Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szarvask

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos azt szeretném kérni tőletek,hogy miel még nagyon új vok a blogozás terén.Légyszíves kommentbe vagy nekem e-mailen írjatok tippeket-trükköket.A segítségeteket , én most még csak azza tudnám díjazni, hogy ha ajánlotok nekem flash játékot, azt kielemezem nektek!!!…..
Ahogy ez a rémes játékoknál lenni szokott, az interneten meglehetősen kevés infót taláni róluk. Legtöbbször csak a játékot kiadó cég promós szövege található meg újra és újra különböző honlapokon. Itt is ez a helyzet. De nem kis keresés után végre találtam egy cikket a…..
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
Szarvask 2008.08.08 20:23:35
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Szarvask 2008.08.08 20:21:45
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
Szarvask 2008.08.04 20:55:35
Sajnos nem jött össze az egyesített Deathbringer/HEAT. Max úgy lehetett volna, ha lecsökkentem a minőséget, de azt nem akartam. Így megint darabokban van, de a Los Gauchos üzenet legalább már rendesen néz ki. Naponta töltöm fel a videókat, remélem jövő héten már fenn lesz az…..
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
Szarvask 2008.07.15 11:23:37
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Szarvask 2008.01.03 20:45:25
Amint látjátok valahol itt ->Vagy itt ->Na mindegy. Ott jobb oldalt beraktam linkeket (külső segítség rulez), használjátok. Ha ezzel elérem, hogy egy Fraps kérdéssel kevesebbet kapjak már megérte :)Valamint indítottam egy részleget a nemrég indult Indafotón, nagyon jókor…..
Először is, köszönöm a türelmet (vannak kivételek), hogy most több ideig voltatok videó nélkül, mint máskor. Remélem ennyit újra nem kell majd várni (bár egy francos vírus/kémprogram bármikor bejöhet), de azért azt is leszögezném, hogy a heti 1 videó azér már messze nem…..
Szarvask 2007.10.17 19:18:36
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Ha az Interspar így folytatja, naponta fog ingyenreklámot kapni.Én pár hónapja 990 forintért vettem ezt a szart 3D akciójátékot, ezek szerint ez az INGYENES "játék", ez idő alatt 100%-os árnövekedést produkált?Én ennél olcsóbban vettem meg anno a Far Cry-t. Vajon melyik…..
'Levente1989' küldte Zalaegerszegből.Az ár ne csábítson el  benneteket, majd ha lemegy 20-30 forintra,majd akkor vegyétek meg. A tokért.Aki nem tudná miről van szó, mert új látogató, a játékról videó készült...
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Szarvask 2007.10.02 20:38:09
Szarvask 2007.10.02 20:38:55
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..
Szarvask 2007.09.22 08:24:59
Rossz PC játékok sorozat Képek 2007.09.09 00:08:00
Gondoltam kirakok pár képet a legutolsó videóból, hogy nyugodtan meg lehessen vizsgálni azokat ;)Az iwiw-es profilomhoz is feltöltöttem jó pár képet. Ha van kedvetek, nézzétek megUPDATE: 2 új kép az iwiwen! Dick Assman ahogy még sosem láttátok!..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
Rossz PC játékok sorozat iwiw 2007.08.17 13:11:00
A nagy érdeklődésre való tekintettel fenn vagyok.Az első aki megkérdezi mit írjon be a keresőbe nem lesz visszajelölve ;)..
Szarvask 2007.08.17 21:27:56
:)
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..
Szarvask 2007.07.10 08:38:22