Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Die Antwoord

31 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dafrika Tshabalala a Wiganbe megy? 2010.06.29 11:59:00
Ha fogadni kellett volna, hogy a kapusainkon kívül kire fognak elsőként lecsapni a válogatottból, akkor a legtöbb ember Siphiwe Tshabalalára tette volna a pénzét. A mexikóiak ellen lőtt ballábas bomba óta ez nem volt kétséges. South Africa 1:0 Mexico (55. Siphiwe Tshabalala) WC 2010…..
Sakkā Nippon Daihyō 2-0, 2-0, 2-0 2010.06.24 21:01:00
!!!{Legszebb, -merészebb álmaink válnak valóra, legszívesebben négy oldalt ordítanék tele capslock-olva}..
Dafrika Sophie Marceau sóhaja 2010.06.23 15:02:00
Hogyan magyarázod meg a haverjaidnak, hogy tegnap este Sophie Marceau ott feküdt az ágyadban erősen illuminált állapotban és te nem csináltál vele semmit…na jó, nem annyit, amennyit a helyzetből ki lehetett volna hozni… Pedig ott volt és nem ellenkezett volna, de te…..
Dafrika Varázslóink nem viccelnek 2010.06.21 23:50:00
Szóval az úgy volt, hogy a legutóbbi meccsünk pont nemzeti ünnepre esett, így az összes varázslónk szabadnapos volt. Volt is nagy balhé a meccs után, a SAFA (a Dafrikai Szövetség) be is rendelte a 2 legnagyobb mágus-szakszervezet vezetőjét és kiadós fejmosást tartott nekik. Még…..
Még jó, hogy elmentem futni. 2 szigetkör, egy zuhany, némi folyadékpótlás és egy szerájos vacsora után olyan állapotban érkeztem a Figaróba, hogy fát lehetett volna hasogatni a hátamon. Már korábban is bennem lehetett egyfajta katatón világba bambulás, hiszen a velem szembe futó…..
Die Antwoord 2010.06.17 21:23:51
@Fikik: Miben?
Die Antwoord 2010.06.18 00:33:50
@farkamatvakarva: futás közben jellemzően futni szoktam...énkérekelnézést
Dafrika Igazságos összkép 2010.06.12 00:58:00
Nagyon akartam, hogy jók legyünk. A dél-afrikai Mail & Guardian előzetes esélylatolgatása két támadó szellemben játszó csapatot vizionált, még akkor is, ha a Bafanáról köztudott, hogy egy csatárral és 5 középpályással erre kicsi az esély. Talán Blatter ripacskodása…..
Die Antwoord 2010.06.17 21:00:51
@greywolf79: A lesszabály azt mondja ki, hogy a labdát kapó játékos és a kapu között az ellenfél csapatából legalább két játékosnak kell tartózkodnia a labda elrúgásának pillanatában. Itt csak egy volt mert a kapus kilépett
Dafrika Dafrika az Uruk-hai ellen! 2010.06.16 11:58:00
Az A csoport küzdelmei igazából most kezdődnek. A csapatok előtt egyetlen cél lebeg: minimum 3 pontot szerezni. Egy győzelem a világ.Ez ma este meglehet Dél-Afrikának. Az Uruguay elleni derbi az ország egyik legfontosabb nemzeti ünnepére, a sowetói felkelés napjára esik. 1976-ban a…..
Die Antwoord 2010.06.17 20:48:43
@Chicagoi: Les volt, mert középen az egyik uru beleért a passzba és AKKOR már lesen volt a csákó
Ezerrel készülünk az uruk-hai ellen. Olyan focit fogunk bemutatni, hogy Forlan tincseiből kiugranak a loknik. A zászlójukban a napot holdra cserélik. A hátvédsor egy emberként áll szerzetesnek és némasági fogadalmat sem kell tenniük, mert többé beszélni sem lesz kedvük. A…..
Dafrika Africa Shox 2010.06.13 12:29:00
Elkészült a Bafanablog hivatalos promo-videója. Pozitív visszajelzések esetén természetesen egész estés nagyjátékfilmmé bővítjük az "egy Dél-Afrika rajongó viszontagságai Közép-Európában" komikus, "élet az elveszített döntő után" tragikus, netán a…..
Az előzetesekkel szemben egyáltalán nem voltunk megilletődve a vuvuzela hangzavarban és rögtön nekiestünk Dél Afrikának. Az első 10 percben csak a labdát keresték az afrikaiak, ez idő alatt egy kis szerencsével több gólt is szerezhettünk volna. Negyed óra alatt összeszedte magát…..
Die Antwoord 2010.06.11 23:33:11
@Hajrá, Fő- és Albánia!: jól megmondtad neki, büszke lehetsz magadra, a Te blogod biztos makulátlan...további jó fikázást, kislány!
Már csak egyet kell aludni és egymásnak feszül a házigazda és Mexikó. Noha a meccs kimenetele nem kétséges (nyerünk), a fair-play azt diktálja, hogy ha már a pályán nem adunk esélyt a jalapenoknak, legalább a pályán kívül, más koordináta rendszerben…..
