Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nocircpontorg

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alakulóban lévő Maszop frakció tevékenységét nézve bizony a vicc jut eszembe, mikor a medve nekiszegezi a kérdést a vadásznak: te szopni jársz ide?A választási vereség után olyan szoros kapcsolatba kerültek a fingófával, hogy megszokássá, önként vállalt viseletté…..
Kocsmárosra bízni a vonatjegy árusítását úgy tűnik, Biatorbágyon nem volt a legszerencsésebb dolog. K. szerint a már reggel részeg - vagy az idegállapotból következtetve inkább erősen másnapos - csapos nem tekinti fizető utasnak a nála vásárlókat, és bánik eszerint velük,…..
Gondolom teljesen sematikus és mindennapi a történetem, máshol más formában ezer emberrel megtörtént már. Ami viszont mindig felbosszant, hogy ez egy 16 hónapos babával nem vicces, felháborító, hogy sematikus, és végtelenül irritáló, hogy mindennapi.   A Heim Pál Kórház…..
Kíváncsi lennék az arcotokra, ha azt mondanám, hogy – bizonyos vélemények szerint – bolygónkon létezik egy növény, melynek értelmes és célzatos felhasználása megszüntetné (de legalábbis csökkentené) az éhezést, környezetbarát üzemanyagforrás, kiváló alapanyaga…..
Most, hogy immár az ózdi nemzet-testrésszel is megkonzultálták „ügyes-bajos” dolgait, vélhetően azért, hogy egy nem mindenkinek az ízlése szerint való rendteremtés társadalmi támogatását megmutassa, érdemes felidézni a nagy elkurvulások és a nagy rendteremtések…..
nocircpontorg 2010.05.14 09:48:47
@safranek: Nekem a kedvenceim azok a "drogosokat a börtönbe!"-típusú nagymagyarok, akik a teszkóba járnak vásárolni és közben lopják a szoftvereiket, amiket használnak és ukránoktól vesznek cigit, ha tudnak :D
...melyet ráadásul ismét saját maguk kalapáltak bele a ládába. Nagynehezen eldöntötték az ellenzéki pártok, melyiküknek milyen bizottsági elnöki poszt jut. A sztorit ismeri már mindenki. Mesterházy a költségvetési bizottságért cserébe nagy kegyesen felajánlotta a Jobbiknak a…..