Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pamo

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A melegfelvonulásokkal kapcsolatos reakciók érezhetően egyre több politikai színezetet kapnak. Amikor az első pride-ot szervezték hazánkban, több mint egy évtizeddel ezelőtt, az élvonalbeli politikusok többségében még tartózkodtak attól, hogy állást foglaljanak a…..
Pamo 2012.06.03 20:57:07
@kalapocska: a nemi identitás és a nemek közötti egyenlőség nem ugyanazt takarja, így az összevetésed már amikor leírtad téves.
Pamo 2012.06.03 21:06:20
@kalapocska: ez már a válaszod elodázása. Úgy gondolom tisztában vagy Te is a fogalmával...
Ki ne hallotta volna az apjától ezt az örök érvényű mondást? Nem biztos, hogy mindenki azonnal megértette, miről is szól ez a tömör életbölcsesség. Nekik mutatnék egy példát, egy egészen plasztikusat.A szerkesztőségi levelezőlista komoly fertő. Gyakran tűnnek fel levelek,…..
Pamo 2012.06.02 09:51:36
@Ádi F.: Nekem 550e feletti w124-ben és a kormány nincs így elkopva. Ebben saccra 7-800e km lehet! Ne feledd az összehasonlításnál, hogy ezeket az autókat még hosszú távra tervezték. Egyszóval ez egy bontószökevény, ha valaki megveszi a gatyája is rámegy.
Vannak érthetetlen dolgok, és vannak érthetetlen dolgok, amelyek még érthetetlenebekké válnak ha az ember többet tud meg róluk. Tegnap Nagykanizsán több házat is megjelőltek szélsőjobboldaliak, megjelőlték őket, hogy fel fogják gyújtani, mert mocskos cigányok laknak benne.…..
Perre vitte az államilag kikényszerített Windows-használatot egy zólyomi textilkereskedő vállalkozó, mivel az adóhivatal eAdó rendszere csak és kizárólag Internet Explorerrel működik, itt lehet az összesítő kimutatásokat feltölteni, ő meg Linuxot használ, ezért az adóhivatal megbüntette őt.  Az…..
Pamo 2012.05.30 14:35:16
@Ica a fekete cica: Ebben viszont neked van teljesen igazad. Csak azt is vedd figyelembe, hogy hány átlag felhasználó ismeri egyáltalán a RAW formátumot? Sokan még a fényképezőjüket sem! :(
Én az általános programok körébe ezeket már nem számolom!
Pamo 2012.05.30 14:36:59
@Lángharcos: Jogos, visszavonom, mert félreértelmeztem.
Pamo 2012.05.30 15:09:52
@Max val Birca: Abban neked van igazad, hogy a LINUX-osok inkább a kísérletezőbbek közül kerülnek ki. Ebben közrejátszik az is, hogy mindenhol (iskola, munkahelyek nagy része) az MS szoftvereit használják és még alternatívaként sem jelenik meg más. Így aztán nem mindenki érez elhivatást az új dolgok megismerése iránt. Ugyanez leírható az OSX-re is, pár százalék az oprendszer piacon a részesedése.

A gyerekek játékra használt gépén nekem is teljesen jogtiszta szoftver van, épp amiatt, hogy a sok nyügtől megszabaduljak. Mondjuk ez sem jellemző az átlagfelhasználóra!:(
Csakis márkás gépet veszek,még akkor is ha többe kerül, mert kárpótol érte a megbízhatóság. Virusirtóként NOD32 diák verzió talán 5eFt/év amit megérdemel a rendszer ha már egyszer használjuk.
Azt hiszem így már közös nevezőre jutottunk, bár alaposan elkanyarodtunk az eredeti témától!
Színes Ötletek Kukatuning 2012.05.29 11:13:00
Kukáztam egy szerethető és megvalósítható ötletet egy nemkívánatos családtag kipofozásához. Büdös, sokszor koszos és mire jön a szemeteskocsi, már jó nehéz is, mégis nélkülözhetetlen.  Az utcánkban péntekenként - amikor kiráncigáljuk a járda szélére - a szokásos kép…..
A szobafestő azt mondja, „hülyeség”, üres volt a lomtár, ő nem látott fegyvereket a Perényi 1 pinceklubban, a letartóztatást megelőző délután. Szerdán a Perényi 1 klubról faggatta a bíróság a szobafestő tanút, és a másodrendű vádlott egykori lakótársát…..
Pamo 2012.05.29 17:25:17
@dtk74: "mert szabolcsi vagyok, járok haza minden héten. Egyébként Borsodban dolgozom, és Hevesben élek"