Ha kilenc hónapja valaki azt mondja Dél-Afrika népének, hogy a mai napon az egész ország egy emberként fog az utcákon őrjöngeni, vuvuzelát fújni és ünnepli a Bafanát, akik ma J'burgban felvonultak, hogy a nagy menetelés előtt (és egy szinte hihetetlen 12-0-s széria után) még egy…..
Dél-Afrika mindent bevet, hogy élvezetes világbajnokságot rendezzen. Dübörög a marketing gépezet, nemzeti jelképek születnek, klasszikus darabok emelkednek szimbólumi magasságokba. Vuvuzela, makarapa, diski-dance. A vuvuzeláról már esett szó. Most itt egy kis oktatóanyag, hogy…..
Dafrika The Mighty Peanut 2010.06.07 15:00:00
A Bafana nem fog itt olcsó meztelenkedéssel beállni a sorba. Eddig is a minőségi vizualitást tartottuk szem előtt, most sem fogunk holmi alsógatyában pózoló bájgúnárokkal bohóckodni. Van nekünk egy Pienaarunk (engem Henrik Larssonra emlékeztet) aki akrobatikus, gyors, ügyes, és a…..
Dafrika Aranylábú 23 (folyt.) 2010.06.06 11:57:00
A végső keretet bemutató gigaposzt második része. Fogyasszátok egészséggel!Thanduyise KhuboniKözéppályás A szurkolók legújabb lieblingje, akiről hónapokkel ezelőtt csak a Golden Arrows fanatikusok tudták, hogy kivételes tehetséggel megáldott srác. Parreira azonban…..
Dafrika Dánverés 2010.06.05 23:11:00
Hadd ne elemezzem túl a dolgot. Mi erősen, egyik legjobb felállásunkban, a dánok a sérültek nélkül, vigyázva, hogy még többen ne sérüljenek le. A vége 1-0 ide. Örülünk.   ..
Dafrika Aranylábú 23 2010.06.05 22:51:00
Két részletben megnézzük, kikből is áll kedvenc csapatunk. Az első adagban a valószínűsíthető kezdőkkel ismerkedjünk meg.Aaron Mokoena Hátvéd Mbazo (a „Fejsze”) az első dél-afrikai 100-szoros válogatott a csk. Ha jó napot fog ki, nincs az a támadó, aki…..
Itt ma csak egy csaj lesz, de az üti az összes többit. A szurkerblogok mai nagy sunaversenyén a Bafanát Jenna Pietersen képviseli. Nem hiszem, hogy sok szöveg kéne ide. Köszönjük neked, Dél-Afrika! ..
Jól gondoljátok meg, mielőtt társadalmi munkában informatív(?) és szórakoztató(?) - "Igen, igen az!" - szurkolói blogot kezdtek írni egy olyan országról, amely 40-50 évig az emberi jogok páros lábbal tiprásának köszönhetően közutálatnak örvendett (aminek egyenes…..
Szeretjük Guatemalát. Illedelmes vendégek. Remekül játszották tegnap a bokszzsák szerepét.   Dafrika nem sokat vacakolt, az eddigi kételkedőket pillanatok alatt elcsendesítették. Katlego Mphela dublázott, Reneilwe Letsholonyane, Surprise Moriri és Bernard Parker pedig egy-egy…..
Triglav Gorenjska–Interblock Ljubljana 3-0 Ahogy azt megjósoltuk, a második liga ezüstérmese, a kranji Triglav Gorenjska jutott fel az első osztályba, miután a hazai visszavágón 2 500 néző előtt simán legyőzte az első liga utolsóelőttijét, az Interblock Ljubljanát. Az…..
A Bafana csk-ja, Aaron Mokoenea jubilálni fog hétfő este. A Portsmouth védekező középpályása 100. válogatottságát ünnepli Guatemala ellen, amivel abszolút rekorder Dél-Afrikában. Már első válogatott szereplésével felhívta magára a figyelmet, hiszen 1999-ben, az olimpiai…..
Dél-Afrika egy hét alatt hét helyet lépett előre a FIFA rangsorban és jelenleg 83. Ez magában is örömteli esemény. Vörös szendvicsbe kerültünk, Kína van mögöttünk, a fehéroroszok előttünk, és a Csapd le csacsi! óta tudjuk, hogy a vörös szín jót tesz. Az pedig még jobbat…..
Cindy "Gere-né" Crawford, Linda "Barthes-né" Evangelista (e fölött máig nem tudok napirendre térni), Helena "Wicked Game" Christensen, Naomi "Hisztis Picsa" Campbell, Heidi "Seallel nevelem Briatore gyerekét" Klum, Kate "Kokós"…..
Dafrika Bafana a Mátrixban 2010.05.25 22:51:00
Mit is tudunk valójában? Igazából semmit. A gépek generálják a mátrixot, mi meg alszunk csendben a kapszulánkban és azt hisszük, meg tudunk jósolni dolgokat. Mire is alapozunk? Számokra, adatokra, statisztikákra és megérzésekre.Aztán egyszerre kiesnek a franciák az első körben.…..
Die Antwoord 2010.05.26 14:45:03
@sTormy: Mennyire idegesítő tud lenni egy olvasó, akik nem csak a videókat nézegeti :) Jogos, későn írtam, hiba csúszott a Mátrixba