Regisztráció Blogot indítok
Adatok
51_d

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
51_d 2010.07.29 13:27:26
@solesz: Ha ellopják a bringád azt bejelented a rendőrségen. Ha valaki balszerencséjére megveszi a tolvajtól attól még nem lesz az övé. Kihívod a rendőrt, megmutatod neki a jegyzőkönyvet amit a kollégái írtak a lopás után és neki le kell vágni a bringát.ennyi. ha a rendőr "messze elsétál" akkor nem végzi dolgát, hanem gyarapítja azoknak a majmoknak a számát akik miatt, olyan a rendőrség megítélése amilyen. a kislányt meg őszintén sajnálnám, ha tehetném kifizetném neki. De lássuk be a lopott cucc, az lopott cucc, ha megkerül a gazdájáé. Ennyi.

Mondjuk ha neked a futár ruha esett le az egészből, meg szerinted a rendőr természetes, hogy "messze elsétál" akkor igazán kár a szóért.Nem egy világban élünk.
Sorstársaim! Nem szeretek ilyen oldalakat olvasni, mert alapjában véve mindig bizakodó, optimista természetű vagyok és hiszem, hogy talán jobb lesz és itt nem csak magamra gondolok… De az elmúlt 2 hónapom álláskereséssel telt és elkeseredtem…4 ( mások által is ) igen…..
51_d 2010.05.14 14:54:03
@Valaki1: Te aztán tényleg valaki vagy öcsém. Helyes a névválasztás...Sose írtam még postot semmilyen fórumra, és ezután sem nagyon fogok, de ami itt megy az durva.

Nem tudom egyesek honnan veszik a bátorságot mások tudásának bírálásához egy-egy post olvasatán, de ez inkább az ő egyszerű gondolkodásuk jellemzése, semmiképpen sem azé akit bírálnak.

Itt arról van szó, hogy egy nő kétségbeesett állapotban van mert nem talál munkát és itt kér tanácsot/segítséget. Néhány postoló pedig még rúg bele egyet kettőt, és anélkül, hogy konstruktív tanáccsal látná el a bejegyzés íróját egyszerűen lesajnálja, hogy ő egy nulla. Előadva ,hogy ő maga bezzeg tudom-én-hol-diplomázott nagymenő arc, aki fontos legalábbis ezt hiszi magáról, egy cégnél/esetleg multi cégnél.

Viszont az itteni postok mindegyike munkaidőben született, tehát kérdés hogy milyen hatékonysággal/profin dolgoznak-e ezek a nagytudású emberek illetve, hogy egyáltalán munkában vannak-e/illetve ott dolgoznak-e?

Én külföldön élek és sokszor van honvágyam. De akárhányszor szembesülök ezzel a keménykedéssel ami otthon folyik (mindenki okosabb a másiknál, mindenki azt bizonygatja hogy ő mennyire fontos/kemény, a bajban segítség és megértés helyett inkább méltatjuk a másikat valami iszonyu hangnemben), eszembe jut, hogy talán mégsem otthon a helyem.

Erre azt ir mindenki amit akar, én csak ennyit akartam megosztani veletek. Sok sikert kivánok a bejegyzés írójának az elhelyezkedésben egy új munkahelyen.