Bocs, ezek szerint Te is rendőr vagy? Mert valami okból kifolyólag ez az egy szakma amelyik nem ismeri a cigánybűnözés fogalmát! Pedig régen tanították, bár lehet ma már nem tanítják mert nem PC !
Egyértelműen azonosítható az elkövetés módjából, az értelmetlen brutalitásból, a csoportos támadásból, a 14 év alattiak bevetéséből stb... soroljuk még ?
 A DopeManTV stábja ott járt a világ egyik legnagyobb szórakozóhely láncolatának, a Hard Rock Cafe pesti üzletének szezonnyitó ünnepségén. A buli egy hagyományszámba menő gitártöréssel kezdődött, amit a világon mindenhol egy rákenroll életérzést képviselő figura…..
- Ki fingott? Nyissatok azonnal ablakot, mert még azt hiszik be vagyunk szarva! Pedig nem vagyunk, kedves barátaim és kereszténydemokraták. Nincs is rá semmi okunk, mert álmot láttam szárnyalót. Ne nézz így Petike, nem budaigyuszit láttam hokedlin gebeszkedve wizer gép szárnyát…..
Pamo 2012.05.18 10:01:21
@tcom: "Mennyiben sikersztori, hogy az emberek elfordultak a politikától? "

a jól átgondolod ez volt a cél! Minél kevesebb ember foglalkozzon a dolgaikkal, annál könnyebb bármit is átvinni a rendszeren!
A FIDESZ szavazók nem is sejtettek, hogy a szavazataikkal milyen lavinát indítanak el.
A mostani lehetséges szavazatarány tisztán megmutatja a kormány megítélését. A kommunikációt meg az emberek leszarják amikor kifosztva érzik magukat!
Matolcsy pedig szimplán nyilvános akasztást érdemel, de majd természetesen nemzeti hősként fog megjelenni. Csak az a kérdésem, hogy az elfogadott államadósság-növelő törvény alapján bíróság elé fog állni az egész Fityesz-brancs? Persze a törvények rájuk ....
Pamo 2012.05.18 10:54:31
@épészmérnök: Valóban lehet ilyen megközelítésből is szemlélni a dolgokat!
Mit oldana meg? A 20 éve begyepesedett gárda végre eltűnne a színről. DE mint írtam lehet másként is tekinteni a dolgokra, sőt lehet ez semmit nem oldana meg.
Szakértő kormány kellene, nem állandóan a "TITÁN" gyerekek pozícióból-pozícióba pakolása.
Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Hogyhogyhol? A szellemi középkorban, ott. Vagy úgy érzitek van még hová bandukolni, mert az utcán még nem köpdössük le egymást, megelégszünk a köztéri szobrok basztatásával, és a félhülyék tisztes távolból…..
Pamo 2012.05.17 13:32:44
@Plumper: "dehogynem volt, te is tudod. és most újból van. azért tanulnak ott is némelyek magyarul, mert ők veled ellentétben méltóak arra ,hogy magyar származású felmenőik emlékét őrizzék, vagy mert magyarok a szüleik. vagy mert magyar rabbi sírjához látogatnak vissza. "

Már megbocsáss, de ekkora marhaságot leírni! Egy idős szomszéd bácsit állandóan vittem régen a nyíregyházi zsidó temetőbe, soha nem tudtam semmit elolvasni magyarul! Csak mellékesen egy agyar feliratot sem láttam ott, csak a gondnok nevét és címét, hogy szükség esetén kit kell értesíteni!
Pamo 2012.05.17 13:48:57
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Szövegértelmezési problémád van: nem arról volt szó, hogy ki mit csinált egy adott területen, hanem arról, hogy amikor a nagyhatalmak a zsidók nyomására létrehozták Izraelt, akkor ez milyen lépés volt. Lehet kecskeszaros, lehet porfészek de egy adott nép országa volt.

Igen, mint írtad azt a pár négyzetkilométert le lehet rombolni... itt ki is merül az érvelés, mert az országuk és a területük visszaszerzésére tett kísérlet a teljes kiirtással megoldható...
A gond ha józanul gondolkodsz Izrael erőszakos létrejötte volt. Anno Sanyi bácsival beszélgettünk erről sokat, és Ő hithű zsidóként is a legnagyobb hibának tekintette. Pedig hidd el nem buta ember volt!

Dolgoznom kell, így köszönöm mindenkinek az érveket-ellenérveket felvonultató vitát, aki sültbolondnak tart annak pedig szép és tartalmas napot kívánok! :)
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
Pamo 2012.05.16 09:19:33
@Kulics: a romagyilkosságok feltételezett elkövetői. Azért írom a feltételezett jelzőt elé, mert nagyon zavaros a dolog, a titkosszolgálatoktól kezdve lassan mindenki érintett a dologban, a nyomozás sok helyen sántit, hiányos, hibás, eltünt nyomokkal tűzdelt...
Egyszóval zavaros!
Belsőség A legtutibb biznisz 2012.04.05 15:48:00
...megfelelő odafigyeléssel igazán szép autó lehet még belőle... Minden bizonnyal. De hogy jó lesz-e? Vagy olyan biztonságos, mint a hölgytulajdonos előtt volt, az már kétséges. Megfelelő odafigyeléssel anyám is máshoz megy férjhez és én lehettem volna Fernando Alonso... Aki…..
   A Jobbik és a KDNP már egy ideje vált-vállvetve követeli Alföldi Róbert leváltását. Összenő, ami összetartozik mondanám, de nem szeretném, hogy esetleg a KDNP-s és Jobbikos képviselők rosszat gondoljanak. A mostani indoklás az, hogy Alföldi Róbert egy…..
Pamo 2011.05.24 10:16:39
@EMU: Ha ilyen népség a magyar mia faszért élsz itt.Takarodj haza !!!