: Untitled Griffin family history Magyar cím: A Griffin család története Leírás: Miután rablók törnek rá a Griffin-házra, a család elrejtőzik a pánikszobában. Ám nem tudnak onnan kijöni. Peter, hogy múlassa az időt, előadja családjuk történetét, erősen…..
Angol cím: Lois kills Stewie (2.) Magyar cím: Halál Stewie-ra! Leírás: Bár holtnak nyilvánították, Lois visszatér, és rájön, hogy Stewie akarta őt megölni. Stewie világuralomra törve túszul ejtette egész családját és felhasználja őket céljai érdekében. Lois megkísérel…..
...és egy ehhez hasonló félrelépést követ el. ..
Hát, belőlem sem csak úgy megállás nélkül potyognak a viccek, úgyhogy elég ritkán alkotok mostanában, de remélem, a soron következő kép némileg kárpótolja majd az olvasókat. Egy alapbölcsesség a műfajban, hogy ne nagyon tartalmazzon szöveget a kép, ezt egy kecses…..
Reggel a környéken járt a rendőrség. Bolti lopás. Körbekérdezgettek mindenkit, ki mit tud. Ennek nagyon megörültek az egykori TV-sorozat győztesei, de hamar rá kellett döbbenniük, nem áll a bál a történtektől függetlenül sem. Engem is érdekelt a dolog, ígyhát, mit lehet azt…..
MadThrasher 2010.07.09 19:15:49
@Bigmen: Oh, köszönöm:D Csak nem mindig van kedvem az intrókhoz, őszintén szólva, itt a gond... amikor meg valójában van, akkor az ötlet hiányzik. Úgyhogy, a kettő együtt csak nagyon ritkán van meg:D
Hát, nem. Sajnos ilyen mélységeket is elér ez a blog, de elhatároztam, hogy a legjobbtól a legrosszabbig, minden képviccemet posztolni fogom ide. Úgyhogy, sajnálatos módon, ez is el kellett hogy jöjjön. Nem segítek benne, mert úgy túl egyértelmű volna - így meg szimplán csak…..
MadThrasher 2010.07.09 19:02:34
@Bigmen: lehet én vagyok így lemaradva, de...
...ez a "sztékszósz" mit jelent szlengül?:D
A második kép alapját ő ajánlotta, míg az elsőt ez az ötlet inspirálta. Mindkettő Laccy93-féle alapokon nyugvó saját megvalósítás, és mindkettőn antipatikus személyek láthatók. ..
MadThrasher 2010.07.09 19:01:40
@Bigmen: ne nekem mondszjad, hanem Lacnak:P
Ez a poszt azért különleges, mert az első olyan képet prezentálhatom, melyet sem én, sem barátaim alkottunk: az első, amit emailen keresztül kaptam, egy Gyula nevű poénterroristától. A-kép (csak hogy mégegy bónusz szóvicc is legyen) nagyon durván kitalálhatatlan, úgyhogy egy…..
MadThrasher 2010.07.09 19:00:51
@Bigmen: bizony, long live Gyula, ahogy Bigmen mester is mondta: "csak így tovább"!
Egyébként meg azt se feledjük el, hogy erre a rögös útra ki vitt rá!:P:D
Egészen, percre pontosan egy hónapos a blog, ezért egy különleges képviccel ünneplem a mai napot.Előtte szeretném az eddigi (egyelőre nem sok) látogatóimnak megköszönni azt, hogy szétnéztek a blogon, a kommentelőknek pedig külön köszönet jár! Remélem az olvasóim száma csak…..
MadThrasher 2010.06.14 21:56:43
@Laccy93: benézted, nem:):P:P
MadThrasher 2010.07.09 18:58:49
@Bigmen: köszönöm szépen gratulációd!Xd