Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siófoki Árgus

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Balaton A Sió-parti Fuk 2010.05.30 07:50:00
A Balaton és környéke országunk egy nagyobb területi egysége, és mint minden ilyennek, van egy központja, mondhatjuk úgy is, hogy fővárosa. Jelen esetben a köznyelv szerint is Siófok nyerte el ezt a címet. Kezdjük el barangolásunkat ebből a fővárosból, bár terveim szerint jó…..
Siófoki Árgus 2010.05.30 11:48:56
@magyar-magyar szótár:

Én itt születtem, itt nőttem fel, jelenleg is itt élek. Nagyon szeretem a várost, minden évszakban. Valóban vannak kevésbé szép részei, azonban ez elmondható volna Magyarország összes városáról, egészében véve tiszta, rendben tartott település. Ami mocsok és kár keletkezik az többnyire a vendégeknek köszönhető. (Persze nem minden vendég "olyan"...) A múlt század eleji hangulatból egyre többet próbálnak visszalopni a város vezetői, bár az kétségtelen, hogy a Petőfi-sétány inkább a fiatalok buli igényeit igyekszik kielégíteni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy Siófok = őrült buli.
Aki akar, az megtalál itt más fajta szórakozást is.

Visszautasítom és kikérem magamnak, hogy a városomat egy olyan ember gyalázza, aki valószínűleg nem helyi, a helyi értékekhez nem sokat tett hozzá. A parti hotelek állapotáról nem a város tehet, legfőképpen nem a város lakói. Ha pedig mélymagyarságodnak Siófok túlságosan "későcuccjailista" (sic!) akkor menjél szépen üdülni máshová. Akkora nagy ez a világ, biztosan megtalálod az ízlésednek megfelelő helyet. Mi - siófokiak - nem tartóztatunk.
Siófoki Árgus Teszt bejegyzés 2010.05.13 23:36:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum et ligula velit, ut laoreet enim. Duis pharetra, velit vel tristique gravida, ipsum nibh aliquam ipsum, quis sagittis enim magna et nulla. Ut volutpat nulla at lacus condimentum posuere. Etiam sit amet mi vel nunc lacinia…..