Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunter girl

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kép forrása: Menhely Alapítvány (A fotó illusztráció) Ma hajnalban rekord hideget mértek. Budapesten is. Kihaltak az utcák, már napok óta alig teszik ki a lábukat otthonaikból az emberek. Már persze azok, akiknek van hol laknia. Az aluljárókból is eltűnt rengeteg otthontalan, még azok közül is…..
hunter girl 2017.01.08 22:46:27
@Ágnes Losonczi: A cikkben találod: A Blahán lévő Burger Kingben ma sem volt hideg.
Most egy olyan téma következik, amelyet ti, olvasók fogtok megírni, mert én bizony ehhez nem értek (rosszmájúak mondanák: ehhez sem értesz :-), de egy kérdés akkor is felvetődik bennem, mint laikusban: tulajdonképpen minek kell nekünk ferihegyi gyorsvasút? Nem lenne elég egy…..
Tegnapelőtt, szilveszter éjszakáján, mielőtt elindultam volna bulizni, olvastam a hírt az Indexen, hogy kordont épít a Parlament köré a rendőrség. Durván hangzott, lecsekkoltam a hvg.hu-t, ott is megtaláltam az anyagot (ez a link már a cikk korrigált változatára mutat). Pár óra…..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
hunter girl 2010.07.03 20:59:28
@bigbang77: bocsi, a nyugdíjas már ledolgozott átlag 40 évet, és ő is eltartotta az akkori nyugdíjasokat, na és mellesleg építgetett egy lerombolt országot neked, akinek ez még történelem sem. Valaki csak fe
lnevelt Téged is...